Previzualizare foto – fotografie originală aici

Casa del Mar
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Brizei, zona Mamaia Nord, Mamaia, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Brizei, zona Mamaia Nord, Mamaia, Constanța (Bloc 1)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil
Faza construcție
str. Brizei, zona Mamaia Nord, Mamaia, Constanța (Bloc 2)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Brizei, zona Mamaia Nord, Mamaia, Constanța (Bloc 3)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Casa del Mar pe hartă Mamaia-Sat

str. Brizei, zona Mamaia Nord, Mamaia, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţi sistem smart house, piscine, spațiu de joacă, sală fitness
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire prin pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+9E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camerestudiouri, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47–140 m²

Despre ansamblu rezidențial

Excelent localizat cu o mulțime de facilități înconjurat

Ansamblul rezidențial „Casa del Mar” se află localizat pe strada Brizei, în zona Mamaia Nord, localitatea Mamaia Sat, județul Constanța.

Complexul de locuințe se găsește imediat lângă plaja Casa del Mar și în ferestrele apartamentelor bat valurile Mării Negre, jaluzelele sunt deschise de către cele mai romantice și fascinante răsărituri și apusuri, iar briza vă ademenește să rămâneți aici pe o viață lungă și fericită. Apartamentele sunt optim amplasate într-o zonă liniștită și ferită de agitație, dar de unde este acces rapid și ușor către cele mai întrebate puncte de interes de pe litoral. Astfel de la complexul locativ până la cluburile Fratelli Beach & Club, Loft, Breeze, Nuba Beach Club, Crazy Beach și Bamboo sunt de parcurs nu mai mult de 2 – 2,2 km. În vecinătatea complexului rezidențial sunt diverse hotele, vile, pensiuni și se află camping-ul GPM. La circa 350 de metri față de complex funcționează hipermarket-ul Kaufland Mamaia și la aceleași mici distanțe sunt cafenele, terase, berării, restaurante și taverne.

Distanța de la complexul rezidențial „Casa del Mar” până în centrul orașului Constanța este de 11,8 km, Gara se află la 12,6 km, iar până la Aeroportul Internațional din Constanța „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs 24,2 km.

Mai mult decât un complex locativ – o oază confortabilă de confort

Complexul imobiliar „Casa del Mar” este compus din 6 clădiri rezidențiale cu regimuri egale de înălțime, fiecare cu un Subsol plus Parte și plus 9 Etaje Locative.

Blocurile rezidențiale sunt construite din materiale durabile și calitative cu execuții înalt realizate și cu structuri constructive formate din cadre din beton armat. Clădirile locative au aspecte moderne și sunt deosebit proiectate cu design marin și fațade deschide, care sunt asemănător unor corăbii cu pânze albe ce se plimbă pe valurile Mării Negre. În interiorul caselor de apartamente toate spațiile comune, holurile, lobby-urile, coridoare și casa scării sunt bine finisate și în blocuri sunt instalate ascensoare confortabile de ultimă generație cu funcționare rapidă și silențioasă.

Ansamblul rezidențial beneficiază de o sală de fitness, are prevăzute piscine și dispune de multiple spații verzi plantate printre care se află organizate în siguranță diverse locuri de joacă pentru copii.

Parcarea ansamblului locativ are organizate locuri atât supraterane cât și subterane.

Accesul în incinta complexului locativ este securizat și teritoriul este video supravegheat, precum și intrarea în locuințe este controlată prin interfoanele instalate.

Apartamente primitoare și romantice cu vederi excepționale

Proiectul rezidențial „Casa del Mar” este compus din diverse unități locative pentru toate gusturile și pentru toate preferințele. Există oferite în vânzare locuințe cu o cameră de tip Studio și apartamente cu 2 camere și 2 băi și proprietăți locative cu 3 camere, toate ingenios compartimentate și oferite în vânzare în variate modele și cu diverse scheme. Unitățile locative sunt prevăzute cu suprafețe ce variază între 47,12 mp și 140,42 mp și beneficiază de terase confortabile cu spații generoase sub formă ondulată, de unde se deschid vederi uluitoare asupra Mării Negre sau asupra Lacului Siutghiol.

Toate apartamentele sunt prezentate pentru vânzare în versiune de finisare - la cheie cu cele mai calitative și moderne materiale de finisare și în plus beneficiază de sistem inteligent de tip Smart House cu instalații de automatizare a locuințelor de la firma Legrand, inclusiv doze de iluminat și jaluzele electrice.

Sistemul de încălzire instalat în apartamente este condus prin pardoseală și fiecare locuință are dotată câte o centrală termică în condensații cu funcționare pe gaz. Imobilele se predau în folosință cu racordare la utilitățile generale și cu contorizare separată la apă, electricitate și gaze.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Casa del Mar” este compania „DeSilva Residence”, care are o experiență vastă în domeniul dezvoltării și construcțiilor de imobiliare, de peste 25 de ani și dispune de o mulțime de proiecte de o calitate de lux perfect realizate și ideal localizate.

Sunteți invitați și cu mult drag așteptați la show room-ul complexului rezidențial din Mamaia, pentru a vă informa cu mai multe detalii și cu toate facilitățile imobilelor noi ale ansamblului rezidențial „Casa del Mar”. Vă puteți programa la o vizionare de pe site-ul web al complexului locativ „Casa del Mar”, unde sunt afișate mai multe poze, mai multe scheme și toate contactele directe către Dezvoltator.

Unde se află Casa del Mar?

str. Brizei, zona Mamaia Nord, Mamaia, Constanța.

Termen de finalizare Casa del Mar?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Casa del Mar în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Casa del Mar din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul Casa del Mar este – De SIlva Residences.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC