Previzualizare foto – fotografie originală aici

PIV South Residence
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Mareșal Ion Antonescu, 62, cartier Veterani, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Mareșal Ion Antonescu, 62, Constanța (Piv South)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil

PIV South Residence pe hartă Constanța

str. Mareșal Ion Antonescu, 62, cartier Veterani, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîncălzire prin pardoseală
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente5
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare6 locuri de parcare supraterane simple și acoperite
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe98–121 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Complexul de locuințe „PIV South Residence” se află localizat pe strada Mareșal Ion Antonescu la numărul 62 în zona cartierului Veteran din orașul Constanța, unde PUZ (planul urbanistic zonal) este bine organizat și în apropiere de locuințele noi se află hipermarketul Auchan, este magazinul Metro Cash & Carry, magazinul Brico Depot, sunt farmacii, săli de fitness și terenuri sportive. De la apartamentele noi până la plajele din stațiunea Mamaie sunt 10 km, până la Portul Turistic Tomis se ajunge parcurgând 9 km, sunt circa 7–8 km până în centrul orașului Constanța, este o distanță de 6 km până la Gară și Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de aproximativ 29,4 – 33,2 km față de complexul locativ „PIV South Residence”.

Prezentarea blocului rezidențial

Ansamblul locativ „PIV South Residence” dispune de o clădire rezidențială de tip – „Boutique”. Blocul de apartamente are un aspect ultra modern și este prevăzut cu un regim mic de înălțime , fiind realizat cu un Parter și Două Etaje dispune de un grad superior de rezistență seismică. Imobilul este construit cu o mare responsabilitate cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare și corespunde celor mai înalte standarde de confort și siguranță. Structura constructivă a blocului de apartamente constă din cadre din beton armat cu închiderile exterioare realizate din zidărie de cărămidă, la fel ca și toți pereții interiori despărțitori ai apartamentelor și compartimentările sunt realizate din astfel de cărămidă Porotherm. Imobilul este hidro și termo izolat, iar fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă, care este combinată cu gri și formează un aspect elegant și modern al stilului arhitectural de minimalism. Pentru menținerea gradului confortabil de eficiență termică este instalată tâmplărie exterioară cu Profil PVC de la Salamander cu 3 foi de geam termopan.

Curtea complexului locativ este de tip închis și are amenajate peste 250 mp de spații verzi plantate cu gazon și arbori ornamentali. În incinta complexului locativ „PIV South Residence” sunt organizate 6 locuri de parcare supraterane acoperite și neacoperite.

Tipurile apartamentelor, instalații și echipaje

In total proiectul imobiliar „PIV South Residence” dispune de doar 5 unități locative, ce oferă rezidenților un nivel înalt de intimitate, liniște și confort la maxim. Toate apartamentele sunt luminoase și facilită de spații generos vitrate, care permit luminii naturale să pătrundă în încăperi din plin și să le alinte cu mult soare. Blocul locativ găzduiește locuințe ergonomic proiectate cu 2 și 3 camere decomandat schițate. Unitățile locative sunt spațioase și beneficiază de suprafețele total construite de la 98 mp până la 121 mp, respectiv suprafețele utile ale apartamentelor variază între 80 mp și 102 mp. Unele apartamente facilită de terase generoase, altele beneficiază de balcoane spațioase.

Cumpărătorilor imobilele se predau finisate în versiune - „la alb”, opțional - la cererea cumpărătorilor proprietățile locative pot fi complet finisate și predate în folosință în versiune – „la cheie” - contra cost. Varianta de finisare – „la alb” a apartamentelor presupune toate pardoselile turnate cu șape autonivelante și pereții interiori prelucrați cu amestec uscat și văruiți. Ușa de la intrare în locuințe este instalată și este din metal. Toate sistemele inginerești sunt realizate și sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală, ce semnificativ ridică gradul de eficiență termică și economisește spații pentru implementarea design-urilor dorite. De asemenea sistemul sanitar și sistemul pentru gaze sunt complet instalate. Rețeaua electrică este absolut realizată cu instalații calitative. Blocul locativ se predă în folosință rezidenților cu toate utilitățile generale racordate și fiecare apartament dispune de contor pentru gaz, curent și apometre.

Alte informații și mai multe detalii despre locuințele noi din apropierea Mării Negre, sunt afișate pe web site-ul complexului locativ „PIV South Residence”, unde puteți trece de pe pagina noastră.

Acest proiect mai este numit și PIV Residence.

Unde se află PIV South Residence?

str. Mareșal Ion Antonescu, 62, cartier Veterani, Constanța.

Termen de finalizare PIV South Residence?

Piv South – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în PIV South Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul PIV South Residence din Constanța?

Dezvoltătorul PIV South Residence este – Piv Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC