Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Arcadia Residence Metalurgiei Park
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
Drumul Jilavei, 109, zona Apărătorii Patriei, sector 4, București

Schițe și prețuri în Arcadia Residence Metalurgiei Park

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Garsoniere
de la 43 m2totul e vândut
2 camere
de la 51.3 m2totul e vândut
3 camere
de la 70.3 m2totul e vândut

Arcadia Residence Metalurgiei Park pe hartă București

Drumul Jilavei, 109, zona Apărătorii Patriei, sector 4, București

Etape dezvoltare

Arcadia Residence Metalurgiei Park
bloc C1, bloc C2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrala de apartament marca Vaillant
Liftascensoare cu capacitatea de 6 persoane
Mijloace de transportautobuz, metrou
Număr apartamente105
Număr clădiri2
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăvideo-interfon

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente43–84 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație

Complexul de imobile „Arcadia Residence Metalurgiei Park” se află localizat în partea de sud a capitalei, la o mică distanță față de Bulevardul Metalurgiei, pe Drumul Jilavei, la numărul 109, în zona Apărătorii Patriei din sectorul 4 al orașului București.

În imediata apropiere de locuințele noi se află puncte comerciale (METRO, Auchen, Jumbo, LIDL), sunt organizații medicale și instituții de învățământ.

Accesul către punctele cheie din capitală este rapid și nu departe se află stațiile RATB de pe B-ul Metalurgiei și este stația de metrou Apărătorii Patriei. Până în centrul orașului București este de parcurs o distanță de circa 8 km, până la Gara de Nord se ajunge parcurgând 12 km și Aeroportul „Henri Coandă” se află la 25 km, iar Aeroportul „Aurel Vlaicu” la 20 km.

Despre proiectul rezidențial

Ansamblul de locuințe „Arcadia Residence” face parte din cadrul mega proiectului imobiliar din sudul Bucureștiului – „Metalurgiei Park”. Întreg proiectul imobiliar este dezvoltat pe un teren cu suprafața de 5000 mp și complexul locativ „Arcadia Residence” se compune din 2 corpuri de imobil cu un regim mediu de înălțime, fiecare cu un Parter și 5 Etaje de apartamente și fiecare bloc este structurat pe două scări locative.

Ambele imobile sunt realizate cu o mare răspundere din materiale calitative și durabile și structura de rezistență a blocurilor este formată din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare zidite din cărămidă termică și toți pereții interiori perimetrali ai apartamentelor și compartimentările interioare la fel sunt formate din astfel de cărămidă. Acoperișul clădirilor rezidențiale este proiectat de tip – terasă necirculabilă și dispune de placă peste ultimul etaj. Pe partea exterioară pereții perimetrali ai imobilelor dispun de un sistem termic de izolare și tâmplăria exterioară instalată la blocuri este cu profil PVC de marca Rehau și geam termopan cu trei foi, iar feroneria este de la Roto, plus toate glafurile interioare și exterioare sunt instalate și sunt din PVC. Scările locative sunt echipate cu ascensoare moderne și silențioase, fiecare cu capacitatea de transportare a maxim 6 persoane. Casa scării și restul spațiilor comune interioare din blocuri sunt complet finisate. Accesul în incinta blocurilor rezidențiale este controlat și se face prin sistem instalat cu video interfon.

La dispoziția rezidenților sunt plantate multe spații verzi, există amenajate zone de relaxare în curtea complexului și sunt pavate alei pietonale largi. Locuirile de parcare din incinta complexului rezidențial sunt organizate supraterane. Către complexul de locuințe „Arcadia Residence Metalurgiei Park” căile de acces sunt civilizate, asfaltate și nocturn iluminate.

Apartamente

În blocurile „Arcadia Residence Metalurgiei Park” sunt construite în total 105 apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, ce sunt efectiv compartimentate cu scheme logice și încăperi luminoase. Suprafața utilă a apartamentelor este cuprinsă între 43 mp și 84 mp.

În vînzare sunt oferite apartamente finisate în deplin și complet echipate cu obiecte sanitare moderne, accesorii și contoare individuale, cu finisaje și dotări de import, cu gresie și faianță importată din Spania și Italia, cu parchet laminat din Austria și Germania, ce are grosimea de 10 mm. Toate ușile interioare instalate sunt de la firma Porta Doors și au pervaz dublu. Ușa instalată la intrare în fiecare apartament este confecționată din metal cu grosimea de 7 cm. Locuințele au sistem de încălzire autonom cu centrale termice proprii de apartament de la Vaillant de 24 KW putere, cu funcționare pe gaze și cu sistem în condensații, plus calorifere de la Romstal. Blocurile rezidențiale sunt racordate la toate utilitățile orășenești și apartamentele sunt asigurate cu apă menajeră, curent electric, gaze naturale și sunt branșate la sistemul de canalizare.

Pentru rezervări, disponibilitate și informații despre finisarea și utilarea locuințelor, despre metodele de plată acceptate și contactele Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți pe pagina oficială a complexului locativ „Arcadia Residence”.

Unde se afla Arcadia Residence Metalurgiei Park?

Drumul Jilavei, 109, zona Apărătorii Patriei, sector 4, București.

Termen de finalizare Arcadia Residence Metalurgiei Park?

Arcadia Residence Metalurgiei Park – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Arcadia Residence Metalurgiei Park.

Cine este dezvoltatorul Arcadia Residence Metalurgiei Park în București?

Dezvoltator Arcadia Residence Metalurgiei Park – Metalurgiei Park Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC