Previzualizare foto – fotografie originală aici

Calistrat Hogas Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Calistrat Hogas, 33-35, zona Titan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Calistrat Hogas,33-35, București (Calistrat Hogas Residence)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 2
Indisponibil

Calistrat Hogas Residence pe hartă București

str. Calistrat Hogas, 33-35, zona Titan, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală individuală termică
🟧 Liftlift marca Kronlift sau Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente48
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe74.66–161.55 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresa de amplasare

Ansamblul locativ „Calistrat Hogas Residence” are o amplasare confortabilă într-o zonă foarte curată și verde a Bucureștiului, la liniște și confort. Blocul rezidențial este așezat în sectorul 3, în partea de Est a capitalei, pe aleea Calistrat Hogas la numerele, 33-35. Da la locuințele noi până la metrou se ajunge în doar câteva minute pe jos și aici în cartier circulă mult transport public cu rute de autobuz și troleibuz.

În zona de amplasare a compleului locativ funcționează diverse instituții de învățământ atât de stat cât și particulare. De asemenea în proximitate se află supermarket-urile așa ca Auchan, Lidl și Mega Image, sunt clinici medicale și imediat lângă case se află un loc de joacă pentru micuții copilași. Iar pentru părinți aici funcționează săli de fitness și centre comerciale. De asemenea pentru plimbări și relaxare cu toată familia nu departe se află Parcul Titan.

Structura și amenajarea complexului

Proiectul de locuințe este prezentat cu un bloc locativ, construit cu 5 nivele de apartamente, care caracterizează imobilul ca unul cu un risc seismic scăzut. Betonul folosit la construcția clădirii locative este de calitate superioară, sistemul de cofraj este Doka. Și cărămida Porotherm este utilizată la construcția pereților interiori și exterior. La fațada casei sunt folosite finisaje cu izolație termică și fonică precum și este sistem de ventilație. La bloc este instalată tâmplărie cu profil PVC cu 5-6 camere de producere germană de la Kemmerling/Aluplast și cu geam tripan cu grosimea de 24 mm, feroneria și accesoriile la fel sunt produse în Germania.

Spațiile comune din bloc sunt finisate cu aceleași materiale calitative și sunt luminate cu dispozitive Led și dotate cu senzorii de mișcare. Lifturile instalate sunt de ultimă generație și pot fi de firma Schindler sau Kronlift. Sistemul de interfonie este instalat la fiecare etaj, plus sunt montate camere de supraveghere video. Proprietarii de automobile personale au posibilitate de a cumpăra locuri de parcare subterane și supraterane în acest complex locativ.

Despre apartamente și finisaje

În complexul imobiliar „Calistrat Hogas Residence” sunt prezentate 16 apartamente cu 2 camere și 32 apartamente cu 3 camere cu compartimentări inteligente și complet finisate cu materiale de calitate superioară de proveniență europeană. Apartamentele dispun de spații de depozitare, unele din acestea beneficiază de una sau două terase și bucătăriile sun de tip „open space” sau de tip – închis. Tencuielile mecanizate, gleturile și vopselele lavabile sunt de la Baumit. Pardoselile sunt placate cu gresie porțelanată (Italia) și cu parchet de 12 mm (Polonia).

Locuințele beneficiază de sistem de aer condiționat, care poate fi controlat online de către stăpân prin telefon sau tabletă (Apple sau Android). Proiectul imobiliar „Calistrat Hogas Residence” este dezvoltat dă către compania „iProjects”. Mai multe informații și materiale detaliate despre Dezvoltator, complex, apartamente și metode de plată le puteți afla pe site-ul web al Dezvoltatorului complexului locativ „Calistrat Hogas Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Calistrat Residence, Hogaș 35.

Unde se află Calistrat Hogas Residence?

str. Calistrat Hogas, 33-35, zona Titan, Sector 3, București.

Termen de finalizare Calistrat Hogas Residence?

Calistrat Hogas Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Calistrat Hogas Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Calistrat Hogas Residence din București?

Dezvoltătorul Calistrat Hogas Residence este – iProjects.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC