Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Primera Residence
în Popești-Leordeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Biruintei, 77, Popesti-Leordeni, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Biruintei, 77, Popesti-Leordeni, Ilfov (bloc 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Primera Residence pe hartă Popești-Leordeni

str. Biruintei, 77, Popesti-Leordeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală temrică de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente254
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcare254 locuri de parcare subterane și supraterane
🟧 Regim inalțimeDs + P + 5E
🟧 Securitatevideo interfon
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu finisaje la alegere
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe48–116 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare și distanțe reale până la punctele cheie

În vecinătatea sud-estică a municipiului București, pe strada Biruinței, la numărul 77, în orașul Popești – Leordeni din județul Ilfov se găsește localizat ansamblul imobiliar „Primera Residence”.

În imediata vecinătate a complexului rezidențial se află supermarketurile Mega Image, Penny și Profi, este magazinul Pepco, farmacia Apollo Pharm, este stomatologia Popestident, sala sportivă „BodyFit Popești”, salonul de înfrumusețare „Kitty Beauti Salon” și funcționează Grădinița și Școala Primară „Apollo Kids”.

Locuințele noi sunt dezvoltate într-o zonă liniștită și ferită de aglomerația capitalei, într-un cartier nou și ușor accesibil. Complexul de locuințe se află localizat în imediata apropiere de Șoseaua Berceni – la doar 800 de metri și nu departe de locuințele noi se află stația de autobuze, iar la stația de Metrou Dimitrie Leonida se ajunge pe jos în cel mult 8 - 10 minute și se parcurge o distanță de doar 900 de metri. Din complexul rezidențial până în Piața Unirii din București se parcurge o distanță de 10,7 km, până la Gara de Nord din capitală sunt de parcurs circa 14 km. Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află localizat la 27,6 km față de locuințele din „Primera Residence”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” este o distanță de 22,5 km.

Prezentarea generală a complexului de locuințe

Pe un teren cu suprafața totală de 11.000 mp se desfășoară noul proiect imobiliar „Primera Residence”. Complexul de locuințe este proiectat cu un număr de 5 blocuri de apartamente moderne. Regimul de înălțime al clădirilor de apartamente este egal și fiecare bloc are câte un Demisol plus Parter și plus 5 Etaje locative (etajul 5 este construit Retras). Imobile sunt realizate cu o structură constructivă formată din beton armat cu folosirea la construcție a materialelor eficiente din punct de vedere termic și fonic. Pe exterior închiderile perimetrale sunt calitativ termoizolate. Iar fațada imobilelor este proiectată și finisată în conformitate cu ultimele tendințe de design și blocurile rezidențiale au aspecte atractive și beneficiază de panouri din aluminiu perforate, utilizate în calitate de balustrade ale balcoanelor ultra modern ornamentate. În fiecare bloc rezidențial este instalat câte un ascensor modern și confortabil, care circulă inclusiv până la ultimul etaj și fiecare imobil este echipat cu sistem de video interfon și are acces controlat în incintă.

În curtea complexului rezidențial sunt amenajate circa 3300 mp de spații verzi cu flori/gazon și arbuști.

În incinta complexului de locuințe „Primera Residence” este prevăzută o cale de acces carosabilă și pentru transportul locatarilor sunt organizate 254 de locuri de parcare (subterane și supraterane).

Apartamentele proiectului

În blocurile locative „Primera Residence” este prevăzut un număr total de 254 unități locative confortabile și ergonomice. În vânzare sunt oferite apartamente cu 2 și cu 3 camere decomandate și locuințe cu o cameră de tip – Studio, Studio-uri duble și garsoniere primitoare. Toate apartamentele sunt proiectate cu scheme logic gândite și au spații funcționale și mărimi de la 40,30 mp până la 116,75 mp plus terase spațioase și luminoase suprafața cărora ajunge până la 30 de metri pentru apartamentele de la ultimul etaj.

De calitate înaltă sunt folosite toate finisaje din apartamente și locatarii primesc cheile de la locuințe cu un bun gust amenajate. În folosire apartamentele se predau complet racordate la toate utilitățile generale și blocurile rezidențiale dispun de branșament la sistemele de alimentare cu apă menajeră, cu curent electric, au conectare la țeava de gaze și la sistemul de canalizare.

Toate persoanele interesate de o locuință confortabilă și calitativ construită sunt așteptate în ospeție la complexul imobiliar și pentru a vă programa la o vizionare, vă rugăm să treceți pe web site-ul ansamblului locativ „Primera Residence”, unde sunt oferite toate contactele departamentului de vânzări.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Primera Residence Berceni Leonida.

Unde se află Primera Residence?

str. Biruintei, 77, Popesti-Leordeni, Ilfov.

Termen de finalizare Primera Residence?

bloc 1, bloc 2, bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Primera Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Primera Residence din Popești-Leordeni?

Dezvoltătorul Primera Residence este – Metalurgiei Park Residence, Sud Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC