Previzualizare foto – fotografie originală aici

Case Mediteraneene
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Vânătorilor, zona Valea Ursului, Iași

Case Mediteraneene pe hartă Iași

str. Vânătorilor, zona Valea Ursului, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica d
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiripeste 60 de case
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+Pod
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Localizare perfectă pentru case excelente

Complexul rezidențial „Case Mediraneene Valea Ursului” se găsește dezvoltat pe strada Vânătorilor, în zona satelor Valea Ursului și Vorovești a comunei Miroslava din județul Iași. Imobilele sunt dezvoltate într-o zonă liniștită și înverzită cu acces facil către punctele de interes din Miroslava și Iași. De la casele noi este de parcurs o distanță de 5 km până la Școala Gimnazială „Colonel Constantin Langa” și complexul sportiv din Miroslava. Imobilele noi sunt construite la nemijlocita apropiere de șoseaua Iași – Voinești și la o distanță doar 9 km față de Podu Roșu și în proximitatea cartierului de case private sunt stații de mijloace de transport în comun.

De la complexul rezidențial „Case Mediraneene Valea Ursului” sunt de parcurs doar 12 km până în centrul orașului Iași și aproximativ 13 km până la Gara Mare din Iași, iar la o distanță de circa 18 km se află Aeroportul Internațional din Iași.

Descrierea generală a cartierului locativ

Ansamblul rezidențial „Case Mediraneene Valea Ursului” este o comunitate exclusivistă de vile individuale construite cu o mare atenție la toate detaliile doar din materiale de calitate superioară și cu folosirea tehnologiilor de ultimă generație. Regimul de înălțime al caselor este egal, cu un Parter plus Pod și fiecare unitate locativă este excepțional proiectată și are aspecte ademenitoare. Structura constructivă a imobilelor constă din cadre din beton armat cu toți pereții exteriori și compartimentările realizate din cărămidă termic și fonic eficientă. Pe partea exterioară toți pereții perimetrali sunt izolați termic cu polistiren cu grosimea de 10 cm. La case este instalată tâmplărie cu profil PVC Gealan cu 7 camere termice și cu trei rânduri de sticlă termopan. Casele sunt acoperite cu tablă 0,5 de culoarea neagră – mat și dispun de fațade placate cu piatră naturală în combinație cu tencuială decorativă de culoare albă.

Fiecare unitate locativă este îngrădită și în curtea personală sunt amenajate locuri proprii de parcare supraterane (deschise).

Prezentarea caselor cu finisaje și dotări

În incinta cartierului locativ „Case Mediraneene Valea Ursului” sunt concepute peste 60 de case moderne și inteligent compartimentate. Toate imobilele sunt primitoare și luminoase, au scheme funcționale și dispun de suprafața de 110 mp, unde se află proiectate câte două dormitoare, este spațiu pentru dressing, casele au câte două camere de baie și dispun de livinguri generoase, unde bucătăriile sunt de tip închis și toate vilele facilită de terase acoperite cu mărimea de la 14 mp până la 20 mp. Plus toate locuințele beneficiază de grădini proprii cu mărimea de circa 400 mp – 410 mp. Se livrează casele finisate complet cu cele mai bune finisaje și există posibilitatea de personalizare a interioarelor. Toate tavanele și toți pereții sunt tencuiți și vopsiți cu vopsea, iar în băi sunt placați cu faianță, în dependență de tipul încăperii pardoselile sunt finisate cu plăci de parchet și gresie. Proprietățile locative se încălzesc autonom și au câte o centrală termică proprie, iar sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală. Locuințele au complet realizate sistemul termic, sanitar și electric și sunt dotate cu cablu pentru TV și internet. La fiecare casă este branșament la țeava de gaz, este alimentare cu apă curentă și cu energie electrică, iar canalizarea este prin fosă septică, care în curând se va putea de conecta și la sistemul de canalizare din această zonă.

Casele noi din cartierul rezidențial „Case Mediraneene Valea Ursului” sunt disponibile spre achiziționare prin orice tip de creditare bancară sau prin plata cash din surse proprii. Vă invităm să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului rezidențial „Case Mediraneene Valea Ursului”, de pe care puteți să vă programați cu o vizionare la minunatele case și personal să vă convingeți de calitatea lucrărilor și de durabilitatea și aspectul finisajelor folosite și unde veți putea aprecia toate facilitățile zonei de amplasare.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Mediterranean Village.

Unde se află Case Mediteraneene?

str. Vânătorilor, zona Valea Ursului, Iași.

Termen de finalizare Case Mediteraneene?

Faza 1, Faza 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Case Mediteraneene în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Case Mediteraneene din Iași?

Dezvoltătorul Case Mediteraneene este – Case Mediteraneene.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC