Previzualizare foto – fotografie originală aici

Alphaville Arena
în Brașov

Prețul / m2
de la ‍1 665 €
pe ‍86 €
Adresa
str. Stadionului, 16, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Etapa 3
str. Stadionului, 16 (Bloc 3)
12 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2020
Etapa 2
Str. Stadionului nr. 16 (Bloc 2)
12 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 3 tr. 2022
Etapa 1
Str. Stadionului nr. 16 (Bloc 1)
12 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizare in 4 tr. 2023

Schițe și prețuri în Alphaville Arena

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 30 ianuarie 2023
1 camerede la 39.18 m2de la ‍2 055 € / m2de la ‍80 520 €
2 camere58.73–62.42 m2de la ‍1 922 € / m2de la ‍120 000 €
3 camere74.24–85.22 m2de la ‍1 665 € / m2de la ‍132 000 €

Alphaville Arena pe hartă Brașov

str. Stadionului, 16, Brașov

Modalități de achiziție a unui apartament în Alphaville Arena

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiboxe depozitare, spațiu de joacă pentru copii, interfon, aftershool
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire in pardoseală
🟧 Lift2 lifturi marca Kone cu capacitatea de 6 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Număr apartamente109
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+11E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe38 – 118 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare și vecini

În orașul Brașov, pe strada Stadionului, nr. 16, se găsește localizat ansamblul rezidențial „Alphaville Arena”. Complexul locativ este amplasat pe terenul fostei uzine Fartec Brașov, într-un cartier apropiat atât de Centrul Vechi al Brașovului cât și de Centrul Civic.

Casele locative se află amplasate imediat lângă Stadionul Tineretului în zona Brașovului Vechi și se învecinează cu multe puncte comerciale și organizații de interes, sunt bănci, centre medicale, stomatologii și salon de înfrumusețare. La o mică distanță de la complex se află Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”. Aproximativ la 700 de metri de mers pe jos de la blocurile rezidențiale se află Parcul de Joacă pentru Copii. Și în acest cartier funcționează: Grădinița de copii „Căsuța Bucuriei”, Școala Gimnazială nr. 15, Colegiul Național Andrei Bârseanu, Universitatea Dimitrie Cantemir Christian și nu departe se află Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”. La o distanță de 1,8 km se află Gara Brașov, iar Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav este situat la 8,3 km de la apartamentele complexului„Alphaville Arena” .

Structura tehnică și caracteristica complexului

Proiectul rezidențial „Alphaville Arena” este realizat de proiectanți, ingineri și designeri profesioniști, care au implementat cele mai moderne idei și cele mai noi tehnologii. Complexul locativ constituie trei clădiri rezidențiale, ce dispun de Parter și câte 11 etaje locative, fiecare. Construcțiile au o structură realizată în bază de fier – beton pe o fundație cu radier general și umplutura pereților este cu cărămidă, sunt turnate din beton și hidratate plăcile de peste fiecare etaj și clădirile din exterior sunt izolate termic și finisate cu tencuială decorativă de culoare albă combinată cu culoarea gri.

Blocurile rezidențiale au instalată tâmplărie exterioară din profil PVC de marca Salamander și pachete de sticlă tripan. Clădirile locative se vor preda cu spații comune complet amenajate și cu ascensoare fiabile și silențioase instalate. Sistemul de interfonie la fel va funcționa în blocurile rezidențiale menționate. Complexul rezidențial „Alphaville Arena” dispune de spații verzi și la Parter este organizat pentru copii un studio cu program „after school” și sunt prevăzute spații de joacă pentru petrecerea plăcută a timpului liber a celor mai mici locatari din complex. Atât subterane (boxe) cât și supraterane sunt proiectate locurile de parcare, cu un număr total de peste 300 de locuri, unde sunt prevăzute inclusiv și locuri de parcare cu stații de încărcare a mașinilor electrice.

Premium - locuințe moderne și spațioase

Complexul rezidențial „Alphaville Arena” este compus din 306 de proprietăți locative, care sunt prezentate cu design-uri fine și la maxim practice. Apartamentele sunt foarte spațioase, toate dispun de scheme decomandate cu una, două, trei și patru camere, acestea facilită de spații confortabile și practic proiectate. Locuințele beneficiază de terase și balcoane superbe, toate de tip – deschise.

  • Apartamentele cu o cameră au suprafața de 37,95 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt proiectate cu suprafața de la 53,71 mp până la 62,42 mp și sunt oferite la alegere din 7 tipuri de planimetrii pentru astfel de locuințe;
  • Apartamentele cu 3 camere cuprind suprafața de la 85,15 mp și până la 85,22 mp;
  • Apartamentele cu 4 camere sunt prezentate cu suprafața de 117,82 mp.

Locuințele se predau cumpărătorilor în deplin finisate. La dispoziția cumpărătorului sunt oferite la alegere următoarele finisaje: parchetul poate fi ales din trei nuanțe și ușile interioare la fel sunt propuse în trei nuanțe. Și există două variante cu design de finisare a camerelor de baie. Pentru bucătării design-urile și nuanțele sunt la fel prezentate în câteva variante. Cu o garanție de 10 ani sunt prezentate toate instalațiile sanitare și încălzirea este prevăzută prin pardoseală cu toate instalațiile termice de la Rehau.

Apartamentele beneficiază de dotări „Smart Home” (reglarea cu ajutorul smartphone-ului temperaturii acasă, controlul consumul energiei electrice, reglarea senzorilor pentru umiditate, punerea în funcțiune la distanța a aparatelor electrice și multe alte funcții comode). Designul exteriorului caselor și a interiorului apartamentelor este perfect realizat de către Compania „Cosmopolit”, care activează din anul 2006 și la acest proiect funcționează „în alians” cu Dezvoltatorul proiectului imobiliar „Alphaville Arena” – cu Compania „Alber Holding”, aceasta este prezentată cu o experiență de peste 20 de ani pe piața construcțiilor imobiliare și este foarte bine cunoscută cu proiectele sale extraordinare. Dezvoltatorul acceptă câteva forme de plată flexibile, care includ posibilitatea de plată prin creditare, plata în rate la dezvoltator și achiziționarea locuinței noi prin programul „Prima Casă”. Contactele echipei complexului rezidențial și contactele biroului de vânzări le găsiți pe site-ul web al Dezvoltatorului, echipa vă stă la dispoziție și este gata să vă ofere mai multe informații și cu plăcere vă invită să faceți o vizită la complex pentru a afla disponibilitatea locuințelor și a vedea toate facilitățile unei vieți fericite oferite de către apartamentele ansamblului rezidențial „Alphaville Arena”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Alphaville Arena?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Alphaville Arena în Brașov?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Alphaville Arena?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 665 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Alphaville Arena în Brașov?

Modalități de plata în Alphaville Arena: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Alphaville Arena?

  • Bloc 1 – Finalizare in 4 tr. 2023
  • Bloc 2, Bloc 3 – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC