Previzualizare foto – fotografie originală aici

Urban Address 12-14
în București

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
str. Ion Heliade Radulescu, 12-14, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

str. Ion Heliade Radulescu, 12-14 (Urban Address 12-14)
10 etaje
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4

Schițe și prețuri în Urban Address 12-14

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 24 ianuarie 2024
1 camere
40.67–46.09 m2
preț la cerere
2 camere
62.26–82.73 m2
preț la cerere
3 camere
87.23–112.52 m2
preț la cerere
4 camere
230.06–237.21 m2
preț la cerere
5 camere
256.38–311.54 m2
preț la cerere
Duplex-uri
127.86–178.11 m2
preț la cerere

Urban Address 12-14 pe hartă București

str. Ion Heliade Radulescu, 12-14, Sector 2, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzire centrală termică marca Wiesmann
🟧 Liftlifturi marca Schindler
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente93
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană pe 2 nivele
🟧 Regim inalțime2S+P+3–9E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–311 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ideal localizat cu parc și piață învecinat

Complexul de locuințe „Urban Address 12-14” se găsește localizat pe strada Ion Heliade Rădulescu, la numerele 12-14, în sectorul 2 al orașului București.

Ansamblul de locuințe se învecinează cu Parcul Obor și piața agroalimentară Obor, unde se ajunge pe jos în circa 2 minute, este supermarket-ul Mega Image și la 700 de metri se află centrul comercial „Veranda Mall” cu hipermarket-ul Carrefour, de asemenea în această zonă sunt multe sucursale bancare, este Oficiu Poștal Nr. 79, se află cafenele și pizzerii, funcționează farmacii și sunt saloane de înfrumusețare.

Copiii locatarilor din acest complex pot frecventa în apropiere de casă astfel de organizații educaționale și instituții de învățământ: Grădinița Arc-en-Ciel, Școala Gimnazială „Maica Domnului”, Școala Gimnazială Nr. 307, Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar, Liceul teoretic „Mihail Sadoveanu”, Liceul Tehnologic „Ion I.C. Bratianu” și Colegiul Național „Iulia Hasdeu”.

De la ansamblul rezidențial „Urban Address 12-14” este acces facil la punctele cheie din capitală și lângă bloc sunt stațiile cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai, iar până la stația de Metrou Obor sunt de parcurs doar 550 de metri și în doar 10 minute se ajunge până la Piața Victoriei din București și se parcurg 4,6 km. Până la Gara de Nord din București este o distanță de 5,7 km, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt 16,3 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este o distanță de 11,9 km.

Caracteristica și structura ansamblului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Urban Address 12-14” este prezentat cu un bloc de apartamente ultra modern. Imobilul are un regim de înălțime sofisticat cu două Subsoluri + un Parter + 3 Etaje pentru prima parte a clădirii și a doua parte a blocului are 9 Etaje locative.

Structura de rezistență a clădirii locative se caracterizează cu o bază pe cadre și stâlpi din beton armat, iar pereții exteriori ai blocului sunt realizați din cărămidă termică ca și compartimentările interioare din cărămidă fonic eficientă și geamurile instalate la bloc sunt termopane cu trei rânduri de sticle și profil PVC. Lifturile instalate la blocuri au capacitatea de încăpere a maxim 10 pasageri, sunt de un grad înalt de siguranță și sunt alese de la unii dintre cei mai renumiți producători de ascensoare cu renumу mondial – Schindler sau Otis.

La parterul blocului de locuințe sunt prevăzute spații pentru birouri. Și pe două nivele subterane se află organizate locurile de parcare din complexul rezidențial „Urban Address 12-14”.

Prezentarea luxului din apartamente

Ansamblul de locuințe „Urban Address 12-14” prezintă 93 de unități rezidențiale excepționale. În vânzare sunt locuințe de tip – Studio, apartamente cu 2, 3, 4, 5 camere și în complex sunt prevăzute 10 proprietăți locative de tip – Duplex, ce sunt poziționate pe ultimele două niveluri ale blocului. Duplex-urile oferă acces la terasă direct din zona living-ului, unde poate fi amenajat un spațiu excelent de relaxare. Toate locuințele sunt perfect compartimentate, cu încăperi luminoase și cu spații generoase proiectate în așa mod ca lumina naturală și pătrundă în locuințe pe tot parcursul zilei. Apartamentele sunt proiectate cu suprafețele cuprinse între 40 mp și 311 mp și fiecare locuință beneficiază de un număr de blocuri sanitare egal cu numărul camerelor – acest fapt semnificativ influențează la nivelul înalt de intimitate necesară și confortul rezidenților și a oaspeților, deoarece fiecare dormitor dispune de câte o baie proprie și plus este prevăzută o cameră de baie pentru oaspeți.

La toate apartamentele sunt utilizate finisaje de calitate Premium, pardoselile sunt placate cu parchet laminat cu grosimea de 12 mm, iar placajele ceramice, ce sunt aplicate în apartamente sunt de producere de import (din Spania și/sau Italia). Ușile interioare instalate sunt din Lemn de la Pinum. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt alese de la firma Roca și este instalată câte o centrală termică Wiesmann proprie pentru fiecare apartament, plus sistemul de încălzire este condus prin pardoseală și toate instalații termice și sisteme de ventilare sunt de la Radox și Delta Studio. Iar instalațiile electrice și aparatajul electric este de la firma Legrand sau similar.

Designul de interior al locuințelor este realizat de către o companie de proiectanți profesionaliști. La cererea Dumneavoastră, dragi cumpărători, apartamentele pot fi predate nu numai finisate cu cele mai calitative materiale, dar și complet mobilate în conformitate cu cerințele moderne și echipate cu aparatură de ultimă generație.

Biroul de vânzări al Dezvoltatorului vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta și a vă consulta la maxim cu informații și materiale, ca să alegeți apartamentul potrivit pentru Dumneavoastră și pentru familia Dvs. Vă invităm să treceți pe site-ul web al complexului rezidențial „Urban Address 12-14” și să contactați cât mai repede unul dinter consultanții biroului de vânzări.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Urban Address 12-14?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Complex Urban Address 12 - 14.

Unde se află Urban Address 12-14?

str. Ion Heliade Radulescu, 12-14, Sector 2, București.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Urban Address 12-14 din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere, 5 camere, duplex-uri.

Cât costă m² în Urban Address 12-14?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare Urban Address 12-14?

Urban Address 12-14 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC