Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cuibul Verde
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Fundac Ursulea, zona Copou, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Cuibul Verde 1
str. Fundac Ursulea, zona Copou, Iași (Cuibul Verde 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Cuibul verde 2
str. Fundac Ursulea, zona Copou, Iași (Cuibul Verde 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Cuibul Verde pe hartă Iași

str. Fundac Ursulea, zona Copou, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţilocuri de joaca
🟧 Încălzirecentrală termică marca Viessmann
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente20 apartamente ( etapa 1)
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe31–69 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

La doar trei minute de Târgușor Copou se află amplasat ansamblul rezidențial „Cuibul Verde” de pe strada Fundac Ursulea, zona Copou, orașul Iași. De la complex până la Șoseaua Ștefan cel Mare sunt de parcurs circa 350 de metri, doar o minută cu mașina.

Unul din cei mai importanți vecini ai complexului locativ este Pădurea, care asigură locatarilor un trai în liniște și armonie și care îi aprovizionează cu mult aer curat. Nu departe de locuințe, la circa 2 km se află Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”.

Distanța de la centrul rezidențial „Cuibul Verde” până în centrul orașului Iași este de 6,1 km. Gara din Iași se află la 5,7 km și până la Aeroportul Internațional din Iași sunt de parcurs circa 9 -10 km.

Caracterizarea proiectului imobiliar superb

Proiectul rezidențial „Cuibul Verde” se compune din 6 clădiri de apartamente cu aspecte și regimuri de înălțime egale. Clădirile locative sunt construite cu Parter și 3 Etaje.

La construcția imobilelor au fost folosite doar materiale de un grad înalt de calitate și doar de la cai mai buni furnizori. Imobilele au o structură din beton armat cu închideri exterioare și compartimentări interioare din cărămidă termic și fonic eficientă. Tâmplăria exterioară ce este instalată la blocurile locative are profil din PVC cu pachet de 10 mm și 5 termo camere, în trei rânduri montate sunt sticlele de tip termopan. Sistemul de izolare termică exterioară a imobilelor este format din vată bazaltică de 10 cm grosime. Fațadele clădirilor locative sunt finisate cu tencuială decorativă într-o combinație perfectă a culorilor gri și verde, care excepțional și deosebit evidențiază imobilele pe planul lanurilor înconjurătoare și la toate 100 % corespunde denumirii sale - „CUIBUL VERDE”! Spațiile comune din blocuri, coridoarele, casa scării și holurile sunt complet finisate și au instalate balustrade din fier.

În curtea complexului de locuințe sunt organizate spații de relaxare pentru rezidenți, sunt amenajate alei pietonale și pentru copii sunt modern amenajate locuri de joacă cu echipamente sigure și calitative. Iar suprafața totală a spațiilor verzi plantate atinge 5000 mp.

Pentru cumpărătorii de apartamente în incinta complexului de locuințe sunt prevăzute locuri de parcare supraterane.

Descrierea Generală a apartamentelor

În clădirile complexului rezidențial „Cuibul Verde” sunt proiectate spații locative luminoase, cu una, două și trei camere spațioase, cu livinguri mari și balcoane primitoare. Locuințele sunt structurate în 5 tipuri de scheme confortabile și foarte funcționale, unde este bine gândit fiecare metru pătrat atât pentru cele mai mici apartamente spațiul cărora începe de la 31 mp până la cele mai spațioase unități locative cu suprafața de 69 mp.

Proprietățile locative se vând finisate, echipate și utilate, cu obiecte sanitare dotate, cu pereți tencuiți, gletuiți și vopsiți cu lavabil de culoare albă. Pereții camerelor de baie și blatul de la bucătărie sunt placați cu faianță, iar pardoselile dispun de placări cu gresie și parchet cu grosimea de 10 mm. În apartamente sunt instalate uși interioare și la intrare este montată ușa de acces din metal.

Sistemul termic este prevăzut individual pentru fiecare unitate locativă în parte și în apartamente sunt instalate centrale termice de marca Viessmann. Apartamentele se vând complet racordate la toate utilitățile generale.

Nu ratați șansa de a veni în ospeție la complexul rezidențial „Cuibul Verde” și să vă uimiți de priveliștile spectaculoase, ce se deschid asupra împrejurimilor.

Ansamblul de locuințe „Cuibul Verde” este dezvoltat de către compania „Europartner”, care are o echipă de profesioniști în domeniul construcțiilor de peste 20 de ani.

Pentru alte informații, programări de vizionare și mai multe detalii de amenajare a complexului și finisare a apartamentelor noi, pentru verificarea disponibilităților și pentru contactele managerilor de vânzare, vă rugăm să treceți pe pagina web oficială a complexului rezidențial „Cuibul Verde”, acest lucru îl puteți face imediat din site-ul nostru, doar cu un singur click treceți direct pe site-ul Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Cuibul Verde Fundac Ursulea.

Unde se află Cuibul Verde?

str. Fundac Ursulea, zona Copou, Iași.

Termen de finalizare Cuibul Verde?

Cuibul Verde 1, Cuibul Verde 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Cuibul Verde în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Cuibul Verde din Iași?

Dezvoltătorul Cuibul Verde este – Europartener.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC