Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Concept Residence Pipera
în București

Prețul / m2
de la ‍1 594 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
bd. Pipera, 1S, Voluntari, Ilfov

Schițe și prețuri în Concept Residence Pipera

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 26 ianuarie
3 camerede la 69 m2de la ‍1 594 € +TVA / m2de la ‍110 000 € +TVA

Concept Residence Pipera pe hartă București

bd. Pipera, 1S, Voluntari, Ilfov

Etape dezvoltare

Concept Pipera
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Concept Residence Pipera

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţicladiri de birouri, scoli, magazine si hypermarket
Încălzirein pardoseala
LiftKone 6 persoane
Număr apartamente24
Număr clădiri1
Parcaresubterana, locurile de parcare se pot achizitiona separat
Regim inalțimeP+4E
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduriconstructie pe cadre de beton, partitii exterioare realizate din caramida Porotherm 30
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentetotal finisate, la cheie
Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente37 – 100 mp utili
Tavane2,7

Informații despre Ansamblul rezidențial

Zona de amplasare

În partea de Nord a capitalei, într-o zonă în continuă dezvoltare – zona OMV Pipera, pe Șoseaua Pipera, la numărul 1S, în orașul Voluntari din județul Ilfov se află dezvoltat complexul de locuințe „Concept Residence Pipera”. În proximitatea locuințelor funcționează supermarket-uri, sunt bănci, școală, grădiniță, sală de fitness, funcționează cafenele, pizzerii, restaurante și este McDonald’s.

Locatarii acestui complex rezidențial facilită de acces facil și rapid către zona de birouri din nordul capitalei prin Șoseaua Pipera și au de parcurs o distanță de doar 2,3 km până la stația de Metrou Pipera. De la complexul de locuințe „Concept Residence Pipera” până la Piața Unirii este o distanță de 10 km, până la Gara de Nord sunt 7,7 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 13,8 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 4,8 km.

Amenajarea complexului locativ și detalii tehnice

Proiectul imobiliar „Concept Residence Pipera” este prezentat cu un bloc locativ modern cu un regim de înălțime: Parter plus 4 Etaje. Imobilul este construit din materiale calitative cu folosirea tehnologiilor inovaționale și a ideilor de design performante. Imobilul este realizata cu o structură de rezistență bazată pe cadre din beton armat cu toate partițiile exterioare formate din zidărie din cărămidă eficientă termic și fonic cu grosimea de 30 cm. Pe partea exterioară pereții blocului de locuințe sunt placați cu un sistem termic de 10 cm grosime format din polistiren expandat de densitatea EPS 80. Tâmplăria instalată la clădirea rezidențială este din profil PVC de culoarea gri antracit și dispune de geam termopan tripan. Blocul de apartamente are instalat un ascensor de marca Kone, care funcționează silențios, este foarte sigur și are capacitatea de transportare a 6 persoane.

Curtea ansamblului rezidențial „Concept Residence Pipera” este închisă și are accesul in incintă controlat și teritoriul este securizat. În incinta complexului de locuințe, locurile de parcare sunt oferite în vânzare separat de apartamentul achiziționat și se află prevăzute subterane și există prezentate și locuri de parcare subterane cu sistem Klaus.

Finisarea apartamentelor și detalii de echipare

În complexul locativ „Concept Residence Pipera” există proiectat un total de 24 unități locative primitoare cu scheme funcționale. În vânzare sunt oferite apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere spațioase și luminoase, cu înălțimea liberă de 270 cm. Apartamentele poziționate la parterul clădirii beneficiază de grădini proprii, iar restul apartamentelor de la etaje dispun de terase și balcoane deschise cu suprafețele cuprinse între 3 și 71 mp, ce sunt complet finisate și la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată. Complet finisate se predau rezidenților și toate apartamentele în versiune de finisare – „La Cheie”. Toate finisajele aplicate în apartamente sunt alese de calitate înaltă și au modele moderne. Instalațiile electrice, sanitare și termice sunt conduse. Și sistemul de încălzire este autonom cu centrală termică proprie pentru fiecare apartament individual și instalațiile termice sunt montate prin pardoseală. Finisajele pardoselilor sunt compatibile cu sistemul de încălzire instalat prin pardoseală și grosimea parchetului placat este de 10 mm și acesta este ales de la firma Delta, iar pentru bucătării, holuri și camerele de baie sunt placări cu gresie și pereții sunt finisați cu faianță și vopsea lavabilă (în dependență de încăpere). Ușile interioare instalate sunt de producere Germană și ușa de acces este din metal. Complexul locativ se predă în folosință cu racordare totală la utilitățile generale și cu contorizare separată pentru fiecare unitate locativă.

Dragi cumpărători și viitori fericiți locatari, nu ratați șansa de a profita de consultanțe și asistență gratuită pentru alegerea și achiziționarea apartamentului potrivit familiei Dvs, pentru toate detaliile și informațiile complete despre apartamente, metodele de plată și contactele directe către managerii de vânzare, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe web pagina complexului de locuințe „Concept Residence Pipera”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Concept Residence Pipera?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Concept Residence Pipera în București?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Concept Residence Pipera?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1594 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Concept Residence Pipera în București?

Modalități de plata în Concept Residence Pipera: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Concept Residence Pipera?

Concept Residence Pipera – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC