Previzualizare foto – fotografie originală aici

Architecture Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Brândușelor, 6B, zona Vitan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Brândușelor, 6B, zona Vitan, Sector 3, București (Architecture Residence)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Architecture Residence pe hartă București

str. Brândușelor, 6B, zona Vitan, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrală proprie pe gaz, încălzire prin pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Număr apartamente8
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate cu finisaje la alegere
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe60–70 mp

Despre ansamblu rezidențial

În inima evenimentelor amplasat

Complexul de locuințe „Architecture Residence” se află amplasat pe strada Brândușelor 6B, în zona Vitan din sectorul 3 al orașului București.

Imediat în apropierea imobilului se află centrul comercial „Bucharest Mall” cu Cinema Hollywood Multiplex, cu supermarketurile Mega Image și Auchan, cu o mulțime de magazine, buticuri de brand și o mare diversitate de cafenele, restaurante, pizzerii și fast food-uri. Locuințele sunt excelent poziționate și oferă acces imediat către mijloacele de transport în comun cu linii de autobuz, troleu și tramvai, iar distanța până la stațiile de metrou Timpuri Noi și Dristor este de 1,2 km și respectiv 1,7 km. Până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de 3,2 km de la complexul locativ, până la Gara de Nord este o distanță de 6,6 km și sunt aproximativ 18 – 19 km până la ambele Aeroporturi Internaționale din București.

Caracteristica tehnică a complexului rezidențial

Ansamblul locativ „Architecture Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente modern și atractiv. Imobilul este prevăzut cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 4 Etaje. Blocul de apartamente este realizat cu o structură constructivă formată din cadre din beton armat și are toți pereții exteriori perimetrali și toate compartimentările interioare construite cu zidărie din cărămidă Porotherm. Pe partea exterioară a imobilului este calitativ placat un sistem termic format din polistiren cu grosimea de 10 cm. Iar fațadele blocului locativ sunt finisate cu tencuieli decorative siliconice în combinație perfectă a culorilor alb cu gri. În interiorul blocului casa scării este placată cu plăci ceramice și toate coridoarele și spațiile comune sunt complet finisate. În bloc pentru circulația cu confort pe vertical este instalata un ascensor sigur, de ultimă generație, cu funcționare fără a face gălăgie și a deranja rezidenții. Accesul în incinta imobilului este controlat prin sistem cu video interfon. Locurile de parcare sunt subterane și terenul complexului rezidențial „Architecture Residence” este îngrădit.

Detalii de finisare și utilare a locuințelor

În blocul locativ „Architecture Residence” sunt proiectate 8 unități locative, toate perfect compartimentate, cu scheme decomandate, inteligent proiectate cu 2 camere generoase și cu suprafețele cuprinse între 60,07 mp – 70,31 mp. Toate locuințele sunt luminoase și beneficiază de balcoane cochete. Sunt complet finisate și se predau în folosință locatarilor – la cheie.

Proprietățile locative se livrează cu posibilitatea de alegere a finisajelor interioare, a modelelor și culorilor plăcilor ceramice, a gresiei, faianței, parchetului laminat și a culorilor vopselelor lavabile de pe pereții interior (toate în limita bugetului prestabilit). Toate camerele de baie dispun de instalații sanitare și sunt echipate complet cu obiecte sanitare. Toate instalațiile electrice și termice sunt montate în apartamente și sunt instalate centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativă, cu funcționare pe gaze și cu toate instalațiile termine montate prin pardoseală. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă securizată din metal și toate ușile interioare la fel sunt montate în camere. Proprietățile locative se predau în folosință racordate la sistemul de canalizare, la sistemul de alimentare cu apă curentă de la Apa Nova, este branșament la sistemul de asigurare cu energie electrică și la țeava de gaze. Pentru fiecare apartament sunt prevăzute contoare de gaze, curent electric și apometre, ce sunt poziționate pe casa scării.

Imobilele noi sunt dezvoltate de către compania „Ada Concept” și Dezvoltatorul acceptă următoarele metode de plată: plata cash, plata prin credit ipotecar sau prin programul Prima Casă.

Pentru mai multe detalii despre locuințe și pentru informații despre disponibilitatea apartamentelor, finisaje, echipaje și contactele managerilor de vânzare ale Dezvoltatorilor, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului rezidențial „Architecture Residence”.

Acest proiect mai este numit și Architecture Residence vitan, Architecture Residence Brândușelor.

Unde se află Architecture Residence?

str. Brândușelor, 6B, zona Vitan, Sector 3, București.

Termen de finalizare Architecture Residence?

Architecture Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Architecture Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Architecture Residence din București?

Dezvoltătorul Architecture Residence este – Ada Concept.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC