Previzualizare foto – fotografie originală aici

Day Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Râmnicu Vâlcea, 8, zona Dristor, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

strada Râmnicu Vâlcea, nr. 8 (Day Residence)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil

Day Residence pe hartă București

str. Râmnicu Vâlcea, 8, zona Dristor, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentralizat cu 6 centrale automatizate
🟧 Lift2 lifturi marca Kone
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, troleibuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente111
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțime2S+P+10E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe53–110.24 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Day Residense” se află amplasat în cartierul Dristor pe strada Râmnicu Vâlcea, nr. 8, în sectorul 3 din București.

Facilitățile amplasării

În apropierea Complexului locativ se află Parcul Alexandru Ioan Cuza - la doar câteva minute de mers pe jos de la locuințe. În imediata apropiere este magazinul JUSK, sunt supermarketurile Kaufland, Mega Image, Billa, Profi și Piața Râmnicu Sărat. De asemenea nu departe se află Mall Park Lake Plaza și Vitan Mall, sunt farmacii, este o clinică stomatologică și un centru medical, un salon de înfrumusețare, cinematograf, bănci și locuri de divertisment. Pentru copii în apropiere funcționează grădinițele de copii nr. 38 și nr. 3 și școlile nr. 58 și nr. 88. Stațiile de autobuze, troleibuze și tramvaie se află la o distanță minimă iar Stația de Metrou Dristor se află la doar 250 de metri. Distanța de la locuințe până la Piața Unirii este de 4,2 km. Până la Gara de Nord sunt de parcurs 7,2 km. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 20,9 km iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de 11,1 km.

Caracteristica constructivă a complexului rezidențial

Imobilul este prezentat cu un sistem de înălțime de 2 nivele de subsol destinate pentru locuri de parcare plus Parter și plus zece Etaje Locative. Construcția este efectuată în baza unei carcase din cadre și diafragme din beton armat. Închiderile exterioare, interioare și compartimentările sunt zidite din cărămidă tip Porotherm. Pereții interiori sunt căptușiți cu vată minerală de 5 cm și placați cu plăci de gipscarton. Blocul Locativ este dotat cu două lifturi silențioase de mare viteză de marcă KONE cu capacitatea de ridicare de 8 persoane. Day residence „Day Residense” oferă spații de parcare în două nivele și are un sistem de securizare 24/7.

Descrierea apartamentelor

Complexul locativ propune apartamente cu 1, 2, 3 camere și Penthouse care pot fi predate cumpărătorilor absolut finisate cu bucătării mobilate cu un design modern precum și pot fi dotate cu aparate de uz casnic. Tâmplăria este de la Salamander cu profil PVC și 6 camere cu geamuri cu grosimea de 6 mm. Ușile interioare sunt produse în Grecia iar ușițe de la intrare sunt italiene de marcă DIERRE. Pardoselile sunt acoperite cu parchet artificial laminat de grosimea dotală de 8 mm. Sistemul de încălzire este centralizat pentru toată clădirea și este pus în funcție de centrală termică de bloc Buderus pe gaze naturale. Există contorizare individuală pentru fiecare apartament la toate unitățile.

Modalități flexibile de achitare: orice tip de credit bancar

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Day Residense” este Compania „Day Grup” care are o experiență de mai mult de 50 de ani pe piața imobiliarelor din Europa.

Pentru mai multe informații detaliate despre apartamente și despre toate metodele de achiziționare direct de la Dezvoltator, citiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Day Residense”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Day Residence Dristor.

Unde se află Day Residence?

str. Râmnicu Vâlcea, 8, zona Dristor, Sector 3, București.

Termen de finalizare Day Residence?

Day Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Day Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Day Residence din București?

Dezvoltătorul Day Residence este – Day Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC