Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Dobrogeanu Gherea Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Constantin Dobrogeanu Gherea, 30, zona Băneasa, sector 1, București

Schițe și prețuri în Dobrogeanu Gherea Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 96.5 m2totul e vândut
4 camere
de la 123.84 m2totul e vândut

Dobrogeanu Gherea Residence pe hartă București

str. Constantin Dobrogeanu Gherea, 30, zona Băneasa, sector 1, București

Etape dezvoltare

dat în exploatare
finalizat 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiboxa inclusă în preț
Încălzirecentrală termică
Lift un lift de 4 persoane
Mijloace de transportautobuz, tren
Număr apartamente8
Număr clădiri1
Parcare12 locuri de parcare subterană, loc de parcare inclus în preț
Regim inalțimeS+P+4E
Structură rezistențăfundația și structura din beton armat
Tip imobilbloc boutique
Сurte închisăpaza 24/24, sistem video de supraveghere

Despre apartamente

Număr camere3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente77–100 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare perfectă

În Nordul capitalei, în una din cele mai apreciate zone a Bucureștiului, în sectorul 1, zona Băneasa, pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, la numărul 30 se găsește localizat ansamblul rezidențial „Dobrogeanu Gherea Residence”. Ansamblul rezidențial se amplasează în una din cele mai puțin poluate zone ale orașului București cu liniște, confort și verdeață, în vecinătatea Lacului Băneasa și a Parcului Regele Mihai al României. De la complex ușor se ajung până la Mall-ul „Băneasa Shopping City”, la magazinul IKEA, centrul comercial „Promenada Mall” și zona comercială Feeria.

De asemenea nu departe de complex funcționează Maternitatea Regina Maria, sunt clinici private și farmacii. Datorită poziționării extraordinar de bune, locatarii facilită de cele mai bune restaurante, cluburi, cafenele și cofetării.În acest cartier se găsesc bănci, oficii poștale, saloane de înfrumusețare și este clubul sportiv „CrossFit Nord BVS”. Pentru stăpânii animalelor de companie, este un moment foarte important din această zonă – o clinică veterinară bine dotată, amplasată lângă casă. În apropiere de casa rezidențială funcționează multe organizații educaționale private și de Stat: Grădinițele „Lindenblüte”, „Tichiuță”, „Smart Kids”, „Rose Mary 2”, Grădinița Nr. 122 și „Kids Klub Băneasa”. Și sunt înregistrate următoarele instituții de învățământ din București: Școala Gimnazială Nr. 6, Școala Gimnazială nr. 7, Școala MEA și Colegiul Tehnologic „Viaceslav Harnaj”.

Strada Constantin Dobrogeanu Gherea pe care se află construit complexul locativ se intersectează cu DN1 și oferă rezidenților legătură perfectă cu Piața Victoriei atât cu transport personal cât și cu mijloace de transport în comun, lângă casă se află stație RATB cu linii de autobuze. Cele mai scurte căi și distanțe până la: Piața Victoriei – 4,7 km; Gara de Nord – 6,4 km; Aeroportul „Aurel Vlaicu” – 1,6 km; Aeroportul „Henri Coandă” – 10,7 km.

Prezentarea generală a proiectului

Ansamblul locativ „Dobrogeanu Gherea Residence” dispune de o clădire cu apartamente de patru etaje, care este construită la cele mai înalte standarde de calitate și beneficiază de un design modern și o arhitectură contemporană cu utilizarea la construcție a tehnologiilor inovative și a materialelor de construcții de ultimă generație de clasă – Premium. Blocul locativ este echipat cu ferestre logic proiectate care oferă locatarilor posibilitatea de ventilare naturală a încăperilor, tâmplăria exterioară oferă un grad superior de izolare fonică datorită profilului din aluminiu, acesta are culoarea gri închis - mat și are instalate trei foi de sticlă de tip termopan. Blocul este echipat cu un lift silențios pentru 4 persoane. Locurile de parcare sunt oferite cu un număr total de 12 unități locative și există organizate 8 boxe pentru depozitarea obiectelor personale ale locatarilor. În curtea complexului există amenajate zone verzi. În incinta complexului rezidențial este acces controlat, întreg teritoriul este complet monitorizat și video supravegheat, atât locatarii cât și bunurile sunt permanent protejați 24 din 24 de ore. În baza cartelelor magnetice se efectuează accesul în interiorul complexului rezidențial „Dobrogeanu Gherea Residence”.

Apartamente și dotări

În ansamblul „Dobrogeanu Gherea Residence” sunt prevăzute doar 8 apartamente cu spații generoase. Acestea sunt câte două unități amplasate pe fiecare nivel, acest fapt oferă un grad înalt de intimitate și siguranță și un număr mic de locatari. Toate locuințele sunt luminoase și beneficiază de logii spațioase. Iar la ultimul nivel al construcției se află proiectate două terase extra generoase. Locuințele sunt prezentate cu spații atât de confortabile pentru familiile cu copii cât și pentru persoanele contemporane, care preferă libertate în condiții cu spații generoase de trai. Proprietățile rezidențiale au o compartimentare perfectă cu 3 și 4 camere cu suprafețe de la 96,5 mp până la 97,01 mp pentru apartamentele cu 3 camere, iar pentru apartamentele cu 4 camere suprafața este cuprinsă între 123,84 mp și 125,25 mp.

Schemele locuințelor cu trei camere sunt proiectate în două tipuri și locuințele cu patru camere la fel sunt prezentate cu două modele de compartimentare. Datorită spațiilor vitrate inteligent dimensionate toate camerele sunt perfect aprovizionate cu lumină naturală. De cea mai bună calitate sunt alese absolut toate finisaje și până la ultimul detaliu sunt gândite toate momentele instalațiilor inginerești. Plăcile ceramice porțelanate de cea mai înaltă calitate sunt placate pe pardoselile holurilor, bucătăriilor și a camerelor de baie. Parchetul laminat triplu stratificat este placat pe pardoselile camerelor de zi și a dormitoarelor. Gresia ceramică porțelanată antiderapantă este aleasă pentru placajul holurilor, spațiilor comune și a rampei de acces în complex. Lemnul este ales pentru placarea treptelor scărilor interioare.

Ansamblul rezidențial „Dobrogeanu Gherea Residence” este dezvoltat de către un dezvoltator de top de pe piața imobiliară din România, care are 100 % acționat românesc - compania „iProjects”. Sunteți așteptați în ospeție la apartamentele complexului rezidențial „Dobrogeanu Gherea Residence, iar pe pagina web a companiei „iProjects” sunt detaliat descrise toate apartamentele complexului imobiliar „Dobrogeanu Gherea Residence” și de unde căpătați mai multe informații utile despre construcție, locație și contactele directe către dezvoltator.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Dobrogeanu Gherea Residence?

str. Constantin Dobrogeanu Gherea, 30, zona Băneasa, sector 1, București.

Termen de finalizare Dobrogeanu Gherea Residence?

Dobrogeanu Gherea Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Dobrogeanu Gherea Residence.

Cine este dezvoltatorul Dobrogeanu Gherea Residence în București?

Dezvoltator Dobrogeanu Gherea Residence – iProjects.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC