Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sabinelor 70
în București

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Sabinelor, 13 Septembrie - Panduri

Mai detaliat despre blocul

str. Sabinelor, 70, Popești-Leordeni (Sabinelor 70)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil

Sabinelor 70 pe hartă București

str. Sabinelor, 13 Septembrie - Panduri

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsonieră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–130 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial dezvoltat de „LaCassa Residence” se află construit în cartierul Uranus pe strada Sabinelor, nr.70, sectorul 5, municipiul București.

Descrierea sectorului de așezare

Complexul rezidențial se află construit într-o zonă foarte prestigioasă și se învecinează cu Palatul Parlamentului, Piața Constituției și Muzeul Național de Artă Contemporană. Imediat lângă blocul de apartamente se află Grădinița de copii nr. 268, Școala medie nr. 128 și Liceul Tehnologic Dimitrie Gusti, este o sală de sport și nu este departe până la Parcul „Palatul Bragadiru”. În vecinătate se află câteva Spitale, sunt Centre Medicale, funcționează farmacii, restaurante, cafenele, bănci și se află stații de transport în comun. Sunt doar 20 de minute de mers pe jos până la Centrul Comercial „Vulcan Value Centre” cu hipermarketurile Kaufland, Carrefour, magazinul JYSK și multe alte magazine, buticuri și locuri de recreere. Distanța de la Complexul locativ de pe strada Sabinelor, nr. 70 până la Piața Unirii este de 2,8 km. Distanța până la Gara de Nord este de 3,6 km. Aeroportul internațional Henri Coandă se află la - 18,2 km și o distanță de 9,8 km este de parcurs până la Aeroportul Băneasa.

Caracteristici constructive și structura complexului rezidențial LaCassa Residence

Ansamblul rezidențial dispune de un bloc de apartamente construit cu Parter și 4 nivele locative, în plus dispun de etajul 5 –etaj tehnic. Fundația blocului este construită de tip radier general, acest fapt oferă o stabilitate sporită construcției. Structură de rezistență duală este efectuată din cadre din beton armat și diafragme și are planșee monolite între etaje. Toate zidurile sunt construite din cărămidă eficientă energetic Porotherm. Fațada blocului de apartamente este izolată termic cu polistiren expandat Caparol și vată bazaltică. Acoperișul casei este plantat cu plante speciale și are amenajat un gazon verde. Blocul de apartamente dispune de o terasă circulabilă, care este placată cu ceramică și este termoizolată și hidroizolată cu 3 tipuri de membrane bituminoase. Imobilul este dotat cu balustrade exterioare din sticlă securizată cu grosimea de 10 mm. Tâmplăria montată este de producere germană cu geam termopan VEKA cu acoperire LOW-E, ferestrele sunt din profil PVC cu deschidere dublă. În bloc sunt construite spații speciale și boxe de depozitare ventilate și locuri de parcare subterane pentru fiecare apartament - contra cost. Există locuri special dedicate pentru parcarea bicicletelor. Rezidența dispune de un generator electric cu pornire automată în caz de cădere a energiei. Este instalat un sistem de control a accesului cu videointerfon conectat pentru fiecare apartament, precum și funcționează un sistem de supraveghere cu DVR. Complexul locativ dispune de un punct special pentru alimentarea mașinilor electrice – Dock Stations.

Descrierea unităților locative

Apartamentele construite pe strada Sabinelor, nr. 70 dispun de schițe foarte confortabile cu zone vitrate mari, pentru a fi luminate natural la maxim. În Complex există construite garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. Garsonierele sunt construite cu suprafața de 40,77 mp. Apartamentele cu două camere sunt oferite cu suprafața de la 58,88 mp și până la 67,91 mp. Iar locuințele cu trei camere dispun de suprafețe între 72,71 mp și 115,10 mp. Toate unitățile locative se predau complet finisate cu materiale calitative și au dotări de la cele mai vestite firme. Planimetriile locuințelor sunt bine gândite, unde băile și bucătăriile sunt construite cu ventilare naturală. Camerele de baie sunt dotate cu toate obiectele sanitare de la Roca și Gala Spania și baterii de la Grohe Germania. Ușile exterioare de la apartamente sunt de marcă Yale, sunt montate și sunt efectuate din metal cu un sistem suplimentar de siguranță. Ușile interioare din locuințe la fel sunt montate și sunt de marcă PINUM. Pardoselile din camere sunt placate cu parchet din lemn triplu stratificat. Gresia și faianța folosită la placarea interioară este de marcă Imola Ceramica. Balcoanele, terasele și spațiile comune sunt finisate cu piatră naturală și dispun de iluminat led. Locuințele sunt branșate la toate utilitățile și au contoare individuale pentru fiecare apartament, separate pentru fiecare utilitate. Sistemul de încălzire este autonom, unde sunt instalate centrale termice în condensații de marcă Buderus pentru fiecare apartament și este încălzire prin pardosea Uponor. De asemenea există pregătiri pentru aer condiționat. Toate locuințele dispun de instalații electrice și sunt dotate cu prize și întrerupătoare de marcă Geviss, Schneider și Legrand Electric.

Pentru mai multe informații despre locuințe și disponibilitatea acestora, sunteți invitați să vizitați site-ul web al „LaCassa Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Sabinelor Residence.

Unde se află Sabinelor 70?

str. Sabinelor, 13 Septembrie - Panduri.

Termen de finalizare Sabinelor 70?

Sabinelor 70 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Sabinelor 70 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Sabinelor 70 din București?

Dezvoltătorul Sabinelor 70 este – La Cassa Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC