Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Bonton Luxury Villas
în București
Prețul / m2
de la ‍1 073 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
bd. Pipera 198, zona Voluntari, Ilfov

Schițe și prețuri în Bonton Luxury Villas

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 07 septembrie 2022
Vile353–404 m2de la ‍1 074 € +TVA / m2de la ‍379 000 € +TVA

Bonton Luxury Villas pe hartă București

bd. Pipera 198, zona Voluntari, Ilfov

Etape dezvoltare

Bonton Luxury Villas
vile tip A, vile tip B
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Bonton Luxury Villas

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţispălătorie
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Viessmann, încălzire în pardoseală
🟧 Liftoptional contra cost
🟧 Număr clădiri66
🟧 Parcaresuprateran propriu inclus in preț
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Ziduricompartimentări interioare din gipscarton
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentela cheie cu băile utilate si finisaje la alegere
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente353–404 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare ideală

Complexul imobiliar „Bonton Luxury Villas” se află localizat în apropiere de pădure, pe bulevardul Pipera, la numărul 198, în orașul Voluntari, din județul Ilfov. Și de la locuințe este acces facil către toate punctele cheie din capitală. Imobilele se află localizate în spatele Școlii Americane și la o distanță mică se află unele din cele mai bune instituții de învățământ din București: Școala Internațională „Olga Gudynn”, British School of Bucharest, Questfield School și Maria Montessori Home. În apropiere de case sunt saloane de înfrumusețare, este clubul sportiv „World Class Atlantis”, funcționează farmacii, centre medicale și sunt sucursale bancare. Cu mașina de la casele noi și până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” se ajunge în cel mult 15-16 minute și este de parcurs o distanță de aproximativ 10 km.

De la casele unice „Bonton Luxury Villas” până la Piața Victoriei din București este de parcurs o distanță de aproximativ 13 km, până la Gara de Nord sunt 15,4 km, până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt 11,1 km, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” este o distanță de circa 10 km.

Informații generale despre proiectul imobiliar

Ansamblul rezidențial „Bonton Luxury Villas” este compus din vile de tip – Duplex, ce sunt construite cu un regim de înălțime cu Parter plus 2 Etaje. Casele sunt proiectate cu aspecte ultra moderne și excepționale și au fațadele finisate cu materiale performante și cu aplicarea ideilor inovative pentru arhitectura imobilelor. Vilele unice sunt construite într-un stil de design contemporan, cu folosirea materialelor de ultimă generație și sunt utilate cu cele mai performante utilități și echipaje. Structura constructivă a caselor locative este compusă din beton armat cu închideri exterioare din cărămidă, iar compartimentările interioare sunt realizate din plăci din gips carton. Tâmplăria exterioară instalată este cu profil PVC și geam termopan. La dorința cumpărătorului există posibilitatea de echipare a caselor cu lift personal (opțional).

Curtea complexului este închisă cu spații comune amenajate și cu acces la zona de club unde este piscină.

Casele dispun de locuri de parcare supraterane, ce sunt incluse în preț, unde pot fi parcate 2 automobile. Unele case dispun de posibilitatea de parcare a transportului personal în garaj (pentru case de tip – B”).

Caracteristicile locuințelor

În incinta complexului rezidențial „Bonton Luxury Villas” sunt construite 33 de case, respectiv 66 proprietăți locative. Vilele au suprafețe între 353 mp și 404 mp și dispun de 4 sau 5 camere. Suprafața terenurilor alocate locuințelor poate fi de la 270 mp până la 339 mp. La parterul vilelor se află proiectat living-ul cu zonă de dining, este bucătăria, un bloc sanitar și este ieșirea către terasă, iar la etajul întâi sunt proiectate 3 sau 4 dormitoare cu spații de dressing (în dependență de casa aleasă), sunt două camere de baie și la etajul doi se află proiectat dormitorul matrimonial cu dressing, se află biroul, o cameră de baie și este ieșire la terasă. Toate casele au organizate multe spații de depozitare și au amenajat un spațiu pentru spălătorie.

Complet finisate se predau în folosință toate casele – versiunea de finisare - la cheie presupune 2 variante: „Standard” și „Premium”. Toate camerele de baie sunt complet echipate și este posibilitatea de alegere a obiectelor sanitare instalate. Este câte o centrală termică proprie în fiecare locuință, de marca Viessmann și sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală, ce semnificativ minimizează costurile și ridică gradul de eficiență termică, nu în ultimul rând trebuie de menționat și faptul că încăperile fără de calorifere oferă mult mai multe posibilități de implementare a ideilor de design.

Toți doritorii de a locui ideal sunt invitați cu o vizionare la casele ideale, unde sunt prezentate toate facilitățile imobilelor, pentru programări, pentru contactele directe și pentru alte detalii despre vilele noi, vă rugăm să treceți pe web-pagina oficială a complexului de locuințe „Bonton Luxury Villas”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Bonton Luxury Villas?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Bonton Luxury Villas în București?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă metru pătrat în Bonton Luxury Villas?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1073 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Bonton Luxury Villas în București?

Modalități de plata în Bonton Luxury Villas: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Bonton Luxury Villas?

Bonton Luxury Villas – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC