Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Volo Lake
în București

Prețul / m2
de la ‍2 400 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Constantin Dobrogeanu-Gherea, 61, zona Băneasa, sector 1, Bucuresti

Schițe și prețuri în Volo Lake

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 16 mai
3 camere121–146.3 m2de la ‍2 400 € +TVA / m2de la ‍290 400 € +TVA

Volo Lake pe hartă București

str. Constantin Dobrogeanu-Gherea, 61, zona Băneasa, sector 1, Bucuresti

Etape dezvoltare

Volo Lake
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

FacilităţiAcces la toate punctele de interes: sala de sport, parcuri, magazine etc
Încălzirecentrală termică murală VIESSMANN şi sistem de încălzire prin pardoseală REHAU
LiftDa
Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
Număr apartamente16
Număr clădiri1
ParcareParcare subterană / supraterană
Regim inalțimeS+d+p+3e;
Structură rezistențăradier general, pereţi structurali din beton armat monolit
Tip imobilbloc apartamente
Zidurizidărie din blocuri ceramice cu goluri verticale ( Wienerberger Porotherm ) şi faţadă în sistem ventilat cu termoizolaţie din vată bazaltică de 10 cm
Сurte închisăAcces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamente finisaje premium
Număr camere3‑camere
Suprafața apartamente121–146.3

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Volo Lake Residence” este dezvoltat în zona Băneasa, pe strada Constantin Dobrogeanu-Gherea, la numărul 61, în sectorul 1 din orașul București. În apropierea locuințelor noi se află o mulțime de grădinițe și școli, sunt organizații medicale și puncte comerciale, funcționează bănci, sunt cafenele și restaurante, sunt saloane de înfrumusețare și săli de fitness. De la blocul rezidențial este acces facil către stațiile mijloacelor de transport în comun și este de parcurs o distanță de circa 9 km până la Piața Unirii și nu mai mult de 7 km până la Gara de Nord din București și o distanță egală de 9 - 9,5 km trebuie de parcurs atât până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” cât și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea complexului rezidențial de clasă Premium

Ansamblul locativ „Volo Lake Residence” este prezentat cu o clădire rezidențială de un mic regim de înălțime, cu Subsol plus Demisol plus Parter și plus 3 Etaje. Corpul de imobil este construit cu o mare responsabilitate și atenție la toate detaliile, din materiale de înaltă calitate, cu folosirea tehnologiilor de ultimă generație și cu aplicarea inovativelor idei de design. Structura de rezistență a blocului locativ este bazată pe fundații de tip radier general cu o suprastructură formată din cadre din beton armat turnat monolit (cu planșee și scări din beton armat), iar toți pereții interiori și cei exteriori sunt realizați din blocuri ceramice cu goluri verticale Wienerberger Porotherm peste care este fiabil placat sistemul termic, care este format din vată bazaltică cu grosimea de 10 cm și fațadele imobilului sunt ventilate. Tâmplăria exterioară (ferestrele și ușile balcoanelor) instalată la locuințe este cu profil din aluminiu și are triplu geam termopan de la Schuco. Spațiile comune interioare sunt finisate și la bloc este instalat un ascensor electric de ultimă generație.

Ansamblul de locuințe „Volo Lake Residence” este proiectat cu adăpost ALA și este păzit non stop, acesta dispune de locuri de parcare subterane și supraterane.

Finisajele apartamentelor

În total în incinta complexului locativ „Volo Lake Residence” este conceput un număr limitat de numai 16 apartamente, ce sunt poziționate a câte doar patru unități locative pe fiecare etaj, ce asigură locatarilor un nivel sporit de intimitate și confort la maxim. În vânzare sunt oferite locuințe cu 3 camere, ce au suprafețele cuprinse între 121 mp și 146,3 mp. Toate apartamentele sunt gândite cu spații de depozitare și au nișe speciale pentru spălătorie și pentru uscătorie, dormitoarele beneficiază de dressing-uri și locuințele dispun de balcoane și terase placate cu plăci ceramice de gresie și piatră naturală. Designul interior este rafinat proiectat de către compania Noblesse Group și în apartamente sunt aplicate finisaje de lux și este oferită posibilitatea de personalizare a locuinței alese de către beneficiar. Camerele de baie și bucătăriile sunt placate cu piatră naturală și cu gresie și faianță de producere italiană Ascot Ceramiche, iar toți pereții sunt tencuiți și vopsiți. Pardoselile living-urilor și a dormitoarelor sunt placate cu parchet triplu stratificat din stejar, ce este de producere germană Haro. Toate ușile interioare instalate sunt din material lemnos, iar ușa de la intrare este din metal. Sistemul sanitar este complet realizat cu instalații conectate la obiectele sanitare de le HansGrohe. Sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală cu instalații termice de la Rehau și fiecare apartament este dotat cu câte o centrală termică murală de marca Viessmann, iar sistemul de climatizare dispune de unități independente de la Daikin multisplit și toate instalațiile electrice au conducte din cupru. Racordate la blocul locativ sunt toate utilitățile generale.

Pentru alte informații despre ansamblul locativ și pentru mai multe detalii de finisare a apartamentelor, vă rugăm să accesați pagina web a complexului locativ „Volo Lake Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Volo Lake?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Volo Lake?

str. Constantin Dobrogeanu-Gherea, 61, zona Băneasa, sector 1, Bucuresti.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Volo Lake în București?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Volo Lake?

Metru pătrat în acest complex costă de la 2400 € +TVA.

Termen de finalizare Volo Lake?

Volo Lake – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC