Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

The Class Apartments 2
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Pipera, 1С, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

bd. Pipera, 1С, zona Pipera, Voluntari (Class Residence Pipera 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
Indisponibil

The Class Apartments 2 pe hartă Voluntari

bd. Pipera, 1С, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente31
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe49.32–129.84 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații generale despre amplasare

Ansamblul rezidențial „Class Residence Pipera 2” se află localizat în zona Pipera, pe Bulevardul Pipera 1H, rond OMV, orașul Voluntari din județul Ilfov. Aici este o zonă rezidențială foarte curată și destul de liniștită, pentru a oferi locatarilor o viață confortabilă și împlinită în apropiere de supermarket-urile. Mega Image, Penny Market, nu departe de centrele comerciale: Pipera Plaza, Promenada și Băneasa Shopping City, de asemenea în vecinătate se găsesc magazinele METRO; IKEA; Dedeman, Decathlon și megamarket-ul - Carrefour. Pentru relaxare și plimbări la doar 10 minute de la complex se află Pădurea Băneasa și Parcul Herăstrău, precum și nu departe este și Grădina Zoologică. Până la stația unde circulă mijloace de transport în comun sunt de parcurs doar 750 de metri. Stația de metrou Aurel Vlaicu și stația de metrou Pipera se află la 2,5-3,5 km.

Materiale generale despre complex

Clădirea locativă „Class Residence Pipera 2” este realizată într-un stil modern și este finisată într-o nuanță deschisă și dispune de un astfel de regim de înălțime: SUBSOL plus PARTER plus 3 ETAJE locative. Structura de rezistență a clădirii este realizată pe cadre din beton cu pereții exteriori din cărămidă. La izolarea termică exterioară este utilizată vata minerală și polistirenul. Compartimentarea interioară este efectuată din plăci din rigips - carton. Toate ferestrele au sticlă de tip - termopan și sunt efectuate din profil PVC. Complexul rezidențial „Class Residence Pipera 2” beneficiază de următoarele facilități: serviciul de administrare imobil, acces securizat în incintă, toate străzile sunt asfaltate și este iluminat stradal. Locuri de parcare asigurate pentru transportul personal al rezidenților. Parcările sunt oferite atât subterane cât și supraterane.

Detaliile apartamentelor

Unitățile locative din complexul rezidențial „Class Residence Pipera 2” sunt oferite spre vânzare cu scheme ideal compartimentate cu 1, 2 și 3 camere cu suprafețele de la 49,32 mp și până la 64,68 mp pentru garsoniere. Apartamentele cu 2 camere au suprafața de la 52,56 mp și până la 86,16 mp. Iar suprafața apartamentelor cu 3 camere este cuprinsă între 83,04 mp și 129,84 mp. Toate au folosite la finisare cele mai bune materiale de construcție și finisaje. La intrare în fiecare locuință este instalată ușă din metal. Pardoselile din apartamente sunt placate cu gresie în băi și bucătării și cu parchet în camere, pereții din dormitoare și holuri sunt finisați cu vopsea lavabilă. Ușile instalate la interior sunt celulare. Toate apartamentele sunt racordate la utilități și beneficiază de gaz, curent electric, apă și canalizare, precum și contoarele și apometrele sunt montate până la momentul predării cheilor. Pentru climatizarea locuințelor, acestea dispun de aparate pentru aer condiționat. Băile sunt echipate cu obiecte sanitare și locuințele dispun de câte o centrală termică proprie și au caloriferele montate. Viitorii locatari au la dispoziție astfel de metode de plată acceptată de către dezvoltator: plata prin credit Prima Casă, credit ipotecar sau credit imobiliar. Cumpărătorii interesați de o locuință nouă în complexul rezidențial „Class Residence Pipera 2”, sunt invitați să viziteze site-ul web pentru mai multe detalii și informații utile ale apartamentelor.

Acest proiect mai este numit și Class Residence Pipera 2.

Unde se află The Class Apartments 2?

bd. Pipera, 1С, zona Pipera, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare The Class Apartments 2?

Class Residence Pipera 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în The Class Apartments 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul The Class Apartments 2 din Voluntari?

Dezvoltătorul The Class Apartments 2 este – D Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC