Previzualizare foto – fotografie originală aici

Materan - Parcul Verde
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Nucilor, zona Cumpăna, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Nucilor, zona Cumpăna, Constanța (Materan - Parcul Verde)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Materan - Parcul Verde pe hartă Constanța

str. Nucilor, zona Cumpăna, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatda
🟧 Număr apartamente 12
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus în preț
🟧 Regim inalțimeD+P+1E+M
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe36–61 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație ușor accesibilă și foarte confortabilă

Într-o zonă foarte liniștită, dar ușor accesibilă – zona de intrare în comuna Cumpăna, pe strada Carol I, la numărul 8, în județul Constanța se găsește amplasat ansamblul rezidențial „Materan – Parcul Verde”.

Fiind amplasat la o distanță de doar 400 de metri față de Parcul Verde locuințele oferă rezidenților acces facil nu numai față de zone de relaxare dar și către market-urile, grădinița din apropiere și campusul școlar, de asemenea nu departe se află și Complexul Sportiv „Centenar 2018” și circulă mijloace de transport în comun. De la poarta complexului rezidențial „Materan – Parcul Verde” până în centrul orașului Constanța sunt de parcurs aproximativ 11 km.

Descrierea tehnică și detalii de amenajare a complexului

Complexul locativ „Materan – Parcul Verde” este un proiect imobiliar complet finalizat și este prezentat cu un regim de înălțime cu Demisol plus un Parter plus un Etaj și o Mansardă.

Clădirea de apartamente este proiectată cu un aspect atractiv într-un stil arhitectural elegant și modern. Structura de rezistență a imobilului este formată din cadre și cu planșee din beton armat cu pereții exteriori realizați din blocuri BCA cu grosimea de 25 cm, precum și compartimentările interioare sunt formate din BCA. Sistemul de izolație exterioară are grosimea de 10 cm și este format din polistiren plus casa locativă are o fațadă finisată cu tencuială decorativă siliconică. Tâmplăria instalată la clădirea locativă este cu profil PVC de la Salamander și cu geam termopan. Spațiile comune din incinta complexului sunt absolut finisate și au placate plăci ceramice pe pardoselile coridoarelor și treptele scărilor și casa scării are instalate balustrade din inox.

Toate parcările din complex sunt prevăzute subterane și costul unui loc de parcare este inclus în prețul final al apartamentului ales.

Ansamblul imobiliar „Materan – Parcul Verde” este complet îngrădit cu gard și are poartă de acces automată (prin telecomandă), curtea este îngrijită și iluminată. Accesul în fiecare apartament este securizat și se controlează face prin interfonul instalat.

Tipuri de apartamente și variante de finisare

Un număr total de 12 apartamente sunt construite în clădirea rezidențială „Materan – Parcul Verde”. În vânzare sunt prezentate patru garsoniere și opt apartamente cu două camere. Suprafața garsonierelor este de: 31,51 mp, 35,76 mp, 35,96 mp și 36,06 mp. Apartamentele cu 2 camere sunt oferite cu suprafețele de: 44,53 mp, 49,07 mp, 50,41 mp, 51,02 mp, 51,11 mp, 56,13 mp, 56,21 mp și 61,58 mp.

Aproape toate unitățile locative din complex sunt oferite în vânzare în versiune de finisare – la alb și acest fapt oferă viitorilor rezidenți posibilitatea de a-și personaliza locuința în conformitate cu dorințele și cererile personale anume cu acele materiale și în nuanțele potrivite.

La momentul predării cehilor de la apartament, beneficiarii primesc o locuință cu ușa de la intrare instalată din metal și cu antiefracție, cu toate pardoselile turnate până la nivel de sapă și cu toți pereții interiori placați cu un strat de glet. Absolut toate instalațiile sunt echipate, instalațiile electrice sunt conduse până la poziții, precum și există montate și toate instalațiile termice și sanitare la fel. Toate apartamentele au dotat cablaj pentru TV și au instalații pentru telefonie.

Cu o mică diferență de preț aveți posibilitatea de a alege un apartament finisat complet la cheie, unde toții pereții interiori sunt vopsiți cu vopsea lavabilă de culoare albă, camerele de baie și bucătăriile beneficiază de placaje cu gresie și faianță, sunt instalate toate obiectele sanitare, toate ușile interioare sunt montate și parchetul este placat în camera de zi. De asemenea este dotată și instalată centrala termică de apartament plus toate radiatoarele sunt conectate.

Cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor imobiliare - de peste 25 de ani compania de construcții „Materan Imobiliare” dezvoltă proiectul locativ cu apartamente confortabile „Materan – Parcul Verde”. Pe site-ul web al Dezvoltatorului găsiți prezentate toate schemele detaliate ale locuințelor și vă puteți informa despre disponibilitatea apartamentelor și aflați mai amănunțit despre condițiile și metodele de plată acceptate.

Acest proiect mai este numit și Materan Nucilor.

Unde se află Materan - Parcul Verde?

str. Nucilor, zona Cumpăna, Constanța.

Termen de finalizare Materan - Parcul Verde?

Materan - Parcul Verde – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Materan - Parcul Verde în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Materan - Parcul Verde din Constanța?

Dezvoltătorul Materan - Parcul Verde este – Materan Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC