Previzualizare foto – fotografie originală aici

Eden City
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Mieilor, 17-21, zona Vatra Luminoasă, Sector 2, București

Mai detaliat despre bloc

Eden City
4 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 2 tr. 2020

Eden City pe hartă București

str. Mieilor, 17-21, zona Vatra Luminoasă, Sector 2, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon, boxe depozitare
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transporttramvai, autobuz, metrou
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente48–130 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Eden City” se află poziționat pe strada Mieilor, la numerele 17–21, în zona Vatra Luminoasă, din sectorul 2 al orașului București. Locatarii ansamblului rezidențial facilită de apropierea imediată față de o mulțime de puncte de interes: școli, grădinițe, parcuri, magazine și stații de tramvai, autobuz și metroul Muncii.

De la complexul de locuințe „Eden City” până la Piața Unirii din capitală este de parcurs o distanță de 3,5 km, până la Gara de Nord din București sunt 6,5 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 17,4 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 11,2 km.

Scurtă prezentare a proiectului locativ

Complexul rezidențial „Eden City” dispune de un bloc locativ, ce este construit cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 3 Etaje de apartamente. Imobilul este realizat din materiale calitative și durabile cu o structura constructivă formată din cadre din beton armat cu toate compartimentările interioare, pereții perimetrali interiori și toate închiderile exterioare zidite din cărămidă eficientă termic și fonic. Tâmplăria exterioară este cu profil de la Veka și are geam termopan tripan de tip „4-seasons” cu acoperire Low-e și feronerie de la Roto Titan (mat). În incinta blocului locativ este instalat un ascensor modern și silențios, care circulă până la toate etajele inclusiv și coboară la subsol. Spațiile comune din bloc sunt finisate și pe fiecare nivel al clădirii locative sunt organizate boxe de depozitare, precum și în blocul locativ sunt prevăzute spații speciale pentru parcarea bicicletelor și a cărucioarelor pentru copii. Accesul în incinta locuințelor se face prin interfon și este instalat sistem de supraveghere video pe spațiile comune ale complexului rezidențial. În incinta complexului locativ în conformitate cu cerințele legislației în vigoare și pentru siguranța maximă a locatarilor este conceput un adăpost de apărare civilă ALA.

Ansamblul rezidențial „Eden City” oferă locuri de parcare subterane.

Apartamente

Apartamentele complexului rezidențial „Eden City” sunt ergonomic proiectate și au scheme logice cu o cameră de tip – Studio și scheme funcționale cu 2, 3 și 4 camere. Suprafața locuințelor este cuprinsă între 48 mp și 130 mp. Apartamentele poziționate la parterul clădirii beneficiază de grădini private cu suprafețele cuprinse între 11mp și 125 mp, iar apartamentele de la etaje dispun de balcoane, unde balustradele instalate sunt din sticlă securizată.

În vânzare unitățile locative sunt prezentate complet finisate. Toți pereții interiori din apartamente și toate tavanele sunt nivelate, cu amestec uscat prelucrate, tencuite și cu vopsea lavabilă vopsite (de culoare albă). Pereții camerelor de baie sunt îmbrăcați cu faianță până la nivel de 210 cm. În bucătării blatul de lucru este placat cu faianță pe o suprafață cu lățimea de 75 cm. Pardoselile bucătăriilor, camerelor de baie, holurilor și a balcoanelor sunt placate cu gresie, iar în dormitoare și în sufragerie pardoselile sunt finisate cu parchet de import. În locuințe sunt instalate toate ușile interioare și acestea sunt alese de la firma PINUM. Ușile de acces instalate la fiecare apartament sunt din metal cu sistem de antiefracție și la fel sunt de la Pinum. Locuințele dispun de instalații sanitare și au dotate toate obiectele sanitare. Toate instalațiile electrice sunt montate și aparatajul electric este dotat (prizele, întrerupătoarele și comutatoarele), doze modulare de culoare albă. Sistemul termic din locuințe este autonom și se compune din centrală termică proprie plus calorifere din oțel instalate. În apartamente este internet, este dotat cablu TV și este fir pentru conexiunea telefonică. Blocul rezidențial are branșament la toate utilitățile generale și este racordat la sistemul de canalizare, iar fiecare apartament dispune de contoare individuale pentru gaz și curent, are instalate apometre și senzorii de gaze.

Pentru alte detalii de finisare și mai multe informații despre locuințe, metode de plată și contactele Dezvoltatorului, vă invităm să accesați site-ul web al complexului rezidențial „Eden City”.

De asemenea Complexul Locativ numesc Apartamente Calea Calarasi.

Unde se afla Eden City?

str. Mieilor, 17-21, zona Vatra Luminoasă, Sector 2, București.

Termen de finalizare Eden City?

Eden City – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Eden City.

Cine este dezvoltatorul Eden City în București?

Dezvoltator Eden City – Ansamblul Confort.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC