Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Eco Bucium Residence
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Grigore T. Popa, 10B, zona I.C. Brătianu, Iași

Schițe și prețuri în Eco Bucium Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 68 m2totul e vândut

Eco Bucium Residence pe hartă Iași

str. Grigore T. Popa, 10B, zona I.C. Brătianu, Iași

Etape dezvoltare

Eco Bucium
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzire centrala termica de apartament
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri2
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+2E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente33–68 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre locație și distanțe până la puncte de interes

În una din cele mai dezvoltate și întrebate zone rezidențiale din orașul Iași, în zona Bucium, pe strada Grigore T. Popa, la numărul 12, se află amplasat complexul de locuințe „Eco Bucium Residence”.

În vecinătatea complexului imobiliar se află doar clădiri rezidențiale noi, cu regimuri de înălțime medie și cu arhitectură modernă. La o distanța de aproximativ 2 km se află clubul sportiv „Zero Gravity Climbing Hall” și este centrul medical „Arcadia Bucium”. Iar pe o rază de până la 3-4 km de la casele locative se află hipermarket-ul Carrefour, sunt supermarket-urile LIDL și Kaufland, este Complexul Comercial „Egros”, Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” și este Școala Populară de Arte.

Nu departe de complexul locativ se află stație de autobuz și de la locuințele complexului imobiliar „Eco Bucium Residence” până în centrul orașului Iași sunt de parcurs circa 6 – 7 km, distanța până la Gara Mare este de 7,4 km, iar până la Aeroportul Internațional din Iași sunt de parcurs 10,5 km.

Caracteristica generală a complexului rezidențial

Ansamblul imobiliar „Eco Bucium Residence” se compune din 2 corpuri de clădire, ambele cu egale regimuri de înălțime și ambele au câte un Parter plus 2 Etaje și plus o Mansardă plină de romantism.

Imobilele sunt calitativ construite cu un grad superior de profesionalism și responsabilitate, cu folosirea a celor mai calitative materiale de construcții și cu utilizarea a celor mai inovative idei și tehnologii. Structura blocurilor locative constă din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare din zidărie de cărămidă și cu compartimentările interioare formate la fel din cărămidă. Ambele imobile sunt fiabil izolate termic pe exterior și au fațadele finisate cu tencuială decorativă. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este din profil PVC cu geam termopan tripan.

În incinta complexului rezidențial toate locurile de parcare sunt organizate supraterane, delimitate împrejurul blocurilor locative.

Prezentarea apartamentelor, finisaje și utilități

În complexul locativ „Eco Bucium Residence” există prezentate apartamente ergonomice cu una și două camere generoase, ce sunt perfect compartimentate cu spații decomandate de tip clasic sau cu spații modern schițate de tip Open Space. La cererea cumpărătorilor pot fi oferite și apartamente cu trei camere. Toate apartamentele dispun de planimetrii funcționale cu suprafețele utile începând de la 33 mp până la 68 mp.

Toate apartamentele sunt prezentate în vânzare în variantă de finisare – „La cheie”, unde tavanele și toți pereții sunt tencuiți și cu lavabil alb vopsiți. Pardoselile din camerele de baie și din bucătării sunt placate cu gresie, iar pe pereți parțial sunt placaje cu faianță. În dormitoare și în camera de zi pardoselile sunt placate cu parchet laminat. Ușile interioare sunt instalate și toate finisajele menționate mai sus sunt prezentate la alegerea viitorilor locatari, aceștia au posibilitatea de a-și personaliza locuința conform gusturilor și nevoilor. La intrare în fiecare unitate locativă este instalată ușă calitativă din metal. Absolut toate locuințele se predau în folosință cu toate obiectele sanitare instalate și cu toate instalațiile sanitare montate. Sistemul termic este individual și fiecare apartament dispune de câte o centrală termică proprie. Proprietățile rezidențiale se predau în folosință complet racordate la toate utilitățile generale și în apartamente este apă, branșament la sistemul de canalizare, este curent electric și gaz. Pentru fiecare utilitate separat în apartamente sunt instalate contoare pentru gaz, electricitate și apometre.

Ansamblul de locuințe „Eco Bucium Residence” este dezvoltat de către compania „SBA Arhitectura” și pentru a rezerva un apartament și a afla mai multe detalii despre construcția imobilelor, despre finisaje, despre metodele de plată acceptate și toate contactele agenților de vânzări, vă invităm să treceți direct pe web pagina oficială a complexului locativ „Eco Bucium Residence”:

De asemenea Complexul Locativ numesc Bucium Residence.

Unde se afla Eco Bucium Residence?

str. Grigore T. Popa, 10B, zona I.C. Brătianu, Iași.

Termen de finalizare Eco Bucium Residence?

Eco Bucium Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Eco Bucium Residence.

Cine este dezvoltatorul Eco Bucium Residence în Iași?

Dezvoltator Eco Bucium Residence – SBA Arhitectura.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC