Previzualizare foto – fotografie originală aici

Metropolitan Towers Constanta
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Murelor, 7, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

str. Murelor, 7 (Bloc A)
12 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut
str. Murelor, 7 (Bloc B)
12 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut

Metropolitan Towers Constanta pe hartă Constanța

str. Murelor, 7, Constanța

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Facilităţiteren joaca, teren baschet
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente176
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+11E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe65,99–93,26 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Descrierea localizării

Ansamblul rezidențial „Metropolitan Towers” se află situat în zona Piața Badea Cartan – Tomis Nord, pe Aleea Murelor, nr. 7 în orașul Constanța. În apropiere de blocul locativ se află supermarket-urile: Profi City, Mega Image, sunt farmacii și spitale, funcționează sucursale bancare, este grădinița „Mugurel” și școala primară „Dimitrie Știubei”, nu departe se află centru comercial Vivo Mall, este cinematograf, sunt cafenele și restaurantul McDonald’s.

Descrierea blocului locativ și amenajarea complexului

Complexul locativ „Metropolitan Towers” se prezintă pe piața imobiliarelor noi din Constanța cu un bloc de apartamente construit cu Subsol plus Parter plus 11 Etaje locative. Imobilul dispune de o construcție solidă pe cadre din beton și are o structură de rezistență cu zidărie din blocuri BCA cu grosimea de 30 cm. Termoizolația exterioară este din placi din polistiren și are grosimea de 12 cm. Blocul locativ dispune de ferestre cu tâmplărie PVC cu 7 camere de la Salamander și cu geam tripan. Clădirea de apartamente dispune de 2 ascensoare de ultimă generație, care oferă acces până la subsolul clădirii. Casa scării este placată cu granit și are montat un sistem de iluminat. Locurile de parcare sunt organizate supraterane, subterane, precum și sub amprenta clădirii. La intrare în bloc este montată ușă rezistență la foc. Accesul în curtea complexului rezidențial este controlat și se efectuează prin poartă de acces cu telecomandă.

Informații despre apartamente

Un număr de 176 de apartamente cu 2 și 3 camere sunt amenajate în Ansamblul rezidențial „Metropolitan Towers”. Compartimentările interioare ale locuințelor sunt efectuate din blocuri BCA și au grosimea de 25 cm. Toate apartamentele dispun de uși rezistente la foc montate la intrare - de firma Porta Door. Ușile interioare sunt instalate și sunt oferite de Porta. Viitorilor locatari li se oferă apartamente complet finisate cu pereții interiori vopsiți cu vopsea lavabilă, cu gresie, faianță și parchet placat de calitate premium și toate obiectele sanitare instalate în camerele de baie. Toate caloriferele sunt montate în camere și este dotată centrala termică în condensații de 24 Kw - proprie pentru fiecare apartament, și instalațiile electrice și sanitare sunt montate. Pentru a vedea apartamentele și a afla mai multe materiale și detalii sunteți invitați să vizitați showroom-ul din Aleea Murelor, 7 , Constanța la o întâlnire personală cu Dezvoltatorul, sau puteți accesa website-ul ansamblului rezidențial „Metropolitan Towers”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Metropolitan Towers Constanta?

str. Murelor, 7, Constanța.

Termen de finalizare Metropolitan Towers Constanta?

Bloc A, Bloc B – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Metropolitan Towers Constanta.

Cine este dezvoltatorul Metropolitan Towers Constanta în Constanța?

Dezvoltator Metropolitan Towers Constanta – Metropolitan Towers.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC