Previzualizare foto – fotografie originală aici

Noua Residence
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Nucului 42, cartier Noua, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Nucului 42, cartier Noua, Brașov (Bloc A)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Noua Residence pe hartă Brașov

str. Nucului 42, cartier Noua, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, spatii comerciale, sala fitness, stații de încărcare mașinile electrice
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente144
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcare100 de locuri de parcare subterane și 74 supraterane
🟧 Regim inalțimeP+10E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilblocuri locuinte
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, studiouri, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe43–128 m²

Despre ansamblu rezidențial

Lângă toate punctele importante amplasat

În una din cele mai frumoase și înverzite zone ale orașului Brașov – zona Noua, pe strada Nucului, la numărul 42 se află localizat complexul locativ „Noua Residence”.

Lângă complex, la doar 300 de metri se află Penny Market și la 500 de meri este marketul Profi, nu departe este o farmacie, sunt bănci, la 1,3 km este magazinul Decathlon Brașov și pe o rază de până la 2,3 km se află centrul comercial „Macro Mall”, sunt magazinele Selgros și Metro Cash & Carry, Brico Depot și hipermarketurile Kaufland și Carrefour, sunt cafenele și este fast food-ul McDonald’s.

Copiii din blocurile locative sunt așteptați la Grădinița „Cetatea Princhindeilor”, care funcționează la doar 280 de metri și sunt de parcurs 550 de metri până la Blocul „C” al Școlii Generale Nr. 9 „Nicolae Orghidan și 900 de metri până la blocurile „A” și „B”. Pentru petrecrea plăcută a timpului liber copiilor și părinților de la case până la Adventure Park Brașov sunt de parcurs 1000 de metri, la 700 de metri se află zona de agrement de lângă Lacul Noua, sunt 1,2 km până la Planetariul Brașov și Zoo Brașov și la 900 de metri se afla școala de ACS Tennis Aces.

Nu departe de complexul rezidențial „Noua Residence” se află stația de autobuz și Centrul Vechi al orașului Brașov este accesibil la o distanță de 5,5 km, la 5,9 km se află Gara, iar până la Aeroportul Internațional din Brașov sunt de parcurs aproape 20 km.

Caracteristica generală a complexului locativ

Pe un teren cu suprafața totală de 15.000 mp se află dezvoltata proiectul imobiliar „Noua Residence” și complexul rezidențial este compus din trei blocuri de apartamente, toate cu aspecte ultra moderne finisate într-o combinație inedită a culorilor alb cu gri, cu balcoane impecabil proiectate ca niște jucării geometrice aplicate pe imobil. Regimul de înălțime al imobilelor este de Parter plus 10 Etaje și blocurile locative sunt responsabil construite din materiale calitative și durabile cu o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat. La parterul blocurilor locative sunt proiectate 11 spații comerciale, unde se află prevăzute magazine, supermarket, farmacie, sală de fitness și spații de oferire a serviciilor. Lifturile instalate la blocurile de apartamente sunt sigure și confortabile și sunt produse de firma Thyssenkrupp. Accesul în incinta locuințele este controlat și se face prin interfon instalat.

În complexul locativ sunt prevăzute 100 de locuri de parcare subterane și sunt organizate 74 parcări supraterane. Iar pentru deținătorii de autovehiculele electrice este amenajată o stație de încărcare pentru mașinile electrice.

Prezentare apartamente

În blocurile locative „Noua Residence” se află proiectate 144 de proprietăți locative cu o cameră: garsoniere & studio-uri și apartamente cu 2 și 3 camere, toate cu suprafețe generoase și cu balcoane și terase mari, suprafețele unor terase ating 106 mp. Pentru doritorii de a cumpăra locuințe cu o cameră sunt prezentate garsoniere cu 3 modele și 6 tipuri de locuințe de tip Studio. Apartamentele cu 2 camere sunt proiectate cu 5 modele de scheme și pentru locuințele cu 3 camere există disponibile 2 modele de planimetrii. Proprietățile locative sunt prevăzute cu suprafețele ce încep de la 43 mp și ajung până la 128 mp.

Complet finisate se predau cumpărătorilor apartamentele, în versiune de finisare – la cheie. Pentru placarea pardoselilor și pereților din bucătării și din camerele de baie este aleasă gresia și faianța de producere italiană de marca Kerama Marazzi. Și pentru echiparea camerelor de baie sunt prezentate obiecte sanitare de la firmele: Sunswiss, Dalet și Liv, toate bateriile sunt de la Kludi și Hans Grohe. Toate ușile instalate la locuințe, atât cele interioare câte și cele de acces sunt de la firma Porta. Toate instalațiile sanitare, electrice și termice sunt montate și puse la poziții, fiecare locuință dispune de centrală termică proprie.

Pentru alte informații despre apartamentele cu priveliști asupra Lacului Noua, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Noua Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Noua Residence Nucului.

Unde se află Noua Residence?

str. Nucului 42, cartier Noua, Brașov.

Termen de finalizare Noua Residence?

Bloc A, Bloc B, Bloc C – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Noua Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Noua Residence din Brașov?

Dezvoltătorul Noua Residence este – Kronbau Euro Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC