Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Bon Ton Lunca Marcusului
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Lunca Mărcușului, 50-54, zona Trapezului, sector 3, București

Schițe și prețuri în Bon Ton Lunca Marcusului

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 54.3 m2totul e vândut
3 camere
de la 75.7 m2totul e vândut

Bon Ton Lunca Marcusului pe hartă București

str. Lunca Mărcușului, 50-54, zona Trapezului, sector 3, București

Etape dezvoltare

str. Lunca Mărcușului, 50-54
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+2E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente37–123 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Perfect amplasat cu o mulțime de puncte importante învecinat

Ansamblul locativ „Bon-Ton Residence - Lunca Mărcușului” se găsește amplasat pe strada Lunca Mărcușului, la numerele 50–54, cartierul Titan, zona Theodor Pallady/Trapezului, sectorul 3, orașul București, la doar 2 minute de la spațiul individual de depozitare „Euro Mini Storage”. În apropiere de complex este Oficiu Poștal, Sector de Poliție, o patiserie, sunt cafenele, farmacii, funcționează supermarket-urile: Mega Image, Peny Market, LIDL, hipermarket-urile JUMBO, Auchan, Kaufland Pallady și magazinele: Dedeman, Leroy Merlin Pallady, Kika, JYSC și IKEA. Este complexul sportiv „Extreme”, sala de fitness „Gala Gym” și sunt saloane de înfrumusețare.

În acest cartier locativ se găsește: Creșa „Greierașul”, Grădinița Nr. 160, organizația preșcolară „Diamond Kids”, Școala privată „Bucharest Christian Academy”, Școala Gimnazială Nr. 92, Școala Gimnazială Nr. 20, Școala Gimnazială Nr. 116 și Colegiul Tehnic ”Costin D. Nenițescu”.

Locuințele sunt poziționate în apropierea stațiilor cu mijloacelor de transport în comun cu autobuze, tramvaie și metrou, până la stația de Metrou Nicolae Teclu se ajunge pe jos în 10-15 minute și se parcurge o distanță de 1,3 km. Sunt 7,8 km până la Piața Unirii din București, Gara de Nord din București se află o distanță de 11,4 km față de blocul locativ „Bon-Ton Residence”. Sunt 25,1 km până la Aeroportul Henri Coandă și 15,2 km până la Aeroportul Aurel Vlaicu.

Informații tehnice și caracteristica complexului

Ansamblul locativ „Bon-Ton Residence” constă dintr-un singur imobil structurat pe două direcții și are un regim de înălțime mic cu un Parter plus 2 Etaje și plus o Mansardă. Clădirea locativă este construită pe o fundație comună pentru ambele părți, cu înălțimea de 70 cm realizată de tip radier general. Structura construcției este formată dintr-o carcasă din cadre din beton armat și grinzi de cadru, la subsol pereții sunt formați la fel din beton armat și au grosimea de 25 cm, iar cu grosimea de 15 cm este planșeul de peste subsol. Blocul locativ dispune de închideri exterioare și pereți interiori din cărămidă. Pe pereții din partea exterioară a clădirii locative este aplicat un sistem cu grosimea de 10 cm de izolare termică format din polistiren expandat. Fațada blocului imobiliar este finisată cu tencuială decorativă de culoarea albă și cu balcoane și acoperiș gri. Unde acoperișul este realizat combinat, parțial mansardă și parțial este de tip - terasă necirculabilă. Tâmplăria exterioară are profil PVC cu sticle termopane de cea mai bună calitate și perfect instalate. Scările interioare din bloc sunt realizate monolite din beton armat și au plăci de rampe și de podeste.

Toate locurile de parcare pentru transportul rezidenților și a oaspeților ansamblului locativ „Bon-Ton Residence” sunt organizate supraterane.

Descrierea apartamentelor

Complexul imobiliar „Bon-Ton Residence” deține apartamente moderne, excelent compartimentate cu spații mari și scheme decomandate cu una două și trei camere. Cu suprafața de 37,7 mp sunt prezentate garsonierele, suprafețele apartamentelor cu 2 camere încep de la 47,20 mp și până la 123,7 mp și apartamentele cu 3 camere dispun de suprafața de la 66,20 mp până la 89,90 mp.

Locuințele sunt complet finisate și se predau în folosință în versiune – la cheie. Sunt folosite finisaje de cea mai bună calitate, unde ușile interioare, ce sunt instalate au culori perfect combinate cu pardoselile, ce sunt placate cu parchet de import. Obiectele sanitare sunt instalate și toate comunicațiile sanitare sunt conectate. Fiecare cumpărător beneficiază de posibilitatea de a-și personaliza locuința și poate alege tipul de gresie, faianță, parchet, uși ș.a. dintr-o gamă variată de modele prezentate.

În apartamente sunt dotate centrale termice proprii și toate instalațiile termice și electrice sunt montate. Locuințele sunt branșate la sistemul de amenajate cu apă, curent electric, gaz și au racordare la sistemul de canalizare. În fiecare apartament, fiecare utilitate se contorizează separat.

Pentru alte informații mai detaliate despre apartamentele din complexul de locuințe „Bon-Ton Residence”, vă rugăm să treceți direct pe web site-ul Dezvoltatorului și să contactați consultanții de vânzări.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Bon Ton Lunca Marcusului?

str. Lunca Mărcușului, 50-54, zona Trapezului, sector 3, București.

Termen de finalizare Bon Ton Lunca Marcusului?

Bon Ton Lunca Marcusului – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Bon Ton Lunca Marcusului.

Cine este dezvoltatorul Bon Ton Lunca Marcusului în București?

Dezvoltator Bon Ton Lunca Marcusului – Bon-Ton Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC