Previzualizare foto – fotografie originală aici

First Herăstrău
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Grigore Gafencu, 24, zona Cartierul Francez, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Grigore Gafencu, 24, zona Cartierul Francez, Sector 1, București (Corp C1 scara A)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
Indisponibil

First Herăstrău pe hartă București

str. Grigore Gafencu, 24, zona Cartierul Francez, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Liftascensor marca Schindler cu capacitate de 6 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+9E
🟧 Securitatepază
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din gips carton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu finisaje la alegere
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse-uri
🟧 Suprafața locuințe74–201 mp

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul de locuințe „First Herăstrău” se află poziționat pe strada Grigore Gafencu, numărul 24, zona Cartierul Francez, sectorul 1, orașul București.

Fiind ideal localizat, complexul locativ are acces imediat către o mulțime de puncte importante: centre comerciale, magazine, saloane de înfrumusețare, săli de sport, parcuri, locuri de joacă și școli.

Ansamblul rezidențial „First Herăstrău” se află la o distanță de doar 4,4 km față de Piața Victoriei, până la Gara de Nord sunt de parcurs 5,5 km și Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 11,7 km, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este la 7,8 km.

Prezentare complex

Complexul rezidențial „First Herăstrău” reprezintă o clădire locativă cu 10 Etraje, ce este compusă din mai multe scări. Structura imobilului este din beton armat cu închideri din cărămidă și pereții interiori perimetrali ai apartamentelor a fel sunt cu zidărie din cărămidă Porortherm, iar compartimentările interioare din locuințe sunt formate din plăci din gips – carton. Toți pereții perimetrali ai imobilului pe partea exterioară sunt izolați termic cu un sistem din vată minerală bazaltică, ce se caracterizează cu capacități nu numai de izolare termică fiabilă dar și este ignifugă. Fațadele blocului rezidențial sunt mixt finisate cu tencuieli decorative și parțial placate cu piatră naturală și cu placaje din material compozit. Tâmplăria instalată la imobil este din profil din aluminiu cu rupere de punte termică și cu tipuri de deschidere: oscilo-batante, sau glisante sau pereți cortină.

Scările blocurilor locative (câte 2 lifturi pentru fiecare corp de clădire) sunt echipate cu ascensoare moderne și confortabile de producere de la firma Schindler și au capacitatea de transportare a maxim 6 pasageri, fiecare.

Accesul se face prin interfon, în complex este pază și locurile de parcare sunt organizate atât subterane cât și supraterane.

Pentru asigurarea presiunii și pentru rezerve de apă în ansamblul rezidențial „First Herăstrău” sunt amenajate grupuri de pompare.

Detaliile apartamentelor

În blocul de locuințe „First Herăstrău” sunt prezentate apartamente spațioase cu scheme perfecte cu 2, 3, 4 odăi și există locuințe de tip – Penthouse cu spații generoase și panorame spectaculoase. Proprietățile locative sunt proiectate cu suprafețele totale, ce variază între 83 mp și 292 mp. Apartamentele dispun de balcoane deschise, complet finisate, cu pardoseli placate cu gresie antiderapantă/deck și completate cu balustrade din sticlă securizată.

În vânzare locuințele se propun complet finisate, cu pardoselile din holuri, bucătării, dormitoare și living-urilor placate cu parchet stratificat și în camerele de baie sunt placaje cu plăci ceramice de import din Italia. Uși din metal cu sistem de antiefracție sunt instalate la intrare în locuințe și uși din MDF vopsit sunt instalate în interior, acestea dispun de balamale ascunse și au broască magnetică. Camerele de baie sunt modern finisate, au instalate toate obiectele sanitare și dispun de port prosoape dotate. Centrale termice proprii cu funcționare pe combustibil gazos se află instalate în camerele tehnice de la subsol. Contorizarea pentru energia termică este individuală pentru fiecare apartament. Instalațiile termice sunt alese de marca Rehau, Honeywell și sunt instalate prin pardoseală. Sistemul de încălzire poate fin gestionat online prin telefon mobil sau tabletă. Fiecare locuință beneficiază de sistem de aer condiționat VRV de marca LG/Mitsubishi Electric, care la fel este online controlat și toate unitățile exterioare sunt astfel amplasate ca să nu afecteze aspectul exterior al imobilului. Cădirile sunt racordate la sistemul de alimentare cu apă potabilă de la rețeaua publică conform aviz Apa Nova.

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul construcțiilor de imobiliare, compania de construcții „De Silva Residences” cu o deosebită plăcere prezintă și dezvoltă complexul rezidențial „First Herăstrău”.

Pentru mai multe poze, scheme, detalii de finisare, disponibilitatea unităților locative, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „First Herăstrău”, unde sunt afișate și toate contactele directe către departamentul de vânzări al Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și First Herăstrău Residence,.

Unde se află First Herăstrău?

str. Grigore Gafencu, 24, zona Cartierul Francez, Sector 1, București.

Termen de finalizare First Herăstrău?

Corp C1 scara A, Corp C1 scara B, Corp C2 scara C – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în First Herăstrău în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul First Herăstrău din București?

Dezvoltătorul First Herăstrău este – De SIlva Residences.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC