Previzualizare foto – fotografie originală aici

Ghica Bridge Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Sinaia, 36, zona Doamna Ghica, București

Mai detaliat despre blocul

str. Sinaia, 36, zona Doamna Ghica, București
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Ghica Bridge Residence pe hartă București

str. Sinaia, 36, zona Doamna Ghica, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiin apropiere de parc Plumbuita
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Mijloace de transport10 minute de metrou Obor, tramvai, autobuze in 4 directii
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente6
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareloc de parcare 8000 EUR
🟧 Regim inalțimeP+2E+M
🟧 Tip imobiltip boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricaramida Porotherm

Despre apartamente

🟧 Finisajepredare la cheie cu finisaje la alegere
🟧 Număr camere 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe57–62 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații despre zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Ghica Bridge Residence” se găsește pe strada Sinaia, la numărul 36, în zona Doamna Ghica din orașul București. Vis-a-vis de complexul locativ se află Parcul Plumbuita și blocul de apartamente se află așezat la intersecția Bulevardului Doamna Ghica și a Șoselei Colentina. Nu departe de locuințele noi este Parcul și Lacul Tei, sunt saloane de înfrumusețare, este sala de fitness Stay Fit Gym Teiul Doamnei și se află o patiserie, o cofetărie, sunt pizzerii și cafenele, iar nu departe se află fast food-ul McDonald’s. În proximitatea clădirii locative sunt sucursale bancare, este oficiu poștal, sunt 850 de metri până la supermarketul Mega Imaga Shop & Go și 1,9 km până la LIDL, iar până la supermarketurile Carrefour și Kaufland sunt de parcurs nu mai mult de 3 km. Este de parcurs o distanță de 800 de metri până la Policlinica Nada Florilor, la 1,4 km se află Spitalul de Copii Emilia Irsa și Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu”. Pentru copii la 900 de metri este Școala Gimnazială „Grigorie Ghica Voievod” și Grădinița Nr 276, sunt 1,2 km până la Universitatea Tehnică de Construcții București, este de parcurs o distanță de 1,4 km până la Grădinița numărul 234, la 1,9 km se află grădinița „Castelul Copiilor din Tei”, sunt 2,5 km până la Liceul Teoretic „Traian” și organizația preșcolară „Montessori Land”. Locuințele noi sunt localizate în apropierea stațiilor mijloacelor de transport în comun de la care în patru direcții circulă tramvaie și autobuze, iar până la stația de Metrou Obor se ajunge în 10 minute. De la Complexul rezidențial „Ghica Bridge Residence” până în Piața Unirii din București sunt circa 6-7 km și 8 km până la Gara de Nord, iar până la Aeroportul Henri Coandă sunt 17 km.

Prezentarea complexului locativ

Complexul rezidențial „Ghica Bridge Residence” dispune de o clădire locativă de tip „Boutique”, de un regim mic de înălțime - Parter plus 2 Etaje și plus o Mansardă, ce are un aspect cochet și foarte atractiv. Casa de apartamente are o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat și toți pereții imobilului sunt zidiți din cărămidă Porotherm, care dispune de capacități sporite de eficiență termică și fonică. Închiderile exterioare ale casei de apartamente sunt construite cu grosimea de 25 cm peste care este aplicat sistemul termic format din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm. Toate spațiile comune din bloc sunt complet finisate și casa scării este placată cu granit și are mână curentă din inox.

În incinta complexului sunt oferite locuri de parcare (contra cost).

Detalii de finisare ale locuințelor

Ansamblul rezidențial „Ghica Bridge Residence” conține un număr mic de apartamente de un grad superior de intimitate și confort. Decomandat proiectate sunt apartamentele cu 2 și 3 camere, ce au suprafața cuprinsă între 57 mp – 62 mp. Locuințele, ce se poziționează la parterul clădirii beneficiază de grădină proprie cu mărimea de circa 27 mp – 31 mp. Toate apartamentele sunt foarte luminoase și dispun de spații generos vitrate. Se livrează locuințele complet finisate și „la cheie” sunt predate. Finisajele apartamentelor sunt oferite la alegerea cumpărătorilor și plăcile de gresie și faianță au modele moderne, cu grosimea de 10 cm sunt prezentate plăcile de parchet. În apartamente sunt montate obiectele sanitare (cadă, lavoar și vas de toaletă) conectate la instalațiile sanitare. Este dotată câte o centrală termică proprie pentru fiecare unitate locativă (cu funcționare pe gaze) și sunt realizate instalațiile termice, electrice și de gaz. Locuințele sunt racordate la toate utilitățile generale și fiecare unitate locativă este asigurată cu apă, gaz, curent electric și are racordare la sistemul de canalizare.

Pentru mai multe informații despre locuințele noi și pentru detaliile metodelor de plată acceptate, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul complexului rezidențial „Ghica Bridge Residence”.

Acest proiect mai este numit și Bridge Residence.

Unde se află Ghica Bridge Residence?

str. Sinaia, 36, zona Doamna Ghica, București.

Termen de finalizare Ghica Bridge Residence?

str. Sinaia, 36, zona Doamna Ghica, București – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Ghica Bridge Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Ghica Bridge Residence din București?

Dezvoltătorul Ghica Bridge Residence este – Bridge Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC