Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Urban Address 12-14
în București

statusul vânzărilor nu este cunoscut
Prețul / m2
se clarifică
Dezvoltator
Adresa
str. Ion Heliade Radulescu, 12-14, sector 2, Bucuresti

Schițe și prețuri în Urban Address 12-14

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 18 martie
Studiouri40.67–46.09 m2prețul se clarifică
2 camere62.26–82.73 m2prețul se clarifică
3 camere87.23–112.52 m2prețul se clarifică
4 camere230.06–237.21 m2prețul se clarifică
5 camere256.38–311.54 m2prețul se clarifică
Duplex-uri127.86–178.11 m2prețul se clarifică

Urban Address 12-14 pe hartă București

str. Ion Heliade Radulescu, 12-14, sector 2, Bucuresti

Etape dezvoltare

Începutul construcției Urban Address 12-14 conform panoului de şantier — 4 tr. 2017
Urban Address 12-14
necunoscut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzire centrală termică marca Wiesmann
Liftlifturi marca Schindler
Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai
Număr apartamente93
Număr clădiri1
Parcaresubterană pe 2 nivele
Regim inalțime2S+P+3–9E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
Suprafața apartamente40–311 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ideal localizat cu parc și piață învecinat

Complexul de locuințe „Urban Address 12-14” se găsește localizat pe strada Ion Heliade Rădulescu, la numerele 12-14, în sectorul 2 al orașului București.

Ansamblul de locuințe se învecinează cu Parcul Obor și piața agroalimentară Obor, unde se ajunge pe jos în circa 2 minute, este supermarket-ul Mega Image și la 700 de metri se află centrul comercial „Veranda Mall” cu hipermarket-ul Carrefour, de asemenea în această zonă sunt multe sucursale bancare, este Oficiu Poștal Nr. 79, se află cafenele și pizzerii, funcționează farmacii și sunt saloane de înfrumusețare.

Copiii locatarilor din acest complex pot frecventa în apropiere de casă astfel de organizații educaționale și instituții de învățământ: Grădinița Arc-en-Ciel, Școala Gimnazială „Maica Domnului”, Școala Gimnazială Nr. 307, Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar, Liceul teoretic „Mihail Sadoveanu”, Liceul Tehnologic „Ion I.C. Bratianu” și Colegiul Național „Iulia Hasdeu”.

De la ansamblul rezidențial „Urban Address 12-14” este acces facil la punctele cheie din capitală și lângă bloc sunt stațiile cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai, iar până la stația de Metrou Obor sunt de parcurs doar 550 de metri și în doar 10 minute se ajunge până la Piața Victoriei din București și se parcurg 4,6 km. Până la Gara de Nord din București este o distanță de 5,7 km, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt 16,3 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este o distanță de 11,9 km.

Caracteristica și structura ansamblului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Urban Address 12-14” este prezentat cu un bloc de apartamente ultra modern. Imobilul are un regim de înălțime sofisticat cu două Subsoluri + un Parter + 3 Etaje pentru prima parte a clădirii și a doua parte a blocului are 9 Etaje locative.

Structura de rezistență a clădirii locative se caracterizează cu o bază pe cadre și stâlpi din beton armat, iar pereții exteriori ai blocului sunt realizați din cărămidă termică ca și compartimentările interioare din cărămidă fonic eficientă și geamurile instalate la bloc sunt termopane cu trei rânduri de sticle și profil PVC. Lifturile instalate la blocuri au capacitatea de încăpere a maxim 10 pasageri, sunt de un grad înalt de siguranță și sunt alese de la unii dintre cei mai renumiți producători de ascensoare cu renumу mondial – Schindler sau Otis.

La parterul blocului de locuințe sunt prevăzute spații pentru birouri. Și pe două nivele subterane se află organizate locurile de parcare din complexul rezidențial „Urban Address 12-14”.

Prezentarea luxului din apartamente

Ansamblul de locuințe „Urban Address 12-14” prezintă 93 de unități rezidențiale excepționale. În vânzare sunt locuințe de tip – Studio, apartamente cu 2, 3, 4, 5 camere și în complex sunt prevăzute 10 proprietăți locative de tip – Duplex, ce sunt poziționate pe ultimele două niveluri ale blocului. Duplex-urile oferă acces la terasă direct din zona living-ului, unde poate fi amenajat un spațiu excelent de relaxare. Toate locuințele sunt perfect compartimentate, cu încăperi luminoase și cu spații generoase proiectate în așa mod ca lumina naturală și pătrundă în locuințe pe tot parcursul zilei. Apartamentele sunt proiectate cu suprafețele cuprinse între 40 mp și 311 mp și fiecare locuință beneficiază de un număr de blocuri sanitare egal cu numărul camerelor – acest fapt semnificativ influențează la nivelul înalt de intimitate necesară și confortul rezidenților și a oaspeților, deoarece fiecare dormitor dispune de câte o baie proprie și plus este prevăzută o cameră de baie pentru oaspeți.

La toate apartamentele sunt utilizate finisaje de calitate Premium, pardoselile sunt placate cu parchet laminat cu grosimea de 12 mm, iar placajele ceramice, ce sunt aplicate în apartamente sunt de producere de import (din Spania și/sau Italia). Ușile interioare instalate sunt din Lemn de la Pinum. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt alese de la firma Roca și este instalată câte o centrală termică Wiesmann proprie pentru fiecare apartament, plus sistemul de încălzire este condus prin pardoseală și toate instalații termice și sisteme de ventilare sunt de la Radox și Delta Studio. Iar instalațiile electrice și aparatajul electric este de la firma Legrand sau similar.

Designul de interior al locuințelor este realizat de către o companie de proiectanți profesionaliști. La cererea Dumneavoastră, dragi cumpărători, apartamentele pot fi predate nu numai finisate cu cele mai calitative materiale, dar și complet mobilate în conformitate cu cerințele moderne și echipate cu aparatură de ultimă generație.

Biroul de vânzări al Dezvoltatorului vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta și a vă consulta la maxim cu informații și materiale, ca să alegeți apartamentul potrivit pentru Dumneavoastră și pentru familia Dvs. Vă invităm să treceți pe site-ul web al complexului rezidențial „Urban Address 12-14” și să contactați cât mai repede unul dinter consultanții biroului de vânzări.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Urban Address 12-14?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Urban Address 12-14?

str. Ion Heliade Radulescu, 12-14, sector 2, Bucuresti.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Urban Address 12-14 în București?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere, 3 camere, 4 camere, 5 camere, duplex-uri.

Cât costă metru pătrat în Urban Address 12-14?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Urban Address 12-14 în București?

Dezvoltator Urban Address 12-14 – Urban Adress.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC