Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Noua Residence
în Brașov

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Nucului 42, cartier Noua, Brașov

Schițe și prețuri în Noua Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Garsoniere
de la 54.58 m2totul e vândut
Studiouri
de la 60.44 m2totul e vândut
2 camere
de la 61.18 m2totul e vândut
3 camere
de la 124.6 m2totul e vândut

Noua Residence pe hartă Brașov

str. Nucului 42, cartier Noua, Brașov

Etape dezvoltare

Noua Residence
bloc A, bloc B, bloc C
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat2 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, spatii comerciale, sala fitness, stații de încărcare mașinile electrice
Încălzirecentrala termica
Liftda
Mijloace de transportautobuz, tren
Număr apartamente144
Număr clădiri3
Parcare100 de locuri de parcare subterane și 74 supraterane
Regim inalțimeP+10E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuinte

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr cameregarsoniere, studiouri, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente43–128 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Lângă toate punctele importante amplasat

În una din cele mai frumoase și înverzite zone ale orașului Brașov – zona Noua, pe strada Nucului, la numărul 42 se află localizat complexul locativ „Noua Residence”.

Lângă complex, la doar 300 de metri se află Penny Market și la 500 de meri este marketul Profi, nu departe este o farmacie, sunt bănci, la 1,3 km este magazinul Decathlon Brașov și pe o rază de până la 2,3 km se află centrul comercial „Macro Mall”, sunt magazinele Selgros și Metro Cash & Carry, Brico Depot și hipermarketurile Kaufland și Carrefour, sunt cafenele și este fast food-ul McDonald’s.

Copiii din blocurile locative sunt așteptați la Grădinița „Cetatea Princhindeilor”, care funcționează la doar 280 de metri și sunt de parcurs 550 de metri până la Blocul „C” al Școlii Generale Nr. 9 „Nicolae Orghidan și 900 de metri până la blocurile „A” și „B”. Pentru petrecrea plăcută a timpului liber copiilor și părinților de la case până la Adventure Park Brașov sunt de parcurs 1000 de metri, la 700 de metri se află zona de agrement de lângă Lacul Noua, sunt 1,2 km până la Planetariul Brașov și Zoo Brașov și la 900 de metri se afla școala de ACS Tennis Aces.

Nu departe de complexul rezidențial „Noua Residence” se află stația de autobuz și Centrul Vechi al orașului Brașov este accesibil la o distanță de 5,5 km, la 5,9 km se află Gara, iar până la Aeroportul Internațional din Brașov sunt de parcurs aproape 20 km.

Caracteristica generală a complexului locativ

Pe un teren cu suprafața totală de 15.000 mp se află dezvoltata proiectul imobiliar „Noua Residence” și complexul rezidențial este compus din trei blocuri de apartamente, toate cu aspecte ultra moderne finisate într-o combinație inedită a culorilor alb cu gri, cu balcoane impecabil proiectate ca niște jucării geometrice aplicate pe imobil. Regimul de înălțime al imobilelor este de Parter plus 10 Etaje și blocurile locative sunt responsabil construite din materiale calitative și durabile cu o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat. La parterul blocurilor locative sunt proiectate 11 spații comerciale, unde se află prevăzute magazine, supermarket, farmacie, sală de fitness și spații de oferire a serviciilor. Lifturile instalate la blocurile de apartamente sunt sigure și confortabile și sunt produse de firma Thyssenkrupp. Accesul în incinta locuințele este controlat și se face prin interfon instalat.

În complexul locativ sunt prevăzute 100 de locuri de parcare subterane și sunt organizate 74 parcări supraterane. Iar pentru deținătorii de autovehiculele electrice este amenajată o stație de încărcare pentru mașinile electrice.

Prezentare apartamente

În blocurile locative „Noua Residence” se află proiectate 144 de proprietăți locative cu o cameră: garsoniere & studio-uri și apartamente cu 2 și 3 camere, toate cu suprafețe generoase și cu balcoane și terase mari, suprafețele unor terase ating 106 mp. Pentru doritorii de a cumpăra locuințe cu o cameră sunt prezentate garsoniere cu 3 modele și 6 tipuri de locuințe de tip Studio. Apartamentele cu 2 camere sunt proiectate cu 5 modele de scheme și pentru locuințele cu 3 camere există disponibile 2 modele de planimetrii. Proprietățile locative sunt prevăzute cu suprafețele ce încep de la 43 mp și ajung până la 128 mp.

Complet finisate se predau cumpărătorilor apartamentele, în versiune de finisare – la cheie. Pentru placarea pardoselilor și pereților din bucătării și din camerele de baie este aleasă gresia și faianța de producere italiană de marca Kerama Marazzi. Și pentru echiparea camerelor de baie sunt prezentate obiecte sanitare de la firmele: Sunswiss, Dalet și Liv, toate bateriile sunt de la Kludi și Hans Grohe. Toate ușile instalate la locuințe, atât cele interioare câte și cele de acces sunt de la firma Porta. Toate instalațiile sanitare, electrice și termice sunt montate și puse la poziții, fiecare locuință dispune de centrală termică proprie.

Pentru alte informații despre apartamentele cu priveliști asupra Lacului Noua, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Noua Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Noua Residence?

str. Nucului 42, cartier Noua, Brașov.

Termen de finalizare Noua Residence?

Noua Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Noua Residence.

Cine este dezvoltatorul Noua Residence în Brașov?

Dezvoltator Noua Residence – Kronbau Euro Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC