Previzualizare foto – fotografie originală aici

Moghioros Park Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Brașov, 25L, zona Drumul Taberei, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
str. Brașov, 25L, București (A1)
12 etaje
Indisponibil
tr. 4 2018
Finalizat în 2019 tr. 2
Indisponibil
Faza 2
Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
str. Brașov, 25L, București (A4)
12 etaje
Indisponibil
tr. 4 2018
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Moghioros Park Residence pe hartă București

str. Brașov, 25L, zona Drumul Taberei, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc
🟧 Încălzirecentrală termică de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transporttramvai, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente1300
🟧 Număr clădiri11
🟧 Parcaresubterană şi terestră (624)
🟧 Regim inalțime2S+P+11E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuinte
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, duplexuri
🟧 Suprafața locuințe49 – 176 m²

Despre ansamblu rezidențial

Unde se găsește amplasat cel mai perfect complex?

Într-o zonă strategică din partea de Vest a capitalei – zona Drumul Taberei/Ghencea se găsește localizat ansamblul rezidențial „Moghioros Park Residence” de pe strada Brașov, nr. 25 L, în sectorul 6 din orașul București.

Complexul de locuințe se învecinează cu Parcul Drumul Taberei, care se află amplasat la doar 300 de metri de la casele complexului și la care se ajunge în cel mult două-trei minute pietonal. Lângă casele locative se află două Sectoare de Poliție Nr. 22 și Nr. 25 și este Oficiul Poștal Nr. 66.

În proximitatea ansamblului de locuințe funcționează o varietate de instituții de învățământ și organizații educaționale, aici sunt: Creșa „Pinocchio”, Grădinița Nr. 87 „Spiridușii”, Grădinițele Nr. 273, Nr. 230, Nr. 217, Nr. 209, Afterschool „Adeland” – Grădinița Nr. 94, After School „Degetica”, Grădinița „Hillary Clinton”, Școala Gimnazială „Adrian Păunescu”, Școala Gimnazială Nr. 164, Școala Gimnazială Nr. 279, Școala Gimnazială Nr. 169, Școala Gimnazială Nr. 59, Școala Gimnazială Nr. 311, Liceul Teoretic „Eugen Lovinescu”, Liceul Tehnologic „Sfântul Antim Ivireanu”, Liceul Teoretic „Ion Barbu”, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, Colegiul Tehnic „Petru Maior”, Colegiul Național „Grigore Moisil”, Colegiul Național „Elena Cuza” și la doar 3 km se află Universitatea Politehnica, iar până la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” sunt 4,6 km.

O diversitate de puncte comerciale se află în apropiere de casele complexului rezidențial „Moghioros Park Residence”: hypermarket-ul Auchan se află la doar 300 de metri față de complex, sunt 700 de metri până la hipermarket-ul Kaufland și supermarket-ul LIDL este la 650 de metri pietonal, sunt 500 de metri până la market-ul Carrefour și doar în câteva minute pe jos se ajunge până la Piața Drumul Taberei, până la hipermarket-ul „cora Lujerului” este de parcurs o distanță de 2,2 km, la doar 1,5 km se află centrul comercial „Plaza România”, iar până la centrul comercial „AFI Cotroceni” sunt de parcurs în jur la 2,5 - 2,7 km. Imediat lângă cartierul rezidențial sunt multe cafenele, restaurante și este McDonald’s. Pentru activități sportive aici sunt sălile de sport și fitness „Vikings Gym”, „SAS GYM Drumul Taberei”, Complexul Sportiv „Mazicon” cu corturi de tenis, este teren de handbal și baschet, este un teren specializat „Skatepark”, se află bazinul de înot „Staua București”.

În această zonă rezidențială funcționează multe bănci, sunt saloane de înfrumusețare, farmacii, este Laboratoriul Synevo, funcționează centrul medical Drumul Taberei, centrul medical „Poemedica”, este Policlinica „Cetatea Histria” și se află și o clinică veterinară.

Distanțe la punctele importante din capitală de la stația de autobuz și/sau de tramvai din cartierul „Moghioros Park Residence”:

  1. Piața Unirii – 6,9 km;
  2. Gara de Nord – 6,2 km;
  3. Aeroporturile Internaționale „Henri Coandă” și „Aurel Vlaicu” – o distanță egală de 19,4 km;
  4. Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” - 4,8 km;
  5. Stația de Metrou Lujerului – 2,2 km. În viitorul apropiat se va deschide și Stația de Metrou Moghioros.

De ce aici merită să trăiești?

Unul din cele mai moderne proiecte de imobile din Drumul Taberei este complexul locativ „Moghioros Park Residence”, care este dezvoltat în două faze pe o un teren cu suprafața de 26 590 mp.

Ansamblul de locuințe „Moghioros Park” este format din 11 clădiri de un grad înalt de rezistență și durabilitate, unde materialul de construcție ales este cărămida, care semnificativ mărește performanța energetică a construcțiilor. Regimul de înălțime al clădirilor locative este egal și fiecare dispune de câte 2 subsoluri + un Parter + 10 Etaje și etajul 11 este dedicat apartamentelor de tip Duplex.

Structura constructivă a blocurilor locative este rezistentă și durabilă, realizată pe cadre și stâlpi din beton cu armaturi din oțel și plăci și grinzi din beton C30/37. Betonul elicopterizat este folosit pentru realizarea pardoselilor de la partere și din subsoluri, iar toate terasele și spațiile umede sunt hidroizolate și prelucrate cu ciment hidroizolant. Compartimentarea pereților interiori are grosimea de 11,5 cm și este realizată doar din materiale performante energetic – din cărămidă, ca și pereții despărțitori dintre apartamente și pereții ce delimitează casa scării, aceștia au grosimea de 25 cm (dar dacă se află sub grinzi au 30 cm), precum și închiderile exterioare sunt realizate cu zidărie din cărămidă Porotherm cu goluri cu grosimea de 30 cm peste care este aplicat termo sistemul de 10 cm format din plăci din polistiren expandat sau vată minerală. Pereții de la subsol (doar cei care se află construiți deasupra cotei terenului) la fel sunt izolați termic cu același sistem de 10 cm grosime ca și la suprastructura clădirilor. Structura clasică a imobilelor este concepută și menționată prin fiecare detaliu și aspectele elegante ale locuințelor sunt evidențiate pe fațadele clădirilor prin estetica și calitatea arhitecturală. Scările blocurilor rezidențiale sunt realizate din beton armat și dispun de mână curentă din profile din metal cu parapet din sticlă structurală. Spațiile comune din blocuri, casa scării, treptele de la intrarea principală și holurile comune dispun de placaje cu piatră naturală și/sau plăci ceramice porțelanate antiderapante. La toate blocurile este instalată tâmplărie exterioară de calitate superioară cu profil din pvc și cu geam tripan termopan, care beneficiază de un strat de protecție de tip low-e. Ascensoarele intalate la scări sunt moderne, silențioase, rapide și dispun de un grad superior de securitate.

Parțial spațiile de la parter sunt dedicate zonelor comerciale și locurilor pentru servicii și acestea beneficiază de pereți de tip – cortină.

Locurile de joacă din curțile blocurilor sunt amenajate nu numai modern dar și dipsun de un nivel înalt de siguranță și sunt oferite micilor rezidenți în plină dispoziție.

Pentru parcarea autoturismelor rezidenților în complexul locativ „Moghioros Park Residence” există organizate locuri de parcare subterane și sunt amenajate și locuri de parcare supraterane.

De câte avantaje ale apartamentelor ai nevoie?

Toate locuințele din complexul imobiliar „Moghioros Park Residence” sunt proiectate cu scheme funcționale, cu spații generoase și încăperi luminoase. Apartamentele moderne sunt prevăzute cu balcoane simpatice, unde timpul liber devine mai relaxant sau cafeaua de dimineață devine și mai gustoasă – la balcoanele din granit, ce sunt proiectate cu spații mari, cu geamuri securizate și cu balustrade din inox timpul trece mai lent.

La alegerea cumpărătorilor sunt oferite de peste 40 de modele de planimetrii ale garsonierelor și apartamente cu 2, 3, 4 camere și locuințe de tip – Duplex.

  • Suprafața garsonierelor începe de la 50 mp și ajunge până la 56 mp;
  • Mărimea locuințelor cu 2 camere este cuprinsă între 67 mp și 92 mp;
  • Unitățile locative cu 3 camere sunt proiectate cu suprafețe generoase de la 88 mp și până la 176 mp;
  • Spațiile apartamentelor cu 4 camere sunt prezentate între 85 mp și 117 mp;
  • Duplex-urile sunt prevăzute cu suprafețe cuprinse între 85 mp și 158 mp.

Absolut toate proprietățile rezidențiale din complexul rezidențial „Moghioros Park” sunt oferite în vânzare la cheie și se livrează complet finisate și echipate, cu toate instalațiile puse la poziții și racordate la toate utilitățile. Din parte cumpărătorului rămâne doar să-și aleagă stilul apartamentului și să mobileze locuința.

Materialele alese pentru finisarea interioară a apartamentelor se deosebesc prin calitatea extra și clasa Premium. Pardoselile camerelor de zi și a dormitoarelor sunt turnate cu sapă și sunt placate cu parchet laminat de calitate înaltă, care este ales în nuanțe calde și ușor combinabile cu mobilier pentru mai multe stiluri de design. Pardoselile din holurile apartamentelor, din blocurile sanitare și din bucătării sunt finisate cu plăci ceramice, de asemenea plăcile ceramice porțelanate de tip antiderapante sunt placate pe pardoselile teraselor și a balcoanelor. Pardoselile camerele de baie, teraselor și a balcoanelor sunt turnate cu sapă egalizatoare și dispun de pante de 1% realizate pentru scurgerea apelor spre rigolele și sifoanele de pardoseală. Camerele de baie au pereții îmbrăcați în faianță, care este placată cu ajutorul unui adeziv specific special dedicat spațiilor cu umiditate înaltă. Pereții altor încăperi din apartamente sunt tencuiți cu tencuială armată, apoi sunt gletuiți, sunt nivelați ideal și sunt zugrăviți în 2-3 straturi cu vopsea acrilică de culoare albă. Ușile instalate în interiorul locuințelor sunt efectuate din lemn de rășinoase și sunt acoperite cu furnir, iar ușile de acces ale apartamentelor au sisteme de antiefracție și sunt confecționate din metal.

Sistemul de încălzire este individual prin centrale termice de apartament, care funcționează pe gaze naturale și care se contorizează individual pentru fiecare locuință.

Locuințele sunt dotate cu cablaj pentru TV și internet prin fibră optică.

Apa menajeră din apartamente este asigurată din rețeaua locală și este apă potabilă de la conducta publică, este racordare la țeava de gaz și apartamentele dispun de curent electric. Fiecare utilizator în parte se va contoriza separat, pentru consumul curentului electric în fiecare apartament sunt instalate contoare și aparte contoare pentru spațiile comune. Pentru evacuarea apelor uzate și apelor pluviale este racordare la sistemul de canalizare, ce este existent în zonă, iar serviciile de salubritate sunt oferite dă către o societate specializată (comercială).

Ansamblul rezidențial „Moghioros Park Residence” este dezvoltat de către compania SIDO UNION PROPERTIES, care are o experiență mare de investiții în domeniul imobiliar în Dubai, Anglia și Germania.

Pentru a primi o consultanță profesionistă cu oferirea tuturor materialelor și detaliilor constructive, momentelor de amenajare și finisare a apartamentelor complexului rezidențial „Moghioros Park Residence”, sunteți așteptați să vă programați la o întâlnire la fața locului cu managerul biroului de vânzări. Programarea poate fi efectuată prin e-mail sau la telefon, toate contactele directe și descrierea desfășirată a imobilelor le găsiți afișate pe site-ul web al ansamblului locativ „Moghioros Park Residence”.

Acest proiect mai este numit și Moghioros Residence.

Unde se află Moghioros Park Residence?

str. Brașov, 25L, zona Drumul Taberei, Sector 6, București.

Termen de finalizare Moghioros Park Residence?

A1, A2, A3, B1, B2, A4, B3, B4, C1, C2, C3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Moghioros Park Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Moghioros Park Residence din București?

Dezvoltătorul Moghioros Park Residence este – Sido Union Properties.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC