Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Dall Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Vitioara, 134, zona Trapezului, sector 3, București

Schițe și prețuri în Dall Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 69.75 m2totul e vândut
3 camere
de la 111.98 m2totul e vândut

Dall Residence pe hartă București

str. Vitioara, 134, zona Trapezului, sector 3, București

Etape dezvoltare

Dall Residence
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică
Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
Număr apartamente17
Număr clădiri1
Parcare19 locuri de parcare subterană
Regim inalțimeD+P+3E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente69–169 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații despre zona de amplasare a complexului

Ansamblul locativ „Dall Residence” este amplasat pe strada Vitioara, numărul 134, în zona Trapezului, sectorul 3, orașul București. Complexul rezidențial se află construit în apropiere de Parcul Titan-lor, nu departe de magazine, centre comerciale, mall-uri, cluburi sportive, farmacii, sucursale bancare, restaurante, terase și cafenele. La distanțe accesibile de la casa locativă de află Piața Trapezului, Piața Sălăjan, Galeriile Titan, hipermarket-urile Auchan și Jumbo, magazinul Decathlon și Fitness Clubul Titan. Pentru educația copiilor, aici se află: Colegiul Tehnic „Constantin D. Nenițescu”, Școala Gimnazială Nr. 92, organizația Preșcolară „Diamond Kids”, Grădinița Nr. 211 și Creșa „Greierașul”. De la complexul rezidențial este acces rapid la o mulțime de puncte de interes din zonă și acces ușor către alte cartiere din capitală. În apropiere de casă se află stațiile RATB cu linii de tramvai și autobuz și până la Stația de Metroul 1 Decembrie 1918 este o distanță de 1,3 km, unde se ajunge fără transport în aproximativ 10-15 minute. Până în centrul Bucureștiului se ajunge în 20 de minute prin 8,9 km. Gara de Nord se află la o distanță de 12,3 km. Până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt 25,4 km și 14,7 km sunt până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Facilitățile ultramoderne ale complexului

Complexul rezidențial „Dall Residence” apare foarte captivant pe piața imobiliarelor noi din capitala României cu un imobil nou construit cu un Demisol plus placă plus Două Etaje și al Treilea etaj construit retras. Clădirea de apartamente este împărțită în trei scări. Clădirea rezidențială este mega atractiv proiectată cu un design extra original și cu un aspect extraordinar de fascinant.

Toate materialele de construcții sunt alese de cea mai bună calitate și toate materiale de finisare interioară și exterioară sunt aplicate nu numai cu un bun gust dar și foarte fiabil pentru o durată lungă de exploatare. Construcția este realizată pe o fundație de tip radier general cu structura de rezistență cu stâlpi, planșee, grinzi și diafragme din beton armat. Compartimentarea interioară este efectuată din zidărie din cărămidă de tip porotherm și pereții interiori au grosimea de 11,5 mp. Pereții exteriori ai casei sunt realizați din zidărie din cărămidă cu grosimea de 25 cm.

Pe exterior pereții construcției sunt izolați termic cu plăci din polistiren EPS de 10 cm. Stratul de finisare exterioară a fațadei blocului rezidențial este cu tencuială mecanizată de culoare gri cu alb, plus culoarea tâmplăriei este la fel de culoare albă și plus sunt elemente de decor contemporan, toate alese în nuanțe gri cu alb. La bloc este instalată tâmplărie cu profil VEKA în 5 camere termice și cu geam termopan 40 în două rânduri, de tip „four seasons”, cu acoperire – peliculă low-e. Spațiile comune din bloc sunt modern finisate, pardoselile din casa scării sunt placate cu plăci ceramice, iar balustradele instalate sunt din inox. Locatarii se folosesc de serviciile liftului hidraulic instalat în blocul rezidențial.

Pentru transportul personal al locatarilor este prevăzută parcarea personală, organizată în subteran.Instalarea interfonului în complexul locativ „Dall Residence” sunt efectuate toate pregătirile.

Îndrăgostiți în apartamentele de lux

Clădirea rezidențială „Dall Residence” propune 30 de apartamente decomandate de clasă – Lux, cu compartimentări pentru două și trei camere.

Suprafețele locuințelor sunt cuprinse între:

  • 56 mp - 83 mp pentru apartamente cu 2 camere, ce sunt proiectate în 11 tipuri;
  • 83 mp -170 mp pentru apartamentele cu trei camere, ce sunt proiectate în 2 tipuri.

Vă prezentăm câteva exemple ale unităților locative luxoase:

  • Apartamentul „Eden” este proiectat cu suprafața de 112 mp utili și beneficiază de o curte engleză;
  • Apartamentul „Shangri-La” are 2 camere și 64 mp utili;
  • Apartamentul „Mahoroba este prezentat cu 2 came și 56 mp utili;
  • Apartamentul „Shambhala” cu 2 camere și 83,5 mp utili;
  • Apartamentul „Nirvana” dispune de 3 camere și are 88 mp utili;
  • Apartamentul „Olypmos” are 3 camere, suprafața de 93 mp și plus facilită de terasă generoasă de 79 mp.

Gresia, faianța și parchetul laminat, ce sunt placate în locuințele complexului sunt doar de calitate – Premium. Pereții sunt prelucrați cu tencuieli mecanizate pe bază de ipsos și sunt finisați cu un strat de vopsea lavabilă. La intrare în apartamente sunt montate ușile din metal, iar ușile interioare instalate sunt din MDF. Toate apartamentele au dotate instalații electrice, termice și sanitare. Pentru traseele de conducere a apei sunt montate în sapă țevi din PRP.

Instalațiile termice au un sistem din țevi PRP de tip „tub în tub”, care sunt montate în sape. Radiatoarele sistemului de încălzire sunt confecționate din oțel și în fiecare apartament este instalată câte o centrală termică în condensații de 24 kw, ce funcționează pe gaz. Tablourile electrice instalate în apartamente dispun de siguranțe fuzibile și declanșare automată. Conducătoarele circuitelor electrice sunt efectuate din cupru plin, sunt izolate prin tuburi din PVC sau Copex și sunt montate în sape. Sunt instalate toate întrerupătoarele, iar prizele sunt de curenți tari și slabi pentru TV, priză și fir de telefon și internet. Utilitățile racordate sunt furnizate de la Enel, ApaNova și GDF Suez (ENGIE) și se contorizează separat pentru fiecare locuință.

Pentru evacuarea apei sunt montate coloane din PVC cu nișe speciale. Pentru a vă programa la o vizionare a locuințelor noi din complexul rezidențial „Dall Residence”, trebuie să treceți direct pe pagina oficială – site-ul web al complexului și să contactați direct cu Dezvoltatorul.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Dall Residence?

str. Vitioara, 134, zona Trapezului, sector 3, București.

Termen de finalizare Dall Residence?

Dall Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Dall Residence.

Cine este dezvoltatorul Dall Residence în București?

Dezvoltator Dall Residence – Dall Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC