Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Complex Zorilor 2
în Iași

Prețul / m2
de la ‍1 236 €
Dezvoltator
Adresa
str. Zorilor, 6, zona Tătărași Nord, Iași

Schițe și prețuri în Complex Zorilor 2

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 8 aprilie
1 camerede la 38.1 m2de la ‍1 240 € / m2de la ‍47 244 €
2 camere64.5–71.2 m2de la ‍1 300 € / m2de la ‍79 732 €
3 camere
de la 69 m2de la ‍1 240 € / m2de la ‍85 560 €
4 camere
de la 109 m2de la ‍1 240 € / m2de la ‍135 160 €

Complex Zorilor 2 pe hartă Iași

str. Zorilor, 6, zona Tătărași Nord, Iași

Etape dezvoltare

Complex Zorilor
bloc 1, bloc 2, bloc 3
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Complex Zorilor 2

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică
Liftascensor marca Kleemann
Mijloace de transportautobuz, tramvai
Număr clădiri3
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă și gips-carton

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
Suprafața apartamente38–185 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre locație și zona de amplasare

Ansamblul de locuințe „Zorilor” se găsește localizat pe strada Zorilor, la numărul 6, sectorul Tătărași în zona Moara de Vânt a orașului Iași.

În apropierea complexului imobiliar este un magazin alimentar, este Carrefour Expres, sunt cofetării și cafenele, este un salon de înfrumusețare, sunt farmacii, funcționează spitalul „Pașcanu Hospital”, este centrul medical „EQUILIBRU” și centrul medical „Unique Clinic”. La 1,2 km se află Stadionul TEPRO, Parcul Grigore Ghica se află la o distanță de 1,6 km, iar până la centrul comercial „Pallas Mall” sunt de parcurs circa 2,6 km.

Pentru copii nu departe de clădirile „Zorilor” se află Grădinița „Penilla” (la 120 de metri), Grădinița - Școala și Afterschool „Căsuța fermecată” (la 450 de metri), Grădinița Nr. 22 (850 de metri), Grădinița cu program prelungit Nr. 20 (1,1 km), Școala Generală nr. 30 (la 750 de metri), Școala Internațională „Spectrum” (1,2 km pietonal), Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” (1,1 km) și Grupul Școlar de Arte și Meserii „Spiru Haret”.

De la blocurile locative este acces facil către toate punctele de interes din oraș și în proximitatea apartamentelor noi circulă mijloace de transport în comun cu rute de tramvai și autobuze, în circa 3 minute se ajunge până la Târgu Cucu și sunt de parcurs doar 2,3 km până în centrul orașului Iași și 3,6 km până la Gară, iar Aeroportul International din Iași se află localizat la o distanță de 4,8 km față de complexul locativ „Zorilor”.

Caracteristica generală a complexului rezidențial

Proiectul locativ „Zorilor” este prezentat cu un grup de blocuri locative cu aspecte moderne și regimuri de înălțime medie cu un Subsol plus Parter și plus 5 Etaje locative. La realizarea imobilelor au fost folosite soluții moderne arhitecturale și doar materiale de construcție durabile de calitate superioară. Clădirile rezidențiale sunt realizate în conformitate cu toate standardele și normele în vigoare și corespund tuturor standardelor europene de calitate și confort.

Imobilele au o structura de rezistență formată din cadre din beton armat și închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă eficientă termic și fonic. Pereți interiori (despărțitori) sunt din cărămidă și compartimentările din apartamente sunt din plăci de gips – carton. Pe partea exterioară a blocurilor locative sunt aplicate calitativ sisteme termice și fonice, ce dispun de un grad înalt de rezistență la foc. Și toate acoperișurile imobilelor sunt hidroizolate cu membrane PVC. Ferestrele instalate la locuințe dispun de profil PVC Rehau și au 7 camere termice și geam termopan cu acoperire low-e. Blocurile locative sunt echipate cu ascensoarele de ultimă generație, de marca Kleeman, ce sunt produse în UE și care sunt sigure și funcționează silențios. Spațiile comune interioare din clădiri sunt elegant finisate, iar holurile sunt placate cu marmură.

În curtea complexului există spații special amenajate pentru joaca copiilor și sunt spații verzi plantate cu mobilier urban dotate.

Locurile de parcare din complexul locativ sunt organizate subterane și supraterane.

Teritoriul întregului complex locativ „Zorilor” este securizat, video supravegheat și cu acces controlat. Iar accesul în apartamente este controlat și suplimentar securizat de interfoanele instalate.

Tipuri de apartamente

Proiectul rezidențial „Zorilor” prezintă apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere și locuințe de tip Penthouse cu terasă de până la 65 mp. Toate proprietățile locative sunt logic compartimentate, au camere spațioase și dispun de suprafețe cuprinse între 38,1 mp și 185,6 mp. Apartamentele sunt luminoase și beneficiază de spații generos vitrate și proprietățile locative oferite în vânzare dispun de balcoane, care sunt finisate cu balustrade cu profil din aluminiu și sticlă securizată și laminată în masă (16 mm).

Apartamentele se predau în folosință în variantă de finisare - La cheie, cu folosirea modelelor de finisaje cu design-uri moderne și elegante. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă cu caras metalic și sistem termoizolant, care sunt placate cu panouri decorative. Toate proprietățile locative se încălzesc individual și au instalate centrale termice în condensații cu puterea de 24 Kw, ce sunt produse în Italia. Locuințele dispun de obiecte sanitare și au instalații sanitare, termice și electrice. Utilitățile generale sunt racordate la blocuri și beneficiarii primesc apartamente cu apă, canal, electricitate și gaze.

Ansamblul rezidențial „Zorilor” este dezvoltat de către compania de construcții „Inamstro” SRL, care este bine cunoscută pe piața construcțiilor de imobiliare rezidențiale, comerciale și industriale ale mai multor țări și care are o vastă experiență în domeniul respectiv, fiind fondată în anul 2006.

Pentru a contacta managerii de vânzare a Dezvoltatorului și pentru a afla alte detalii și informații utile despre apartamentele noi și despre metodele de plată acceptate, sunteți invitați să treceți pe web pagina complexului rezidențial „Zorilor”, chiar imediat de pe site-ul nostru.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Complex Zorilor 2?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Complex Zorilor 2 în Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Complex Zorilor 2?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1236 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Complex Zorilor 2 în Iași?

Modalități de plata în Complex Zorilor 2: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Complex Zorilor 2?

Complex Zorilor – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC