Previzualizare foto – fotografie originală aici

The Place Boutique - Foisorul de Foc
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Vasile Vasilievici Stroescu, 7-9, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

str. Vasile Vasilievici Stroescu, 7-9 (The Place Boutique - Foisorul de Foc)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

The Place Boutique - Foisorul de Foc pe hartă București

str. Vasile Vasilievici Stroescu, 7-9, Sector 2, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire prin pardoseală, aer condiționat inclus
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente12
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare12 locuri de parcare subterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu bai utilate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe69–115 m²

Despre ansamblu rezidențial

Excepțional localizat în centrul capitalei

Ansamblul rezidențial „The Place Boutique – Foișorul de Foc” se află localizat pe strada Vasile Vasilievici Stroescu, la numărul 7-9, în zona Foișorul de Foc din sectorul 2 al orașului București. Complexul de locuințe este poziționat centralizat și locatarii facilită de distanțe minime față de toate facilitățile urbane: de muzee, parcuri, teatre, localuri de cultură, magazine și buticuri, bănci, restaurante și cafenele și de școli și grădinițe. Imediat în apropiere de casa locativă funcționează: Grădinița Magică, Grădinița Waldorf, Școala Gimnazială Iancului, Școala Anastasia Popescu, Școala Gimnazială Nr. 71, Școala Italiană „ALDO MORO”, Shakespeare School Mosilor, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Colegiul Hermes și Colegiul Economic „A. D. Xenopol”. În apropierea imediată față de apartamente se află Parcul Popa Soare, Parcul Izvorul Rece, este Teatrul de Artă și Școala de Teatru „Qfeel”.

Fiind ideal amplasat ansamblul de locuințe facilită de o infrastructură de transport bine dezvoltată cu rute de autobuze, troleibuze și tramvaie, iar până la stația de Metrou Avram Iancu se ajunge pe jos în 12 minute parcurgând 1000 de metri de la blocul locativ. Sun de parcurs pietonal doar 2,7 km până la Piața Unirii din București, până la Gara de Nord sunt de parcurs 4,4 km și până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” este o distanță de 16,8 km și sunt 8,6 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Descrierea generală cu detalii constructive a complexului locativ

Proiectul rezidențial „The Place Boutique – Foișorul de Foc” prezintă un bloc de locuințe de tip – „Boutigue”. Regimul de înălțime al blocului de apartamente este mic și dispune de un grad sporit de durabilitate și rezistență seismică și are un Subsol plus Parter plus 3 Etaje locative. Imobilul este conceput pentru a oferi un confort maxim locatarilor fiind realizat la cele mai înalte standarde cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. La construcția clădirii de apartamente au fost folosite doar materiale calitative, cele mai inovative tehnologii constructive și cele mai performante idei de design. Structura constructivă a blocului de apartamente este bazată pe cadre din beton armat și pereții sunt realizați din materiale eficiente termic, ce sunt fiabil izolate pe exterior. Tâmplăria exterioară instalată la imobil este cu profil din aluminiu și cu sticlă eficientă dint punct de vedere termic și fonic. Blocul locativ dispune de sistem cu interfon prin care accesul vizitatorilor poate fi controlat.

Pentru parcarea transportului rezidenților în incinta ansamblului imobiliar „The Place Boutique – Foișorul de Foc” sunt prevăzute 12 locuri de parcare subterane.

Detalii de amenajare a apartamentelor

În complexul de locuințe „The Place Boutique – Foișorul de Foc” este proiectat un număr limitat de unități locative de un grad superior de intimitate, liniște și confort. Blocul locativ dispune de numai 12 apartamente cu 2, 3 și cu 4 camere decomandate. Apartamentele au scheme ergonomic proiectate cu suprafața construită de la 48 mp până la 115 mp și dispun de balcoane deschise, la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată. Unitățile locative se livrează în variantă – „La cheie”, sunt complet finisate, unde sunt folosite materiale de import din Italia, Germania și Spania. Plăcile ceramice aplicate sunt de la Marazzi și parchet de top Wood Italia. Camerele de baie sunt complet utilate și au instalate obiecte sanitare de la firma Delta. Sistemele termice sunt autonome cu centrale termice proprii pentru fiecare apartament și cu instalații termice conduse prin pardoseală. Locuințele beneficiază de sistem de aer condiționat instalat în fiecare cameră (inclus în prețul locuinței).

Proiectul rezidențial „The Place Boutique – Foișorul de Foc” este dezvoltat de către un grup de investitori privați, ce funcționează cu succes de peste 10 pe piața proiectărilor și dezvoltării de imobiliare și are lansate obiecte imobiliare durabile și calitative pe piața imobiliară din București.

Pentru achiziționare, rezervare și pentru contactele managerilor de vânzări ai dezvoltatorului, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului locativ „The Place Boutique – Foișorul de Foc”.

Acest proiect mai este numit și The Place Boutique Residence.

Unde se află The Place Boutique - Foisorul de Foc?

str. Vasile Vasilievici Stroescu, 7-9, Sector 2, București.

Termen de finalizare The Place Boutique - Foisorul de Foc?

The Place Boutique - Foisorul de Foc – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în The Place Boutique - Foisorul de Foc în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul The Place Boutique - Foisorul de Foc din București?

Dezvoltătorul The Place Boutique - Foisorul de Foc este – The Place.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC