Previzualizare foto – fotografie originală aici

Dristor Residential 5
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
Aleea Râmnicu Vâlcea, 14A, zona Dristor, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

Aleea Râmnicu Vâlcea, 14A, București (Dristor Residential 5)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Schițe și prețuri în Dristor Residential 5

2 camere
58.25 m2
indisponibil

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala proprie de apartament
🟧 Liftlift de 4 persoane marca KLEEMAN
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Parcaresupraterană si subterană
🟧 Regim inalțimeDS+PI+4E+5R
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe55–58 mp

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul de locuințe „Dristor Rezidențial 5” se află localizat pe Aleea Râmnicu Vâlcea, la numărul 14A, în zona Dristor, sectorul 3 din municipiul București.

În proximitatea locuințelor noi funcționează următoarele instituții de învățământ: Colegiul Tehnic „Mihai Bravu”, Grădinița și Școala Primară „Just4Kid”, Grădinițele Nr. 38 și Nr.3, Școala Gimnazială Nr. 88 și Școala Gimnazială „Mihai Botez”. În imediata apropiere de locuințe se află supermarketurile LIDL și Kaufland, este magazinul JYSK și Piața „Râmnicu Sărat”, sunt saloane de înfrumusețare, cafenele și restaurante, sunt fast food-urile KFC și McDonald’s.

La câțiva pași de la blocul locativ sunt stații cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai, iar stația de metrou Dristor se află la o distanță de doar 450 metri, unde se ajunge pe jos în cel mult 5-7 minute. Piața Unirii din București se află o distanță de 4,3 km față de complexul de locuințe „Dristor Rezidențial 5”, până la Gara de Nord sunt 7,7 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 20,5 km și Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este la 13,8 km.

Despre bloc și amenajarea complexului

Proiectul rezidențial „Dristor Rezidențial 5” reprezintă un bloc de apartamente modern cu un regim de înălțime cu Demisol plus parter plus 4 Etaje și plus Etajul 5 este construit Retras. Imobilul dispune de o fundație de tip radier general și este realizat în baza unei structuri de rezistență formată din cadre din beton armat cu stâlpi, grinzi, diafragme și planșee de beton și cu închiderile exterioare construite din cărămidă de tip Porotherm Wienerberger de 25 cm grosime și toți pereții interiori dintre apartamente (au grosimea de 20 cm), precum și toate compartimentările interioare (cu grosimea de 11,5 cm) zidite din aceeași cărămidă cu capacități termice și fonice sporite. Toți pereții exteriori perimetrali ai blocului de locuințe sunt izolați termic cu plăci din polistiren de 10 cm și sunt finisați cu tencuială decorativă de exterior. Clădirea de apartamente are instalată tâmplărie exterioară calitativă, cu proful PVC cu 5 termo camere și cu două foi de geam termopan de tip „patru anotimpuri” cu acoperire low-e. La casa scării este instalat un ascensor de ultimă generație cu capacitatea de transportare a maxim 4 pasageri, liftul este sigur și silențios și este prezentat de la firma Kleeemann. Blocul locativ are pregătiri pentru interfon, este dotat cu instalație anti incendiu prin hidranți, sistem de desfumare și detectori de fum.

În complex sunt prevăzute locuri de parcare supraterane și există organizate și parcări subterane cu acces prin telecomandă.

Apartamente

În blocul rezidențial „Dristor Rezidențial 5” este prezentat un total de 56 unități locative perfect proiectate cu scheme logice cu 2 camere și cu suprafețele cuprinse între 55 mp și 58 mp. În vânzare apartamentele sunt oferite finisate la cheie și au pardoselile bucătăriilor, blocurilor sanitare și a holurilor finisate cu plăci ceramice, iar pe pardoselile living-urilor și a dormitoarelor este placat parchet laminat. Toți pereții sunt tencuiți și vopsiți, toate ușile interioare sunt instalate (MDF) la fel și ușa de la intrare este montată (metal). Apartamentele sunt echipate cu toate instalațiile inginerești și țevile PPR pentru apă caldă și rece sunt montate prin sape, iar pentru evacuarea apei au fost folosite țevi PVC montate în nișe speciale. Sistemul termic este individual pentru fiecare unitate locativă și este compus dintr-o centrală termică proprie (24 KW) pe gaze și instalațiile termice sunt montate într-un sistem de tip tub în tub cu țevi PPR, ce sunt montate în sapă plus radiatoare din oțel. Instalațiile electrice, la fel sunt montate în sapă cu conducătoare din cupru plin cu izolare prin tuburi PVC și pentru circuitele de iluminat au secțiune de 1,5 mm, iar pentru circuitele de prize au secțiune 2,5. Precum și sunt instalate prize pentru TV, internet și telefonie.

Pentru alte informații despre locuințe, vă rugăm să accesați site-ul complexului imobiliar „Dristor Rezidențial 5”.

Acest proiect mai este numit și Dristor Residential.

Unde se află Dristor Residential 5?

Aleea Râmnicu Vâlcea, 14A, zona Dristor, Sector 3, București.

Termen de finalizare Dristor Residential 5?

Dristor Residential 5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Dristor Residential 5 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Dristor Residential 5 din București?

Dezvoltătorul Dristor Residential 5 este – Mihai Bravu Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC