Previzualizare foto – fotografie originală aici

Urban Address 179 - 181
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Calea 13 Septembrie, 179-181, Sector 5, București

Mai detaliat despre blocul

Calea 13 Septembrie, 179-181, Sector 5, București (Urban Address 179 - 181)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizare în 2020 tr. 3
Indisponibil

Urban Address 179 - 181 pe hartă București

Calea 13 Septembrie, 179-181, Sector 5, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţișcoală, spațiu comercial
🟧 Încălzire centrală termică marca Immergas
🟧 Liftlifturi marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente58
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană pe 2 nivele
🟧 Regim inalțimeS+P+9E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe70–131 m²

Despre ansamblu rezidențial

Excepțional localizat cu centru învecinat și cu liniște asigurat

Ansamblul rezidențial „Urban Address 179-181” este amplasat într-o zonă centrală a capitalei și se află localizat pe Calea 13 Septembrie, la numerele 179-181, în sectorul 5 din orașul București.

Locuințele noi au o amplasare foarte confortabilă, de la care se ajunge în doar 15 minute pe jos până la Catedrala Mântuirii Neamului, ce se află la doar 1100 de metri și la 1300 de metri se află Palatul Parlamentului, unde se ajunge în 17 minute, iar până la Parcul Izvor pe jos se ajunge în 20 de minute și sunt 25 de minute până în Centrul Vechi al Bucureștiului. În proximitatea imobilelor se află școli, magazine, supermarketuri și sunt centrele comerciale: „Liberty Center” și „Afi Cortroceni”.

De la blocul rezidențial „Urban Address 179-181” este acces ușor cu mijloace de transport în comun către punctele cheie ale capitalei și pe lângă casă circulă autobuze, tramvaie și la 2,1 km se află stația de Metrou Izvor. De la blocul locativ până la Piața Unirii sunt 3,4 km, Gara de Nord se află la 3,8 km, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt 18,3 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” – 13,1 km.

Prezentarea complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Urban Address 179-181” este prezentat cu un bloc de apartamente modern, ce dispune de un regim de înălțime realizat cu două nivele la Subsol plus Parter și plus 9 Etaje de apartamente. Imobilul este construit la cele mai înalte standarde de confort cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare și la construcție au fost utilizate tehnologii performante, materiale de construcții calitative, dotări de ultimă generație și au fost folosite idei de design moderne. Structura de rezistență a imobilului este formată din cadre din beton armat și clădirea are toți pereții exteriori și interiori inclusiv și toate compartimentările zidite din cărămidă de un grad înalt termic și fonic. Tâmplăria exterioară instalată la blocul de apartamente dispune de trei rânduri de geam termopan și are profil calitativ. Toate ascensoarele instalate la blocul de apartamente dispun de un grad superior de siguranță, funcționează silențios, sunt foarte confortabile și sunt de marca Schindler.

În complexul locativ sunt prevăzute spații comerciale poziționate la parterul clădirii, iar subterane pe două nivele se află organizate locurile de parcare.

Tipuri de apartamente și finisări

În complexul rezidențial „Urban Address 179-181” sunt prezentate 58 de unități locative cu scheme excepționale cu 2, 3 și 4 camere. Apartamentele sunt ergonomic proiectate și au suprafețele de la 52 mp până la 150 mp. La etajele 8 și 9 ale blocului locativ sunt proiectate apartamente de tip – Duplex și locatarii din aceste proprietăți facilită de spațiu propriu de pe terasa din bloc, unde accesul se face direct din living, pe acest spațiu poate fi comod amenajată o zonă de barbeque, cu locuri de relaxare sau echipamente de joacă și sport pentru copii.

Locuințele se vând complet finisate, unde sunt folosite doar finisaje de clacă – Premium – placaje cu ceramică, gresie, faianță și parchet laminat, camerele de baie sunt complet echipate cu obiecte sanitare de le firma Roca și ușile instalate la intrare în apartamente inclusiv și ușile interioare sunt alese de la firma Pinum. Sistemul termic este autonom pentru fiecare apartament și acestea au instalate centrale termice proprii de marca Immergas.

Pentru a oferi cumpărătorilor cele mai prielnice și confortabile condiții de achiziționare, apartamentele complexului rezidențial ­­­ pot fi achiziționate nu numai la maxim finisate, dar și complet mobilate și cu aparatură de ultimă generație instalată. Sunt prezentate mai multe tipuri de design interior, toate fiind create de profesioniștii din domeniul respectiv.

Pentru alte informații despre locuințele noi din inima capitalei și pentru contactele Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „Urban Address 179-181”, puteți accesa acest site direct de pe pagina noastră.

Acest proiect mai este numit și Urban Address.

Unde se află Urban Address 179 - 181?

Calea 13 Septembrie, 179-181, Sector 5, București.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Urban Address 179 - 181 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Urban Address 179 - 181 din București?

Dezvoltătorul Urban Address 179 - 181 este – Urban Adress.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC