Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Calistrat Hogas Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Calistrat Hogas, 33-35, zona Titan, sector 3, București

Schițe și prețuri în Calistrat Hogas Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 74.66 m2totul e vândut
3 camere
de la 98.39 m2totul e vândut

Calistrat Hogas Residence pe hartă București

str. Calistrat Hogas, 33-35, zona Titan, sector 3, București

Etape dezvoltare

Calistrat Hogas Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat2 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală individuală termică
Liftlift marca Kronlift sau Schindler
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr apartamente48
Număr clădiri1
Parcareterestră
Regim inalțimeP+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere,
Suprafața apartamente74,66–161,55 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Adresa de amplasare

Ansamblul locativ „Calistrat Hogas Residence” are o amplasare confortabilă într-o zonă foarte curată și verde a Bucureștiului, la liniște și confort. Blocul rezidențial este așezat în sectorul 3, în partea de Est a capitalei, pe aleea Calistrat Hogas la numerele, 33-35. Da la locuințele noi până la metrou se ajunge în doar câteva minute pe jos și aici în cartier circulă mult transport public cu rute de autobuz și troleibuz.

În zona de amplasare a compleului locativ funcționează diverse instituții de învățământ atât de stat cât și particulare. De asemenea în proximitate se află supermarket-urile așa ca Auchan, Lidl și Mega Image, sunt clinici medicale și imediat lângă case se află un loc de joacă pentru micuții copilași. Iar pentru părinți aici funcționează săli de fitness și centre comerciale. De asemenea pentru plimbări și relaxare cu toată familia nu departe se află Parcul Titan.

Structura și amenajarea complexului

Proiectul de locuințe este prezentat cu un bloc locativ, construit cu 5 nivele de apartamente, care caracterizează imobilul ca unul cu un risc seismic scăzut. Betonul folosit la construcția clădirii locative este de calitate superioară, sistemul de cofraj este Doka. Și cărămida Porotherm este utilizată la construcția pereților interiori și exterior. La fațada casei sunt folosite finisaje cu izolație termică și fonică precum și este sistem de ventilație. La bloc este instalată tâmplărie cu profil PVC cu 5-6 camere de producere germană de la Kemmerling/Aluplast și cu geam tripan cu grosimea de 24 mm, feroneria și accesoriile la fel sunt produse în Germania.

Spațiile comune din bloc sunt finisate cu aceleași materiale calitative și sunt luminate cu dispozitive Led și dotate cu senzorii de mișcare. Lifturile instalate sunt de ultimă generație și pot fi de firma Schindler sau Kronlift. Sistemul de interfonie este instalat la fiecare etaj, plus sunt montate camere de supraveghere video. Proprietarii de automobile personale au posibilitate de a cumpăra locuri de parcare subterane și supraterane în acest complex locativ.

Despre apartamente și finisaje

În complexul imobiliar „Calistrat Hogas Residence” sunt prezentate 16 apartamente cu 2 camere și 32 apartamente cu 3 camere cu compartimentări inteligente și complet finisate cu materiale de calitate superioară de proveniență europeană. Apartamentele dispun de spații de depozitare, unele din acestea beneficiază de una sau două terase și bucătăriile sun de tip „open space” sau de tip – închis. Tencuielile mecanizate, gleturile și vopselele lavabile sunt de la Baumit. Pardoselile sunt placate cu gresie porțelanată (Italia) și cu parchet de 12 mm (Polonia).

Locuințele beneficiază de sistem de aer condiționat, care poate fi controlat online de către stăpân prin telefon sau tabletă (Apple sau Android). Proiectul imobiliar „Calistrat Hogas Residence” este dezvoltat dă către compania „iProjects”. Mai multe informații și materiale detaliate despre Dezvoltator, complex, apartamente și metode de plată le puteți afla pe site-ul web al Dezvoltatorului complexului locativ „Calistrat Hogas Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Calistrat Hogas Residence?

str. Calistrat Hogas, 33-35, zona Titan, sector 3, București.

Termen de finalizare Calistrat Hogas Residence?

Calistrat Hogas Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Calistrat Hogas Residence.

Cine este dezvoltatorul Calistrat Hogas Residence în București?

Dezvoltator Calistrat Hogas Residence – iProjects.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC