Previzualizare foto – fotografie originală aici

Trepte Panorama
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Dimitrie Anghel, 24, zona Nord, Brașov

Trepte Panorama pe hartă Brașov

str. Dimitrie Anghel, 24, zona Nord, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispatiu comercial
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente9
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+E+M
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe41–111 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare a imobilelor

Complexul rezidențial „Trepte Panorama” se află localizat pe strada Dimitrie Anghel, la numărul 24, în zona Nord al orașului Brașov. Complexul de locuințe se află construit la o distanță de 1200 de metri față de strada Lunga, în prelungirea acesteia.

Hipermarketul Auchan se află poziționat la 2,9 km față de complexul de locuințe, Penny Market este la 1,9 km și sunt de parcurs 1,6 km până la Piața Agroalimentară Bartolomeu, iar magazinul Dedeman se află localizat la o distanță de 1,8 km. Distanța până la Parcul „Aquatic Paradice” este de 2,5 km, până la Stadionul Tineretului sunt de parcurs circa 2,1 km și la 2,3 km se află Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”.

De la locuințele noi este acces rapid și facil până în zona comercială a orașului și la o distanță de doar 50 de metri de la blocul locativ se află stația de mijloace de transport în comun cu linii directe de autobuz până în centrul Brașovului, până unde este de parcurs o distanță de aproximativ 3 km (Centrul Vechi) și 4 km (Centrul Civic). De la apartamentele moderne până la Gară sunt de parcurs 4,9 km, iar distanța până la Aeroportul Internațional din Brașov este de 8,6 km.

Caracteristica generală a proiectului rezidențial

Ansamblul de locuințe „Trepte Panorama” este prezentat cu o clădire de apartamente de tip – vilă. Imobilul are un grad înalt de rezistență seismică și are un regim mic de înălțime cu un Parter plus un Etaj și o Mansardă.

Casa locativă este construită calitativ din materiale performate și imobilul are o structură constructivă formată din cadre și stâlpi din beton armat și cu toate închiderile perimetrale exterioare realizate din cărămidă eficientă termic, precum și toate compartimentările interioare la fel sunt din zidărie din cărămidă fonic eficientă. Sistemul de izolare termică exterioară a clădirii locative este compus din vată bazaltică. Aspectul clădirii locative este atractiv, modern și sofisticat, fațada este finisată cu tencuială decorativă de culoare bej și cărămidă de exterior de culoare maro, care ideal se combină cu culoarea profilului ferestrelor instalate (din aluminiu), care dispun de un grad înalt termic și fonic și au sticlele calitative instalate.

La parterul clădirii în incinta blocului rezidențial se află organizate două spații comerciale.

Pentru parcarea transportului personal al locatarilor și al vizitatorilor toate locurile de parcare sunt organizate supraterane.

Prezentarea apartamentelor speciale

În complexul rezidențial „Trepte Panorama” este conceput un număr limitat de apartamente ideale și acest fapt semnificativ optimizează nivelul de intimitate, liniște și confort al locatarilor. Casa locativă dispune de doar nouă proprietăți locative și toate acestea au scheme superb proiectate într-un stil modern și perfect adaptat nevoilor persoanelor cu un stil de viață activ. În vânzare sunt oferite garsoniere și apartamente cu 2, 3 și 4 camere generoase. Suprafața unităților locative variază între 41,85 mp și 111,32 mp.

Sistemul de încălzire pentru fiecare unitate locativă este proiectat autonom și în fiecare apartament este instalată câte o centrală termică proprie, de calitate înaltă.

Toate apartamentele se dau în exploatare complet racordate la utilitățile generale și blocul locativ este racordat la sistemul de amenajare cu apă, la sistemul de asigurare cu curent electric și este racordare la țeava de gaze și la sistemul orășenesc de canalizare.

Ansamblul de locuințe „Trepte Panorama” este dezvoltat de către compania SC „Trepte” S.R.L., care a fost fondată în anul 2002 și este bine cunoscută cu obiectele sale rezidențiale perfect finisate și cu succes dezvoltate în orașul Brașov.

Pentru alte informații mai detaliate, pentru mai multe amănunte despre sistemul constructiv și despre materialele folosite la finisarea apartamentelor din complexul locativ „Trepte Panorama”, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a Dezvoltatorului, unde sunt afișate și toate contactele directe ale managerilor de vânzări.

Mai multe detalii despre acest complex

Unde se află Trepte Panorama?

str. Dimitrie Anghel, 24, zona Nord, Brașov.

Termen de finalizare Trepte Panorama?

Trepte Panorama – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Trepte Panorama în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Trepte Panorama din Brașov?

Dezvoltătorul Trepte Panorama este – Trepte.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC