Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cartier Rezidential
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Ștefăniță Vodă, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Ștefăniță Vodă, Constanța (Cartier Rezidential)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Cartier Rezidential pe hartă Constanța

str. Ștefăniță Vodă, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadre si diafragme din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente410
🟧 Număr clădiri10
🟧 Parcaresubterană şi terestră
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduri BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe48–135 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul Locativ „Cartier rezidențial JT Group Luxury Homes” se află amplasat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, între strada Ștefăniță Vodă și Aleea Stadionului, în orașul Constanța.

Descrierea zonei de amplasare

Ansamblul rezidențial se află așezat în incinta bazei sportive „Badea Cartan” și se învecinează cu Centrul Comercial și de divertisment „VIVO”, care găzduiește o mulțime de diverse magazine, buticuri, cafenele, restaurante, este hipermarketul Auchan, Cinematograful City și locuri de agrement, în plus funcționează bancă, farmacie și sunt saloane de îngrijire. Puțin mai departe se află magazinul METRO și este sectorul de Poliție nr. 2 din Constanța. Încă un vecin apropiat este Spitalul privat Euromaterna. Nu departe de Rezidență se află Grădinița de copii „Mugurel”, Școala Dimitrie Știubei și este Stadionul Rugby. Lângă cartier se află stații de transport public. Distanța de la scările locative până la plajele de pe malul Mării Negre este de 4,1 km, unde se ajunge în maxim 12 minute cu transport personal. Până în centrul orașului Constanța (până la Piața Unirii) sunt de parcurs în jur la 4,2 km. Gara se află la o distanță de 4,4 km, iar până la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu sunt de parcurs aproximativ 21,5 km.

Caracteristica generală și structura complexului rezidențial

Ansamblul Locativ „Cartier rezidențial JT Group Luxury Homes” este compus din 10 blocuri de apartamente, care sunt proiectate fiecare cu câte 11 nivele locative. Toate imobilele sunt dotate cu ascensoare moderne și silențioase. La parterul blocurilor locative sunt prevăzute multe spații comerciale cu magazine și cu birouri, pentru confortul și comoditatea locatarilor. În incinta Complexului sunt amenajate zone verzi generoase plantate cu plante decorative. Pentru copii în curtea ansamblului rezidențial sunt organizate multe spații de joacă cu leagăne și tobogane și este amenajată o piscină. Pentru transportul personal al rezidenților la subsolul clădirilor sunt construite 425 de locuri de parcare subterane și 125 de locuri de parcare supraterane.

Despre apartamente

Proiectul Locativ „Cartier rezidențial JT Group Luxury Homes” propune spre vânzare un număr total de 410 de unități locative moderne și confortabile, cu scheme logice, unde este bine gândit fiecare metru. Ansamblul rezidențial dispune de apartamente cu 2 și 3 camere și de asemenea are proiectate și garsoniere. La rândul său garsoniere sunt prezentate cu o suprafață construită de 48 mp. Apartamentele cu 2 camere dispun de o suprafață construită de 80,55 mp. Iar locuințele cu 3 camere sunt propuse cu suprafața construită de 135 mp și au 2 camere de baie. Toate locuințele dispun de terase generoase și au ferestre largi. Locuințele se predau beneficiarilor cu finisaje de calitate superioară.

Modalități de achitare

Plata cash, credit ipotecar accesat de la orice bancă, programul Prima Casă și Rate direct de la Dezvoltator (lunare sau trimestriale pe o perioadă de până la 10 ani).

Dezvoltatorul Cartierului rezidențial JT Group Luxury Homes este Compania de Construcții și dezvoltare „JT Tower”.

Mai multă informație detaliată și materiale utile despre sistemul constructiv, despre apartamentele Cartierului rezidențial JT Group Luxury Homes și cum acestea pot fi achiziționate direct de la Dezvoltator, găsiți pe pagina oficială a Dezvoltatorului „JT Tower”.

Acest proiect mai este numit și Cartier Rezidential Constanța.

Unde se află Cartier Rezidential?

str. Ștefăniță Vodă, Constanța.

Termen de finalizare Cartier Rezidential?

Cartier Rezidential – în construcție.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Cartier Rezidential în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Cartier Rezidential din Constanța?

Dezvoltătorul Cartier Rezidential este – JT Tower.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC