Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Key Residence Apartments
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
șos. Pipera-Tunari, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

șos. Pipera-Tunari, zona Pipera, Voluntari, Ilfov (Key apartments)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Key Residence Apartments pe hartă Voluntari

șos. Pipera-Tunari, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 FacilităţiVideointerfon
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Lift lift Kone de 4 pers
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente16
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana
🟧 Regim inalțimeP+2E+2R
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajese livreaza finisate cu: gresie, faianta si parchet
🟧 Înălțime plafoane2,7
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 1‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul de locuințe „Key Residence Apartments” se află amplasat în zona de Nord a municipiului București și se găsește pe Șoseaua Pipera-Tunari, în zona Pipera din județul Ilfov. Lângă ansamblul locativ funcționează supermarketul Penny, nu departe se află Mega Image, sunt cafenele și funcționează restaurante, la 550 de metri se află sala sportivă „World Class Planet” și sunt doar 400 de metri pietonal până la fast food-ul McDonald’s.

Până la Piața Unirii din București sunt de parcurs 9,1 km de la locuințele „Key Residence Apartments”, până la Gara de Nord sunt 7,7 km, Aeroportul „Henri Coandă” se află la 13,7 km și sunt 4,8 km până Aeroportul „Aurel Vlaicu”.

Detalii constructive și caracteristica complexului rezidențial

Proiectul imobiliar „Key Residence Apartments” dispune de o clădire de apartamente cu un regim de înălțime cu Parter plus 2 Etaje și plus 2 Etaje construite Retrase.

Blocul locativ este construit cu răspundere și cu utilizarea tehnologiilor inovative și a ideilor de design performante. Imobilul se bazează pe o structură de rezistență formată din stâlpi și planșee din beton armat și are toți pereții exteriori și interiori zidiți din cărămidă Porotherm și sunt izolați termic pe partea exterioară. Ferestrele instalate la clădirea de apartamente dispun de geam termoizolant montat în profil PVC de la Salamander. Fațadele sunt tencuite cu tencuieli decorative și balcoanele (deschise) au instalate balustrade din sticlă securizată. În bloc este instalat un lift Kone cu capacitatea de transportare a maxim 4 persoane. Accesul în interior se face prin video interfon.

Locurile de parcare sunt organizate supraterane acoperite și deschise (toate locurile de parcare din complexul de locuințe „Key Residence Apartments” sunt oferite în vânzare contra cost).

Informații despre amenajarea apartamentelor

Ansamblul de locuințe „Key Residence Apartments” este prevăzut cu un număr limitat de unități locative și dispune de doar 16 apartamente perfect compartimentate cu 1, 2 și 3 camere spațioase. Locuințele sunt luminoase și au scheme funcționale și spații generoase cuprinse între 37 mp și 100 mp. Apartamentele poziționate la Parterul clădirii beneficiază de grădini private cu mărimea cuprinsă între 13 mp și 94 mp.

Proprietățile locative se livrează complet finisate cu placaje cu gresie (60 cm pe 60 cm), faianță (30 cm pe 90 cm) și parchet (Egger gri sau beige de 10 mm). Tavanele locuințelor sunt placate cu plăci de rigips și toate tavanele și pereții interiori sunt prelucrați, nivelați și cu vopsea albă vopsiți. Camerele de baie sunt echipate complet și obiecte sanitare (cadă mare de 170 cm pe 75 cm de la Ideal Standard și duș Gehler din sticlă clară de 6 mm grosime, iar bazinul pentru wc este incastrat și este de la Ideal Standard Connect), bateriile pentru cadă, duș și lavoar sunt de la Kludi și mobilierul pentru lavoar este de la Savini și are oglindă și lumină. În apartamente sunt instalate toate ușile interioare și acestea pot fi de culoare albă, beige sau gri și au pervaze pe ambele părți de la Bella Casa. De asemenea și ușa de acces din locuințe este instalată, aceasta este din metal și este de culoare gri. Sistemul termic pentru fiecare apartament funcționează autonom și locuințele separat sunt echipate cu centrale termice proprii de la firma Immergas Omnia cu putere de 24 KW și toate radiatoarele instalate în locuințe sunt din oțel și sunt de la firma Copa Innova. Precum și locuințele au montate toate instalațiile electrice și sanitare și dispun de contoare individuale și apometre. Blocul locativ se oferă în exploatare cu racordare completă la toate utilitățile generale și apartamentele sunt asigurate cu apă curentă, au gaze naturale, electricitate și branșament la sistemul de canalizare.

Pentru vizionări și achiziționări și pentru mai multe informații despre apartamente, despre finisaje, scheme, metodele de plată acceptate de către Dezvoltator și toate contactele directe ale biroului de vânzări, vă invităm să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web a complexului de locuințe „Key Residence Apartments”.

Acest proiect mai este numit și Key Residence, Key Residence Pipera.

Unde se află Key Residence Apartments?

șos. Pipera-Tunari, zona Pipera, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Key Residence Apartments?

Key apartments – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Key Residence Apartments în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Key Residence Apartments din Voluntari?

Dezvoltătorul Key Residence Apartments este – Adda Marbau Construct Srl.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC