Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Vangardio Residence
în Bragadiru

Case
de la ‍125 000 €
Prețul / m2
de la ‍887 €
Dezvoltător
Adresă
str. Dealului, 17, Bragadiru, Ilfov (pana in șos. de Centura)

Schițe și prețuri în Vangardio Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 27 februarie 2024
Case 3 camere
90 m2
de la ‍1 444 € / m2de la ‍130 000 €
Case 5 camere
125–141 m2
de la ‍887 € / m2de la ‍125 000 €

Vangardio Residence pe hartă Bragadiru

str. Dealului, 17, Bragadiru, Ilfov (pana in șos. de Centura)

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton si compartimentarile din caramida porotherm de 30 cm
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, 7 gradinite si 4 scoli imprejurul Vangardio, loc de joaca pentru copii de 2000mp
🟧 Încălzirecentrala termica + incalzire in pardoseala TECE
🟧 Mijloace de transportacces la statii de tramvai si autobuze situate pe Sos. Oltenitei si Berceni
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamentecentrală termică
🟧 Număr clădiri14
🟧 Parcarein curte
🟧 Regim inalțimeP+1+M
🟧 Securitatecurte proprie, sistem de supraveghere video, se asigura paza 24/7 (non-stop)
🟧 Tip imobilcase
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricaramida Porotherm de 30 cm Wienerberger

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet (gresie, faianta, parchet), obiecte sanitare, tamplarie Salamander 7 camere Tripan
🟧 Înălțime plafoaneextensibile Barissol (aspect premium si izolatie fonica si termica)
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere, 5‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul locativ „Vangardio Residence” se află localizat într-o zonă liniștită și apropiată de capitală, de un de este acces facil către o mulțime de puncte de interes. Casele locative se amplasează pe strada Dealului, la numărul 17 în orașul Bragadiru din județul Ilfov. În imediata apropiere de locuințele noi funcționează magazinul Leroy Merlin, este JYSK, nu departe de sunt supermarketurile Profi, Mega Image, LIDL și Penny Market, se găsesc cofetării, restaurante și cafenele, iar la 1,6 km este fast food-ul McDonald’s. La 2,5 km – 2,9 km funcționează sala de fitness „Body Workshop”, este Clubul de Tenis „Zorila” și bazinul „Green Pool”. Pentru copii la distanțe ușor accesibile funcționează școli și grădinițe.

Complexul de locuințe este localizat lângă Șoseaua de Centură și chiar la intrare în complex se află stație de autobuz și microbuz. De la complexul imobiliar „Vangardio Residence” sunt de parcurs circa 10 km până la Piața Unirii din București, este o distanță de 11 km până la Gara de Nord din capitală și sunt 25,5 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt 21,1 mp.

Scurtă prezentare cu caracteristici tehnice ale ansamblului rezidențial

Complexul de locuințe „Vangardio Residence” reprezintă un cartier de vile înșiruite, calitativ construite, cu aspecte asemănător de atractive și cu regimuri egale de înălțime, fiecare cu câte un Parter plus un Etaj și plus Pod. Casele noi au aspecte moderne, sunt luminoase și primitoare, fiind finisate în culori deschise, ce îmbină eleganța contemporană cu stilul clasic, ce este mereu actual. Imobilele sunt construite cu o mare răspundere și cu atenție la detalii, respectând toate normele și cerințelor în vigoare și folosind doar materiale de calitate superioară. Casele au un grad înalt de rezistență la cutremure, dispun de cărți tehnice și sunt oferite garanții pentru fiecare proprietate locativă. Sistemul constructiv al vilelor constă din cadre din beton armat cu plăci turnate din beton armat, locuințele sunt foarte calde, deoarece au construiți pereții exteriori din cărămidă, iar compartimentările interioare sunt realizate din blocuri BCA Ytong, ce se caracterizează ca un izolant calitativ de eficiență termică și fonică. Tâmplăria exterioară instalată la case este de calitate superioară de la firma Salamander, are 7 camere termice și geam termopan. Ansamblul de locuințe „Vangardio Residence” dispune de sistem de supraveghere video și are parcare proprie cu locuri organizate supraterane și acoperite.

La 20 de metri față de case se află zonă de parc cu loc de joacă pentru copii de o mărime de 2000 mp.

Descrierea locuințelor

Ansamblul rezidențial „Vangardio Residence” prezintă vile cochete cu scheme perfect proiectate cu 3 sau 4 dormitoare, ce dispun de suprafețele de la 120 mp până la 136,3 mp, cu suprafața utilă de 84,2 mp și plus spațiul din pod de 43,7 mp. Casele beneficiază de câte două terase și facilită de curte proprie închisă, amenajată cu spațiu verde și pentru fiecare unitate locativă suprafața curții poate fi cuprinsă între 30,5 mp și 168,2 mp.

Imobilele se livrează finisate complet – „la cheie”. Și toți pereții interiori sunt tencuiți mecanizat și sunt gletuiți. Casele se predau în folosință cu toate sistemele inginerești realizate și au sistemul termic prevăzut autonom pentru fiecare unitate cu câte o centrală termică proprie și cu toate instalațiile termice conduse prin pardoseală. Ansamblul rezidențial „Vangardio Residence” dispune de racordare la toate utilitățile generale și în case este apă, branșament la canalizare, este curent electric și gaze naturale.

Pentru alte informații și mai multe detalii despre vilele noi, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul web al complexului locativ „Vangardio Residence”, unde sunt afișate toate contactele Dezvoltatorului și unde găsiți mai multe informații amănunțite despre finisajele folosite și despre metodele de plată acceptate și de pe care vă puteți programa la o vizionare.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Vangardio Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Vangardio Residence Bragadiru.

Unde se află Vangardio Residence?

str. Dealului, 17, Bragadiru, Ilfov (pana in șos. de Centura).

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Vangardio Residence din Bragadiru?

Se oferă spre vânzare case 3 camere, case 5 camere.

Cât costă m² în Vangardio Residence?

M² în acest complex costă de la ‍887 €.

Termen de finalizare Vangardio Residence?

vila 1, vila 2, vila 3, vila 4, vila 5, vila 7, vila 8, vila 9, vila 10, vila 11, vila 12, vila 13, vila 14 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC