Previzualizare foto – fotografie originală aici

Volo Lake
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Constantin Dobrogeanu-Gherea, 61, zona Băneasa, sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

Str. Constantin Dobrogeanu-Gherea, 61, Bucuresti (Volo Lake)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Volo Lake pe hartă București

str. Constantin Dobrogeanu-Gherea, 61, zona Băneasa, sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăradier general, pereţi structurali din beton armat monolit
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 FacilităţiAcces la toate punctele de interes: sala de sport, parcuri, magazine etc
🟧 Încălzirecentrală termică murală VIESSMANN şi sistem de încălzire prin pardoseală REHAU
🟧 LiftDa
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente16
🟧 Număr clădiri1
🟧 ParcareParcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțimeS+D+P+3E
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Zidurizidarie clasica, din caramida

Despre apartamente

🟧 Finisaje finisaje premium
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe121–146.3 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Volo Lake Residence” este dezvoltat în zona Băneasa, pe strada Constantin Dobrogeanu-Gherea, la numărul 61, în sectorul 1 din orașul București. În apropierea locuințelor noi se află o mulțime de grădinițe și școli, sunt organizații medicale și puncte comerciale, funcționează bănci, sunt cafenele și restaurante, sunt saloane de înfrumusețare și săli de fitness. De la blocul rezidențial este acces facil către stațiile mijloacelor de transport în comun și este de parcurs o distanță de circa 9 km până la Piața Unirii și nu mai mult de 7 km până la Gara de Nord din București și o distanță egală de 9 - 9,5 km trebuie de parcurs atât până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” cât și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea complexului rezidențial de clasă Premium

Ansamblul locativ „Volo Lake Residence” este prezentat cu o clădire rezidențială de un mic regim de înălțime, cu Subsol plus Demisol plus Parter și plus 3 Etaje. Corpul de imobil este construit cu o mare responsabilitate și atenție la toate detaliile, din materiale de înaltă calitate, cu folosirea tehnologiilor de ultimă generație și cu aplicarea inovativelor idei de design. Structura de rezistență a blocului locativ este bazată pe fundații de tip radier general cu o suprastructură formată din cadre din beton armat turnat monolit (cu planșee și scări din beton armat), iar toți pereții interiori și cei exteriori sunt realizați din blocuri ceramice cu goluri verticale Wienerberger Porotherm peste care este fiabil placat sistemul termic, care este format din vată bazaltică cu grosimea de 10 cm și fațadele imobilului sunt ventilate. Tâmplăria exterioară (ferestrele și ușile balcoanelor) instalată la locuințe este cu profil din aluminiu și are triplu geam termopan de la Schuco. Spațiile comune interioare sunt finisate și la bloc este instalat un ascensor electric de ultimă generație.

Ansamblul de locuințe „Volo Lake Residence” este proiectat cu adăpost ALA și este păzit non stop, acesta dispune de locuri de parcare subterane și supraterane.

Finisajele apartamentelor

În total în incinta complexului locativ „Volo Lake Residence” este conceput un număr limitat de numai 16 apartamente, ce sunt poziționate a câte doar patru unități locative pe fiecare etaj, ce asigură locatarilor un nivel sporit de intimitate și confort la maxim. În vânzare sunt oferite locuințe cu 3 camere, ce au suprafețele cuprinse între 121 mp și 146,3 mp. Toate apartamentele sunt gândite cu spații de depozitare și au nișe speciale pentru spălătorie și pentru uscătorie, dormitoarele beneficiază de dressing-uri și locuințele dispun de balcoane și terase placate cu plăci ceramice de gresie și piatră naturală. Designul interior este rafinat proiectat de către compania Noblesse Group și în apartamente sunt aplicate finisaje de lux și este oferită posibilitatea de personalizare a locuinței alese de către beneficiar. Camerele de baie și bucătăriile sunt placate cu piatră naturală și cu gresie și faianță de producere italiană Ascot Ceramiche, iar toți pereții sunt tencuiți și vopsiți. Pardoselile living-urilor și a dormitoarelor sunt placate cu parchet triplu stratificat din stejar, ce este de producere germană Haro. Toate ușile interioare instalate sunt din material lemnos, iar ușa de la intrare este din metal. Sistemul sanitar este complet realizat cu instalații conectate la obiectele sanitare de le HansGrohe. Sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală cu instalații termice de la Rehau și fiecare apartament este dotat cu câte o centrală termică murală de marca Viessmann, iar sistemul de climatizare dispune de unități independente de la Daikin multisplit și toate instalațiile electrice au conducte din cupru. Racordate la blocul locativ sunt toate utilitățile generale.

Pentru alte informații despre ansamblul locativ și pentru mai multe detalii de finisare a apartamentelor, vă rugăm să accesați pagina web a complexului locativ „Volo Lake Residence”.

Acest proiect mai este numit și Volo Lake Residence.

Unde se află Volo Lake?

str. Constantin Dobrogeanu-Gherea, 61, zona Băneasa, sector 1, București.

Termen de finalizare Volo Lake?

Volo Lake – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Volo Lake în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Volo Lake din București?

Dezvoltătorul Volo Lake este – Volo Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC