Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex First Herăstrău
în București

Prețul / m2
de la ‍1 909 €
Adresa
str. Grigore Gafencu, 24, zona Cartierul Francez, sector 1, București

Schițe și prețuri în First Herăstrău

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 aprilie
2 camerede la 74.1 m2de la ‍2 874 € / m2de la ‍213 000 €
3 camerede la 186 m2de la ‍1 909 € / m2de la ‍355 000 €

First Herăstrău pe hartă București

str. Grigore Gafencu, 24, zona Cartierul Francez, sector 1, București

Etape dezvoltare

First Herăstrău
corp C1 scara B, corp C2 scara C
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare3 trimestrul 2022
First Herăstrău
Corp C1 scara A
în stadiu de construcţie
totul e vândut
finalizare3 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrala termica proprie
Liftascensor marca Schindler cu capacitate de 6 persoane
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri2
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+9E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din gips carton
Сurte închisăpază

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet cu finisaje la alegere
Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse-uri
Suprafața apartamente74–201 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Complexul de locuințe „First Herăstrău” se află poziționat pe strada Grigore Gafencu, numărul 24, zona Cartierul Francez, sectorul 1, orașul București.

Fiind ideal localizat, complexul locativ are acces imediat către o mulțime de puncte importante: centre comerciale, magazine, saloane de înfrumusețare, săli de sport, parcuri, locuri de joacă și școli.

Ansamblul rezidențial „First Herăstrău” se află la o distanță de doar 4,4 km față de Piața Victoriei, până la Gara de Nord sunt de parcurs 5,5 km și Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 11,7 km, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este la 7,8 km.

Prezentare complex

Complexul rezidențial „First Herăstrău” reprezintă o clădire locativă cu 10 Etraje, ce este compusă din mai multe scări. Structura imobilului este din beton armat cu închideri din cărămidă și pereții interiori perimetrali ai apartamentelor a fel sunt cu zidărie din cărămidă Porortherm, iar compartimentările interioare din locuințe sunt formate din plăci din gips – carton. Toți pereții perimetrali ai imobilului pe partea exterioară sunt izolați termic cu un sistem din vată minerală bazaltică, ce se caracterizează cu capacități nu numai de izolare termică fiabilă dar și este ignifugă. Fațadele blocului rezidențial sunt mixt finisate cu tencuieli decorative și parțial placate cu piatră naturală și cu placaje din material compozit. Tâmplăria instalată la imobil este din profil din aluminiu cu rupere de punte termică și cu tipuri de deschidere: oscilo-batante, sau glisante sau pereți cortină.

Scările blocurilor locative (câte 2 lifturi pentru fiecare corp de clădire) sunt echipate cu ascensoare moderne și confortabile de producere de la firma Schindler și au capacitatea de transportare a maxim 6 pasageri, fiecare.

Accesul se face prin interfon, în complex este pază și locurile de parcare sunt organizate atât subterane cât și supraterane.

Pentru asigurarea presiunii și pentru rezerve de apă în ansamblul rezidențial „First Herăstrău” sunt amenajate grupuri de pompare.

Detaliile apartamentelor

În blocul de locuințe „First Herăstrău” sunt prezentate apartamente spațioase cu scheme perfecte cu 2, 3, 4 odăi și există locuințe de tip – Penthouse cu spații generoase și panorame spectaculoase. Proprietățile locative sunt proiectate cu suprafețele totale, ce variază între 83 mp și 292 mp. Apartamentele dispun de balcoane deschise, complet finisate, cu pardoseli placate cu gresie antiderapantă/deck și completate cu balustrade din sticlă securizată.

În vânzare locuințele se propun complet finisate, cu pardoselile din holuri, bucătării, dormitoare și living-urilor placate cu parchet stratificat și în camerele de baie sunt placaje cu plăci ceramice de import din Italia. Uși din metal cu sistem de antiefracție sunt instalate la intrare în locuințe și uși din MDF vopsit sunt instalate în interior, acestea dispun de balamale ascunse și au broască magnetică. Camerele de baie sunt modern finisate, au instalate toate obiectele sanitare și dispun de port prosoape dotate. Centrale termice proprii cu funcționare pe combustibil gazos se află instalate în camerele tehnice de la subsol. Contorizarea pentru energia termică este individuală pentru fiecare apartament. Instalațiile termice sunt alese de marca Rehau, Honeywell și sunt instalate prin pardoseală. Sistemul de încălzire poate fin gestionat online prin telefon mobil sau tabletă. Fiecare locuință beneficiază de sistem de aer condiționat VRV de marca LG/Mitsubishi Electric, care la fel este online controlat și toate unitățile exterioare sunt astfel amplasate ca să nu afecteze aspectul exterior al imobilului. Cădirile sunt racordate la sistemul de alimentare cu apă potabilă de la rețeaua publică conform aviz Apa Nova.

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul construcțiilor de imobiliare, compania de construcții „De Silva Residences” cu o deosebită plăcere prezintă și dezvoltă complexul rezidențial „First Herăstrău”.

Pentru mai multe poze, scheme, detalii de finisare, disponibilitatea unităților locative, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „First Herăstrău”, unde sunt afișate și toate contactele directe către departamentul de vânzări al Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial First Herăstrău?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla First Herăstrău?

str. Grigore Gafencu, 24, zona Cartierul Francez, sector 1, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în First Herăstrău în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în First Herăstrău?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1909 €.

Termen de finalizare First Herăstrău?

First Herăstrău – finalizare în trimestrul 3, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC