Previzualizare foto – fotografie originală aici

Mihai Bravu Residence 14
în București

Apartamente
de la ‍122 200 €
Prețul / m2
de la ‍2 000 € +TVA
Adresă
str. Grădinarilor, 34, zona Vitan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

Strada Grădinarilor, 34, București (bloc)
4 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în tr. 2 an 2023
În desfășurare

Schițe și prețuri în Mihai Bravu Residence 14

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 3 noiembrie 2023
2 camere
61.1–63.9 m2
de la ‍2 000 € +TVA / m2de la ‍122 200 € +TVA
3 camere
88.75 m2
de la ‍2 000 € +TVA / m2de la ‍177 500 € +TVA

Mihai Bravu Residence 14 pe hartă București

str. Grădinarilor, 34, zona Vitan, Sector 3, București

Plata în rate la Mihai Bravu Residence 14

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în Mihai Bravu Residence 14

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisali de Fitness, gradinite, scoli primare/generale, licee, universitati
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente36
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțime DS+PI+2E+3ER
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camerecamere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Complexul locativ „Mihai Bravu Residence 14” reprezintă un bloc modern de apartamente inedite perfect amplasat la doar câteva minute pietonal față de metrou.

Avantajele proiectului imobiliar

 • Blocul locativ are în imediata apropiere stații de transport public: metrou, autobuze și tramvaie.
 • În zona de amplasare funcționează o mulțime de puncte de interes, magazine, grădinițe, școli, licee, parcuri ș.a.
 • Apartamentele beneficiază de grădini personale sau de balcoane sau de terase.
 • Locuințele se vând finisate cu finisaje de calitate.
 • Parcări deschise, subterane și garaje.
 • Acces securizat în complexul locativ.

Localizare

Ansamblul locativ „Mihai Bravu Residence 14” se găsește amplasat pe strada Grădinarilor, la numărul 34, în zona Vitan, sectorul 3, orașul București. Pe site-ul nostru Korter.ro puteți să vedeți amplasarea pe hartă a blocului rezidențial.

Puncte de interes de lângă complex

 • De la apartamentele noi sunt 400 m până la Biserica Foișor.
 • La 1,2 km este Parcul Emil Gârleanu, la 1,4 km Parul Natural Văcărești, la 1,5 km Parcul Tineretului și la 2,6 km Orășelul Copiilor.
 • Școli și grădinițe: Școala Clubul Copiilor (230m), Grădinița Răsărit Nr. 2 (450m), Grădinița Brândușa (500m), Grădinița Castelul Bucuriei (600m), Grădinița Camy (650m), Grădinița Sunnyville (800m), Școala Metropolitană ARC (1,1 km), Universitatea Titu Maiorescu (1,3 km), Școala Generală nr. 81 și Colegiul Tehnic Mihai Bravu se ală la 1,5 km.
 • Puncte de interes comercial: Mega Image (400m), sunt 700 m până la București Mall (Vitan), LIDL la 800m, 1 km până la Kaufland, 1 km Carrefour, Auchan (1,7 km), ParkLike Shopping Center (2,4 km), Sun Plaza și Leroy Merlin (2,9 km).
 • Puncte medicale: pe o rază de până la 600 m funcționează centrul medical MedySport Line, stomatologia pentru copii KopfZeit și centrul medical Medic Line Vitan.
 • Fitness și sport: sala de fitness World Class București Mall (750m), Stadionul Olimpia (1,2km), sala de fitness Stay Fit – Vitan (1,5 km).
 • Cafenele și restaurante din proximitate: Hop Garden, Open Gastrobar, Starbucks, KFC, McDonalds, Trattoria Pisano Pizza&Pasta, pizzeria Volare 2.
 • Sunt 900 m până la secția 11 de Poliție.
 • Pe o rază de până la 1,5 km se află stațiile: PETROM, Rompetrol și OMW.

Căutarea unei locuințe noi se începe de la locul de amplasare, se verifică zona unde este localizată, distanța până în centrul orașului și punctele de interes și anume de amplasament mult depinde prețul locuinței. Am selectat pe harta noastră de pe site-ul Korter.ro mai multe variante de imobile noi oferite în vânzare direct de la dezvoltator din această zonă, vă invităm să o studiați, posibil că vă va face alegerea mai ușoară.

Stații de transport în comun de lângă bloc

 • 350 m până la stația de Metrou Mihai Bravu;
 • 350 m stația de autobuze linia Nr.10;
 • 400 m stația de tramvai linia Nr.1;
 • 750 m până la stația de autobuze cu liniile nr. 223 și 312.

Caracteristica complexului locativ

Proiectul imobiliar „Mihai Bravu Residence 14” dispune de un bloc de apartamente proiectat într-un stil rezidențial modern și realizat cu un regim mic de înălțime având un Subsol + Demisol + Parter + 2 Etaje de apartamente și plus al 3-lea Etaj este Retras. Structura de rezistență a clădirii constă din fundație de tip – radier general cu stâlpi, grinzi, diafragme și planșee din beton armat. Pereții sunt zidiți din blocuri din beton celular autoclavizat cu grosimea de 30 cm pe partea exterioară și de 12,5 cm compartimentările interioare. Fațadele imobilului sunt izolate termic cu polistiren (10 cm grosime) și sunt finisate cu tencuială decorativă. Tâmplăria exterioară instalată la imobil este cu profil PVC și geam termopan cu 5 camere termice. Casa scării are instalat lift de ultimă generație.

Locurile de parcare exterioare sunt organizate în curte, parcările subterane sunt amenajate în subsolul imobilului precum și disponibile sunt și garaje la demisolul clădirii. Accesul în curtea complexului imobiliar este securizat și se face prin barieră. Căile de acces spre locuințe sunt asfaltate și amenajate cu iluminat stradal.

Apartamente

În total sunt 36 de apartamente în blocul „Mihai Bravu Residence 14”, toate au compartimentări decomandate și schițe inteligente cu 2-3-4 camere. Pentru scheme și prețurile locuințelor vă invităm să le vedeți pe Korter.

Apartamentele de la etajul 3 facilită de terase generoase și locuințele de la etajele 1 și 2 beneficiază de balcoane, iar pentru unitățile locative de la parter sunt amenajate grădini personale, apropo parterul blocului este proiectat de tip – înalt. Locuințele au pereții interiori finisați cu vopsea lavabilă, sunt placări cu gresie și faianță, ușile interioare instalate sunt celulare și în camerele de baie dotate sunt obiectele sanitare. Instalată este câte o centrală termică cu boiler încorporat pentru fiecare apartament și calorifere. Montate sunt apometre și contoare de gaz individuale pentru fiecare unitate locativă.

Pentru a vedea personal apartamentele noi din blocul locativ „Mihai Bravu Residence 14” sunteți invitați la fața locului, iar de pe site-ul nostru Korter există posibilitatea de a trece direct pe pagina web a Dezvoltatorului, de unde vă puteți programa la o vizionare și unde sunt afișate contactele biroului vânzări.

Mai multe detalii despre acest complex

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Mihai Bravu Residence 14?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Mihai Bravu 14.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Mihai Bravu Residence 14 din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Mihai Bravu Residence 14?

M² în acest complex costă de la ‍2 000 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Mihai Bravu Residence 14 în București?

Modalități de plata în Mihai Bravu Residence 14: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar.

Termen de finalizare Mihai Bravu Residence 14?

bloc – Finalizare în tr. 2 an 2023.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC