Previzualizare foto – fotografie originală aici

STC Residence Doamna Ghica
în București

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
sos. Gherase 90-94, zona Doamna Ghica, sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

sos. Gherase 90-94, București (STC Residence Doamna Ghica)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
Indisponibil

STC Residence Doamna Ghica pe hartă București

sos. Gherase 90-94, zona Doamna Ghica, sector 2, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziiluminare ambientală exterioară prin tehnologie LED
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiacces rapid catre supermarket-uri, scoli, gradinițe, centre comerciale, parcuri
🟧 ÎncălzireÎncălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr apartamente56
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+6
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduridin beton și cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere,
🟧 Suprafața locuințe34.10 – 139.19 m²

Despre ansamblu rezidențial

Blocul de apartamente „STC Residence Doamna Ghica” este un proiect rezidențial de Premium clasă, proiectat la standarde înalte de confort și realizat din materiale moderne într-un stil arhitectural modernist de eleganță clasică.

Avantajele proiectului imobiliar

 • Blocul de locuințe are un aspect modernist și este mega atractiv.
 • Locuințele sunt spațioase și în plus dispun de balcoane sau terase generoase.
 • Apartamentele de la parter beneficiază de grădini personale.
 • Imobilul este perfect poziționat cu acces facil la punctele importante cu are acces rapid către zona de Nord a Bucureștiului.
 • La finisarea locuințelor folosite sunt finisaje de clasă Premium de la firme cu renume.

Amplasarea locuințelor

Proiectul rezidențial „STC Residence Doamna Ghica” se află localizat pe Șoseaua Gherase, nr. 90-94, zona Colentina – Obor, sectorul 2, municipiul București. De la blocul locativ este acces rapid către zona de Nord a capitalei și către autostrada A3. Pentru a vedea amplasarea imobilului, vă invităm să trageți cu ochiul pe harta noastră de pe Korter.

Puncte importante din proximitate

 • La 350 m de la complexul locativ este Biserica Romano-Catolică „Sf. Anton”.
 • La 1,2 km față de blocul rezidențial este secția 7 de Poliție București.
 • Școli și grădinițe: Școala gimnazială Nr. 25 este la 400 față de complexul locativ, la o distanță de 450 m se află Grădinița de copii Nr.276 și Grădinița Montessori Land Colentina, la 550 m este Grădinița nr. 129, Școala Gimnazială nr. 145 (650m), Grădinița ROSAMARIA (750m), Eraki School (1,2km), Universitatea Tehnică de Construcții București (1,7km).
 • Supermarketuri și centre comerciale: Penny (110m), „La Gabi” (180m), Kaufland 1,3 km, la o distanță de 1,4 km se află centrul comercial Veranda Mall, Carrefour, Decathlon, iar la 1,5 km este Piața Obor.
 • Puncte medicale: cabinet stomatologic „Catia Shalbaf” (250m), 550 m până la farmacia Farm Com Iulia, centrul medical de Diagnostic și Tratament Sf. Andrei (650m), Alsamed Medical Center (700m) și la 1,2 km este clinica veterinară Star Vet.
 • Sport: la 600 m este școala de biliard și bazinul de înot școala 25, iar la 800 m se găsește un teren de baschet, sunt 1,4 km până la sala de fitness Stay Fit Gym Teiul Doamnei.
 • Înfrumusețare: la 250 m este Beauty salon, Salon Sara (1,1km).
 • Agrement: la 750 m este Parcul Lunca Florilor, sunt 900 m până la Parcul Râul Colentina, la 950 m este amenajat un loc de joacă pentru copii, la 1,4 km se află Părculețul Teiul Doamnei, 1 km Dristor Kebap, 1,1 km Cafeneaua 5 To Go Colentina, la 1,5 km este fast food-ul McDonald’s, Sushi Terra și Nedelya, iar la 1,4 km Cinemax.

Alegând un apartament nou o mare atenți se atrage la zona de amplasare, la distanța față de centrul orașului și față de locul de muncă, însă anume de amplasament depinde cât de scumpă este locuința, vă prezentăm pe harta noastră Korter.ro și alte variante de apartamente noi din această zonă rezidențială, ce sunt oferite în vânzare direct de la dezvoltator.

Stații de transport în comun

 • sunt 43 m până la stația de autobuzele liniile Nr. 143 ș i Nr. 243;
 • sunt 750 m până la stația de troleibuz linia 66;
 • sunt 5,6 km până în centrul capitalei, 6,9 km până la Gara de Nord și 1,4 km la Autogara București Est Obor, Aeroportul Internațional Henri Coandă/Otopeni se află la o distanță de 16 km și sunt 7,7 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa Aurel Vlaicu.

Caracteristica complexului locativ

Ansamblul imobiliar „STC Residence Doamna Ghica” reprezintă o clădire de apartamente de un design elegant construită cu un Subsol plus Parter plus 6 Etaje. Blocul de apartamente este fiabil construit cu un grad înalt de rezistență antiseismică. Structura de rezistență este formată din cadre de beton armat, iar pereții sunt realizați din cărămidă Porotherm și casa are izolare termică exterioară cu polistiren eps. 80 de 10 cm grosime. La casa scării este instalat un lift cu funcționare sigură de marca Schindler cu capacitatea de 6-8 persoane, iar holul scării este placat cu piatră, marmură sau granit.

Sunt organizate parcări subterane și supraterane, iar accesul în curte este securizat și este instalat sistem cu interfon.

Prezentare apartamente

În blocul „STC Residence Doamna Ghica” sunt oferite în total 56 de unități locative, printre care sunt studio-uri și apartamente cu 2 și cu 3 camere, ce dispun de spații generoase și de balcoane mari. Suprafața apartamentelor variază între 34 și 139 mp, iar schemele și prețurile le găsiți prezentate pe pagina noastră web Korter.

În folosință locuințele se predau complet finisate cu finisaje de Premium calitate. Plăcile ceramice sunt oferite la alegere din 4 tipuri de modele de la Delta Studio. Parchetul placat este cu grosimea de 100 m clasa 33 și toate ușile sunt de la PINUM. Sistemul de încălzire al locuințelor este prevăzut cu instalații prin pardoseală și centrală termică proprie de apartament. Iar instalațiile sanitare realizate sunt cu țevi pex. Tâmplăria exterioară are profil PVC Salamander/Komerling și geam termopan tripan. Camerele de baie sunt complet echipate, au baterii de la Grohe și wc încastrat. Blocul rezidențial este racordat la utilități și fiecare din acestea individual se contorizează.

Vă invităm să treceți de pe site-ul Korter.ro direct pe pagina web a complexului locativ „STC Residence Doamna Ghica”, unde găsiți contactele dezvoltatorului și mai multe informații detaliate despre apartamentele noi.

Acest proiect mai este numit și STC Residence.

Unde se află STC Residence Doamna Ghica?

sos. Gherase 90-94, zona Doamna Ghica, sector 2, București.

Termen de finalizare STC Residence Doamna Ghica?

STC Residence Doamna Ghica – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în STC Residence Doamna Ghica în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul STC Residence Doamna Ghica din București?

Dezvoltătorul STC Residence Doamna Ghica este – STC Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC