Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sofia Residence 5
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Drumul Gura Fagetului, 56, zona Ozana, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
Drumul Gura Fagetului, 54, București (bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Sofia Residence 5 pe hartă București

Drumul Gura Fagetului, 56, zona Ozana, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica individuala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresupraterana
🟧 Regim inalțime P+4E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe34–86 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații de localizare

În partea de Est a capitalei se află poziționat ansamblul rezidențial „Sofia Residence 5” și se găsește localizat pe Drumul Gura Făgetului, la numărul 56, în zona Ozana, din sectorul 3 al orașului București.

Pe o rază de până la 2 km de la complexul de locuințe se află hipermarketul Auchan, este supermarket-ul LIDL, Penny Market, Mega Image și este Piața Trapezului. Copiii din acest complex de locuințe pot frecventa lângă casă: Grădinița Nr. 211, Grădinița Nr. 160, Școala Gimnazială Nr. 20, Școala Gimnazială 149 și Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”.

Zona de amplasare a proiectului mobiliar este ușor accesibilă din orice punct a capitalei și accesul către complex este la fel facil, în apropiere de blocul locativ sunt stații cu mijloace de transport în comun cu linii de autobuz și tramvai, iar stațiile de metrou 1 Decembrie 1918 și Nicolae Teclu se află poziționate față de imobilele noi la o distanță de 1,7 km și 1,6 km, respectiv. De la apartamentele proiectului locativ „Sofia Residence 5” până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de 8,6 km, până la Gara de Nord din capitală se parcurg 12,3 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 25,6 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 15,7 km.

Caracteristici de amenajare a complexului

Ansamblul locativ „Sofia Residence 5” prezintă al 5-lea bloc de locuințe, ce face parte dintr-un proiect rezidențial mai amplu compus din cinici blocuri. A cincea clădire de apartamente este proiectată cu același regim de înălțime ca și restul blocurilor proiectului și are un Parter plus 4 Etaje de apartamente.

Proiectul locativ este realizat cu seriozitate și cu o mare răspundere, unde este gândit absolut tot până la ultimul detaliu și la realizarea blocului au fost folosite cele mai calitative materiale de construcții și tehnologii inovative plus sunt aplicate cele mai contemporane idei arhitecturale și stiluri de design. Imobilul dispune de o structură de rezistență sigură și durabilă, ce este realizate pe cadre din beton armat cu închideri exterioare, pereți interiori perimetrali ai apartamentelor și compartimentări din cărămidă termo și fono eficientă de tip Porotherm. Sistemul termic placat pe partea exterioară a blocului de locuințe are grosimea de 10 cm și este format din polistiren expandat. Acoperișul și toate terasele clădirii sunt fiabil hidroizolate. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe dispune de profil PVC și are geam termopan cu trei foi de sticlă. La casa scării blocului de locuințe este echipat un ascensor de ultimă generație, ce funcționează sigur și foarte liniștit. Accesul în incinta locuințelor este controlat de sistem cu interfon.

Complexul de locuințe „Sofia Residence 5” oferă rezidenților locuri de parcare supraterane.

Apartamente de lux și finisaje Premium

Ansamblul imobiliar „Sofia Residence 5” dispune de garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere prezentate cu variate scheme și diverse tipuri de compartimentări, ce au suprafețele cuprinse între 34 mp și 86 mp.

Toate unitățile locative sunt absolut finisate cu toate instalațiile și accesoriile necesare echipate. Apartamentele se predau în folosință cumpărătorilor în versiune de finisare – la cheie și au toți pereții finisați cu lavabil și toate pardoselile placate cu gresie și parchet. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal. Toate instalațiile sanitare sunt conduse și inclusiv sunt dotate și toate obiectele sanitare. În apartamente sunt dotate toate instalațiile termice, ce sunt conectate la centralele termice individuale pentru fiecare unitate locative. Sunt montate toate instalațiile electrice și este racordare completă la toate utilitățile generale și contorizare separată pentru consumul apei, curentului electric și a gazelor naturale.

Pentru vizionare, rezervare, achiziționare, contactele directe către Dezvoltator și mai multe informații despre locuințe, vă invităm să accesați pagina web a complexului de locuințe „Sofia Residence 5”.

Acest proiect mai este numit și Sofia Residence.

Unde se află Sofia Residence 5?

Drumul Gura Fagetului, 56, zona Ozana, Sector 3, București.

Termen de finalizare Sofia Residence 5?

bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Sofia Residence 5 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Sofia Residence 5 din București?

Dezvoltătorul Sofia Residence 5 este – Sofia Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC