Previzualizare foto – fotografie originală aici

DDV Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Drumul Dealul Aluniș, zona Progresul, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Drumul Dealul Aluniș, zona Progresul, Sector 4, București (Bloc 1)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza 2
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Drumul Dealul Aluniș, zona Progresul, Sector 4, București (Bloc 2)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

DDV Residence pe hartă București

Drumul Dealul Aluniș, zona Progresul, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente280
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+8E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din gips carton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio-uri, 1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe56–96 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect amplasat cu o mulțime de puncte de interes înconjurat

Ansamblul locativ „DDV Residence” se află localizat în partea de Sud a capitalei, într-o zonă bine dezvoltată – zona Progresul/Grand Arena Berceni și se găsește localizat pe Drumul Dealul Aluniș în sectorul 4 din orașul București. În imediata apropiere de casele noi sunt multe magazine alimentare, sucursale bancare, funcționează farmacii, sunt localuri de relaxare și sport și nu departe se află Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar – Arseni. În câteva minute pietonal se ajunge de la blocurile locative până la supermarketurile LIDL, Mega Image și până la centrul comercial „Grand Arena Mall”, unde se află hipermarketul Carrefour și magazinul JYSK, de asemenea nu departe se află magazinele Metro Cash & Carry, Hornbach, Selgros, sunt 2,4 km până la Jumbo și 3,6 km până la centrul comercial Sun Plaza Mall Berceni. La mici distanțe față de locuințele noi se află organizații de educație și învățământ așa ca: Grădinița Waldorf, Grădinița Nr. 149, Grădinița și Școala „Montesara”, Școala Gimnazială Nr. 93 „Emil Racoviță” și Clubul Sportiv Școlar Nr. 6. Locatarii acestui complex au posibilitatea de a vizita în apropiere de casă sălile de fitness „World Gym Academy”, „Bery Fitness & SPA Berceni” și Ștrandul „Summer Park”. Accesul către blocurile locative se face de pe bulevardul Brâncoveanu, bulevardul Metalurgiei, strada Aurel Perșu sau strada Luica și în apropiere sunt stații de autobuz și tramvaie, iar în maxim 30 de minute se ajunge pe jos până la stația de metrou Apărătorii Patriei și se parcurg 2,4 km. Piața Unirii din București este la o distanță de 7,5 km, până la Gara de Nord din capitală se ajunge parcurgând circa 10,9 km, Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” se află la 19,7 km și sunt de parcurs aproximativ 25 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”.

Despre complexul rezidențial

Proiectul locativ „DDV Residence” este dezvoltat pe un teren de 10 000 mp și se compune din 4 blocuri de locuințe cu regimuri egale de înălțime: Parter plus 8 Etaje. Toate imobilele sunt responsabil construite și au o structură de rezistență bazată pe cadre din beton armat și cu planșee din beton armat, iar acoperișurile sunt de tip – terasă circulabilă. Pereții exteriori ai imobilelor sunt zidiți din cărămidă termică, peste care pe tot perimetrul exterior al caselor este aplicat sistemul de izolare termică din polistiren expandat și imobilele dispun de certificate de clasa energetică - „A”. Fațadele clădirilor sunt finisate cu tencuială decorativă și cu vopsea de exterior. Sunt câte două ascensoare instalate la casa scării din blocuri, lifturile funcționează silențios fără a afecta liniștea rezidenților, acestea sunt sigure și confortabile.

Curtea complexului rezidențial este amenajată și nocturn iluminată, unde află organizat un loc de joacă, sunt spații de relaxare și insule verzi. Accesul în curte se face prin barieră de acces instalată la intrarea complexului locativ, iar la intrare în blocuri sunt instalate interfoane. Și toate locurile de parcare sunt supraterane cu acces securizat.

Apartamente

În complexul locativ „DDV Residence” sunt 280 de unități locative primitoare și inteligent compartimentate, ce au spații mari vitrate și suprafețe între 56 și 96 mp. În vânzare sunt oferite garsoniere, locuințe cu o cameră de tip Studio și apartamente cu 2 și 3 camere, pentru apartamentele poziționate la ultimele două etaje sunt prevăzute terase generoase. Apartamentele au placări cu parchet laminat, gresie și faianță, au toți pereții finisați cu vopsea lavabilă și sunt echipate cu obiecte sanitare. Sunt dotate centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativă și caloriferele sunt instalate. Este ușă din metal la intrare (cu sistem antiefracție) și sunt instalate toate ușile interioare (celulare).

Vă invităm să veniți cu o vizionare la complexul de locuințe „DDV Residence”! Pentru programări și contacte, vă rugăm să treceți direct pe web site-ul Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Family Brâncoveanu Residence.

Unde se află DDV Residence?

Drumul Dealul Aluniș, zona Progresul, Sector 4, București.

Termen de finalizare DDV Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în DDV Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul DDV Residence din București?

Dezvoltătorul DDV Residence este – DDV Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC