Previzualizare foto – fotografie originală aici

Trio Bridge View
în București

Prețul / m2
de la ‍1 211 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Splaiul Independenței, 294E, zona Regie, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Splaiul Independenței ,294 E, Sector 6, București (Bloc B)
11 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 3 tr. 2022
Faza 2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
Splaiul Independenței ,294 E, Sector 6, București (Bloc A)
11 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizare in 4 tr. 2023

Schițe și prețuri în Trio Bridge View

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 10 noiembrie 2022
2 camere68.01–77.44 m2de la ‍1 211 € +TVA / m2de la ‍92 918 € +TVA
3 camere81.33–89.24 m2de la ‍1 334 € +TVA / m2de la ‍108 528 € +TVA

Trio Bridge View pe hartă București

str. Splaiul Independenței, 294E, zona Regie, Sector 6, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Facilităţiparc Crângați, Complex Regie, acces facil la mijloace de transport în comun, Sema Park, Universitatea Politehnica Bucureşti
🟧 ÎncălzireToate apartamentele beneficiază de încălzire în pardoseală
🟧 LiftDa
🟧 Mijloace de transportstația de Metrou Crângași sau tramvaiul 41
🟧 Număr apartamente220
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcareparcare subterană
🟧 Regim inalțimeS+P+10E.
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere,4‑camere
🟧 Suprafața apartamente61.16–209.78

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare excepțională pentru o viață ideală

Ansamblul rezidențial „TRIO Bridge View” se află dezvoltat pe Splaiul Independenței, la numărul 294E, în sectorul 6 din orașul București. În apropierea locuințelor noi sunt multe puncte de interes pentru locatari, se află centre comerciale și centre de afaceri. În apropierea complexului funcționează supermarketurile LIDL și Carrefour, este Policlinica Regie, sunt restaurante, cafenele și McDonald’s. De la locuințele noi sunt de parcurs 500 de metri până la „Liceul Mircea Eliade”, 750 de metri până la Universitatea Politehnica și 1,5 km până la Liceul Cronos, foarte aproape de complex este sala sportivă „IDM Club” și Carpatic Climbing GYM.

De la blocurile locative „TRIO Bridge View” este acces ușor și rapid la stațiile mijloacelor de transport în comun cu tramvaie, autobuze și sunt de parcurs 270 de metri până la stația de metrou Petrache Poenaru, la 950 de metri pietonal este stația de metrou Crângași și sunt 1300 de metri până la stația de metrou Grozăvești. Este de parcurs o distanță de 5,5 km până la Piața Victoriei din capitală și 4,3 km până la Gara de Nord din București, sunt 16,4 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” și 8,1 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentarea proiectului imobiliar

Proiectul rezidențial „Trio Bridge View” este compus din trei blocuri locative moderne și atractive, ce sunt dezvoltate în două faze și care sunt proiectate cu un regim egal de înălțime, cu câte un Subsol plus Parter plus 10 Etaje, fiecare. Structura de rezistență a imobilelor este formată din cadre din beton armat cu închiderile exterioare și cu toți pereții interiori despărțitori dintre apartamente (cu grosime de 30 cm) din cărămidă termic și acustic eficientă și cu toate compartimentările realizate din plăci duble din rigips cu umplutură din vată minerală. Tâmplăria exterioară instalată la blocurile locative este cu profil PVC și are cinci camere termice, geam termopan de tip „Four Seasons” cu acoperire low-e în trei straturi, iar feroneria este de producere germană Siegenia. Fațadele clădirilor locative sunt ventilate și iluminate cu Led. Pentru fiecare clădire sunt prevăzute câte 2 lifturi electrice Schindler, de ultimă generație, care funcționează foarte sigur și sunt silențioase. La fiecare etaj sunt proiectate spații de depozitare și în complexul locativ există prevăzută o parcare specială pentru trotinete și biciclete.

Ansamblul rezidențial are organizat un spațiu multifuncțional cu circuit închis pentru rezidenți. Accesul în incinta complexului locativ este securizat, iar accesul în locuințe se face prin sistem cu interfon. Există 264 de locuri de parcare subterane amenajate și sunt stații de încărcare pentru autoturismele electrice amenajate în incinta complexului locativ rezidențial „Trio Bridge View”.

Apartamente și dotări

În total în blocurile rezidențiale „Trio Bridge View” sunt concepute 220 de unități locative. Prezentate spre vânzare sunt apartamente cu 2 camere (cu suprafețele între 56 mp și 67 mp), locuințe cu 3 camere (de la 68 mp până la 204 mp) și unități locative cu 4 camere cu suprafața de 96 mp. Locuințele beneficiază de balcoane hidroizolate și finisate, la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată. Apartamentele se predau în folosință finisate și cu toate instalațiile inginerești realizate. Parchetul triplustratificat este instalat pe pardoseli și acesta este complet compatibil cu sistemul de încălzire montat prin pardoseală. La alegerea beneficiarilor sun prezentate trei modele ale parchetului. Locuințele noi dispun de sistem Smart Home prin intermediul căruia locatarii au posibilitatea de a controla temperatura din apartament și poate controla multe alte funcții cu ajutorul smartphonului sau tabletei.

Pe pagina web a complexului rezidențial „TRIO Bridge View” sunt afișate mult mai multe informații utile despre locuințele noi, către care vă invităm să treceți din site-ul nostru doar cu un singur click.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Trio Bridge View

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Trio Bridge View?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Trio Bridge View?

str. Splaiul Independenței, 294E, zona Regie, Sector 6, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Trio Bridge View în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Trio Bridge View?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 211 € +TVA.

Termen de finalizare Trio Bridge View?

  • Bloc A, Bloc C – Finalizare in 4 tr. 2023
  • Bloc B – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC