În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Drumul Taberei Parc Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Drumul Taberei, 134A, zona Drumul Taberei, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocul

str. Drumul Taberei, 134A, București (Drumul Taberei Parc Residence)
12 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Drumul Taberei Parc Residence pe hartă București

str. Drumul Taberei, 134A, zona Drumul Taberei, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu pereti exteriori din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisisteme de detectie si prevenire incendiu, parc, supermarket, grădiniță
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou, troleibuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Regim inalțime11
🟧 Securitatepaza 24/7
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe33–54 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații despre zonă și vecini

Ansamblul rezidențial „Drumul Taberei - Parc Residence” se află localizat pe Bulevardul Drumul Taberei, la numărul 134A, sectorul 6 din Municipiul București. Imediat la intersecția Bulevardului Drumul Taberei cu strada Brașov, unde este o zonă liniștită și localizată în apropierea de toate punctele importante din capitală.

Parcul Moghioroș se află localizat vis-a-vis de clădirea rezidențială „Drumul Taberei - Parc Residence” și în apropiere de apartamente funcționează saloane de înfrumusețare, saloane SPA, centre medicale, săli de sport, este un ștrand, sunt restaurante, cafenele și fast food-ul McDonald’s. Nu departe sunt câteva centre comerciale (Plaza România și Home & Design Mall), este Piața Moghioroș și este un număr mare de magazine și hipermarket-urile la alegere: Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora Lujerului, market-ul Lidl, în această zonă funcționează multe sucursale bancare și nu departe este sectorul se Poliție numărul 25.

Pentru dezvoltare și educație în acest cartier se găsesc: Grădinița nr. 87 „Spiriduși”, Grădinița nr. 273, Școala Gimnazială Nr. 279, Școala Gimnazială „Adrian Păunescu”, Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” Nr. 172, Liceul Teoretic „Eugen Lovinescu”, Colegiul Național „Elena Cuza” și Colegiul Național ”Grigore Moisil”.

Locatarii profită de o locație a casei excelentă din punct de vedere a infrastructurii cu mijloace de transport foarte dezvoltată, cu stație de Metrou în apropiere, stații de RATB – autobuze, tramvai și troleibuze.

  • Stația de Metrou Lujerului se află la doar 2,1 km de la complex;
  • Centrul orașului București este la 6,8 km de la casa locativă;
  • Până la Gara de Nord din București se ajunge în 20 de minute, până unde sunt 6,6 km;
  • Aeroportul Internațional din Otopeni este la 20,4 km și până la Aeroportul din Băneasa sunt 11,3 km.

Descrierea și amenajarea complexului locativ

Complexul locativ „Drumul Taberei - Parc Residence” este prezentat cu o clădire de apartamente cu două aripi, structurată neobișnuit pe două parți. La exterior fațada este finisată cu culoarea albă, gri și vișiniu, într-un stil unic șu cu un design foarte modern. Regimul de înălțime al complexului este cu un Parter și 10 nivele locative. Structura constructivă se caracterizează cu betonul armat, care este pus în baza carcasei și cărămida este aleasă pentru zidăria închiderilor. Complexul se deosebește cu termo izolația fiabilă și completă a pereților exteriori și cu terase perfect hidro izolate. Datorită sistemului calitativ de izolație termică și a sistemelor inteligente de iluminat interior complexul se caracterizează pozitiv cu un consum de energie scăzut. Clădirea beneficiază de balustrade nu numai pentru protecție dar și în calitate de design modern. Suprafețele comerciale de la parterul blocurilor sunt finisate cu spații mari vitrate.

În bloc funcționează lifturi contemporane. Ascensoarele instalate în complex sunt destul de spațioase și funcționează cu o viteză mare și cu un nivel de gălăgie scăzut. Complexul locativ este echipat cu senzorii și sisteme de detecție și prevenire a incendiilor. Ansamblul rezidențial este păzit non stop timp de 24 de ore în 7 zile și oferă rezidenților liniște, confort și siguranță. Locurile de parcare sunt organizate supraterane – delimitate.

Detaliile apartamentelor

Clădirea rezidențială „Drumul Taberei - Parc Residence” prezintă câteva tipuri de scheme de garsoniere și apartamente cu 2 camere.

  • Suprafața garsonierelor este de 5 tipuri: 33,10 mp, 35,60 mp, 35,95 mp, 36 mp și 37,20 mp.
  • Suprafața proprietăților rezidențiale cu 2 camere este de: 45 mp, 52,84 mp, 53,79 mp și 54,40 mp.

Pentru a oferi cumpărătorilor posibilitatea de ași finisa personal apartamentul dorit, pentru ași alege materialele de finisare, obiectele sanitare și pentru ași personaliza locuința conform gusturilor și preferințelor personale, toate unitățile locative din complex se predau finisate – „la gri”. Unde toate pardoselile sunt turnate cu sape finisate, care sunt complet pregătite pentru placarea materialelor de finisare (parchet sau gresie). În interior pereții locuințelor sunt tencuiți grosier aplicați cu glet.

Ușa de acces este instalată (metalică). De asemenea sunt instalate centralele termice pentru fiecare apartament și toate radiatoarele pentru fiecare încăpere, acestea sunt puse la poziții și conectate la sistemul de încălzire. Locuințele dispun de toate instalațiile sanitare și instalațiile electrice, ce sunt conduse până la poziții. Și este contorizare individuală pentru controlul consumului de gaze și pentru curentul electric, plus apometre. Locuințele au dotat cablu TV și este conexiune la telefonie și internet. Loate utilitățile sunt racordate la blocul rezidențial și locatarii beneficiază de sistem de canalizare, gaze naturale și locuințele sunt alimentate cu apă și curent electric.

Dacă aveți întrebări asupra sistemului constructiv, finisării apartamentelor sau dacă doriți să vizualizați toate schemele apartamentelor noi, nu ezitați să treceți direct pe site-ul web al complexului rezidențial „Drumul Taberei - Parc Residence”.

Acest proiect mai este numit și Drumul Taberei Residence.

Unde se află Drumul Taberei Parc Residence?

str. Drumul Taberei, 134A, zona Drumul Taberei, Sector 6, București.

Termen de finalizare Drumul Taberei Parc Residence?

Drumul Taberei Parc Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Drumul Taberei Parc Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Drumul Taberei Parc Residence din București?

Dezvoltătorul Drumul Taberei Parc Residence este – Drumul Taberei Parc Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC