Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Amfiteatru Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Cărăruia, 33-35, zona Văcărești, Sector 4, București

Amfiteatru Residence pe hartă București

str. Cărăruia, 33-35, zona Văcărești, Sector 4, București

Etape dezvoltare

Amfiteatru Residence
construit

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Număr apartamente140
🟧 Ziduriblocuri BCA

Despre apartamente

🟧 Număr cameregarsonieră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente39–97 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Amfiteatru Residence” se află amplasat în zona Tineretului, pe strada Cărăruia, nr. 33-35, la sectorul 4 al Bucureștiului.

Facilitățile localizării

Fiind situat chiar la intrare în Parcul tineretului această Rezidență oferă locatarilor săi o mulțime de avantaje cu restaurante, cafenele, fast food-uri, alei pietonale și multe locuri de recreere.

În vecinătate se află Centrul Comercial Sun Plaza, City Mall, Palatul Copiilor și chiar la nemijlocita apropiere este Ștrandul Văcărești.

Nu departe se află stație de Metrou și linii RATB.

Distanța până la Stația de Metrou „Constantin Brâncoveanu” sunt 700 de metri. Până la Piața Unirii sunt 4,4 km. Gara de Nord se situează la 8,1 km de la imobil. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 22,5 km iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de 13,4 km.

Caracteristici constructive a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Amfiteatru Residence” conține o clădire de apartamente, care este împărțită în două scări locative și are un regim de înălțime de 3 etaje de subsol, un demisol, parter și 10 nivele locative. Fundația casei este din piloni și radier general cu grosimea de 1,4 metri, pentru pereții structurali au fost folosiți stâlpii din beton armat, plăcile și grinzile din beton armat iar închiderile au fost zidite din blocuri din BCA și plus sunt izolate termic cu polistiren expandat. Compartimentările și pereții despărțitor dintre apartamente la fel sunt efectuați din blocuri BCA.

Imobilul este dotat cu 4 ascensoare de marcă Schindler.

Complexul locativ oferă locuri de parcare și spații de depozitare.

Despre apartamente

În total sunt construite 140 de locuințe cu 2 și 3 camere și garsoniere. Apartamentele sunt oferite spre vânzare finisate cu gresie și faianță în băi și bucătării. Pardoselile din camere sun acoperite cu parchet laminat (12 cm). Ușile interioare sunt instalate și efectuate din lemn celular de marcă PINUM și ușa de la intrare este instalată și este afectuată din metal. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare. Sunt instalate centrale termice pentru fiecare locuință. Este contorizare individuală și apometre. Tâmplăria exterioară este din PVC cu geam termopan de culoare venghe.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Amfiteatru Residence” este Compania „STOP”.

Modalități de plată: credit imobiliar sau credit Prima Casă.

Mai multe informații utile despre locuințele noi și despre toate metodele de achitare și achiziționare direct de la Dezvoltator, citiți pe site-ul web ansamblului rezidențial „Amfiteatru Residence”.

Unde se afla Amfiteatru Residence?

str. Cărăruia, 33-35, zona Văcărești, Sector 4, București.

Termen de finalizare Amfiteatru Residence?

Amfiteatru Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Amfiteatru Residence.

Cine este dezvoltatorul Amfiteatru Residence în București?

Dezvoltator Amfiteatru Residence – Stop.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC