Previzualizare foto – fotografie originală aici

Alunisului Residence 111
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Alunisului, 111-113, zona Brancoveanu, Sector 4, București

Mai detaliat despre bloc

Alunișului Residence 111
3 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 1 tr. 2021

Alunisului Residence 111 pe hartă București

str. Alunisului, 111-113, zona Brancoveanu, Sector 4, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructură din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrala termica individuala
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2+M
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Alunișului Residence 111” se află dezvoltat într-o zonă liniștită din partea de sud a capitalei și blocul de apartamente se află localizat pe strada Alunișului, numerele 111-113, în zona Constantin Brâncoveanu, sectorul 4 din orașul București. În apropiere de apartamentele noi se află Parcul „Orășelul Copiilor” și nu departe este Muzeul Memorial „George Bacovia”. Copiii rezidenților din acest complex au posibilitatea de a frecventa următoarele organizații educaționale și instituții de învățământ: Creșa Giurgiului, organizația preșcolară „Kids Klub”, Grădinița „Ciupercuța”, Grădinițele „Euro Kid1” și „Euro Kid 2, Grădinița Nr. 262, Grădinița „Let’s Play”, Școala Gimnazială „George Bacovia”, Liceul Tehnologic „Mircea Vulcănescu”, Colegiul Național „Octav Onicescu” și Colegiul Psihologilor din România. Pentru cumpărături și retail în proximitatea ansamblului locativ sunt centrele comerciale „Sun Plaza Mall”, „Cora Piața Sudului”, este magazinul Leroy Merlin și hipermarketul Cora, la un kilometru se află supermarketul Mega Image și funcționează pizzerii, cafenele și fast food-uri. În această zonă sunt sucursale bancare, funcționează farmacii, este Spitalul de Copii „Maria Sklodowska Curie”, se află stomatologia „Biodentix” și sunt alte centre medicale. Zona de amplasare a imobilelor este ușor accesibilă, nu departe de casa de apartamente circulă autobuze și este stația de metrou Constantin Brâncoveanu, până la care se ajunge în cel mult 3 minute, parcurgând circa 800 de metri pe jos. De la ansamblul locativ „Alunișului Residence 111” sunt de parcurs 4,7 km până la Piața Unirii din București, este o distanță de 8 km până la Gara de Nord din capitală și 21,9 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” se parcurge o distanță de circa 16,8 km -17,4 km.

Prezentarea generală a proiectului imobiliar

Complexul locativ „Alunișului Residence 111” este prezentat cu un bloc de locuințe responsabil realizat cu un regim redus de înălțime și este construit cu un Parter plus 2 Etaje locative și o Mansardă. Casa locativă este construită cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare și corespunde tuturor standardelor de confort și siguranță. Imobilul are o structură constructivă robustă bazată pe cadre din beton armat cu pereții exteriori zidiți din cărămidă termică Porotherm, inclusiv și toți pereții interiori și toate compartimentările apartamentelor sunt realizate din astfel de cărămidă. Ferestrele instalate la locuințe sunt foarte calitative și au profil PVC și geam termopan. Blocul de apartamente are un aspect atractiv și este finisat cu tencuială decorativă într-un stil arhitectural de eleganță modernă.

Locurile de parcare din incinta complexului locativ „Alunișului Residence 111” sunt organizate supraterane lângă clădirea de apartamente.

Detalii de finisare a apartamentelor

În incinta complexului de locuințe „Alunișului Residence 111” sunt oferite în vânzare apartamente ergonomice cu 3 camere inteligent compartimentate. Cumpărătorii au posibilitatea de a alege dintre locuințe moderne și confortabile, ce dispun de balcoane și terase generoase. Apartamentele se livrează finisate complet și dispun de toți pereții tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă, sunt placate cu gresie și faianță, au parchet pe pardoseli și ușile interioare și exterioare (de la balcoane) instalate, iar la intrare sunt instalate uși de acces din metal. Sistemul electric este absolut realizat cu prize și cu întrerupătoare dotat. Sistemul termic este autonim și câte o centrală termică proprie este prevăzută pentru fiecare proprietate locativă. Locuințele sunt individual contorizate și la toate utilitățile racordate.

Apartamentele noi pot fi achiziționare prin creditare bancară sau plata din surse proprii.

Alte informații despre apartamente și contactele Dezvoltatorului sunt afișate pe web site-ul complexului „Alunișului Residence 111”.

Unde se afla Alunisului Residence 111?

str. Alunisului, 111-113, zona Brancoveanu, Sector 4, București.

Termen de finalizare Alunisului Residence 111?

Alunișului Residence 111 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Alunisului Residence 111.

Cine este dezvoltatorul Alunisului Residence 111 în București?

Dezvoltator Alunisului Residence 111 – Alunișului Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC