Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Topazului Residence
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Topazului, zona Tomis Nord, Consțanta

Schițe și prețuri în Topazului Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 42 m2totul e vândut
3 camere
de la 77 m2totul e vândut

Topazului Residence pe hartă Constanța

str. Topazului, zona Tomis Nord, Consțanta

Etape dezvoltare

Topazului Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
Încălziresistem de încălzire prin pardoseală
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente14
Număr clădiri1
Parcareterestră
Regim inalțimeP+3
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente58,7–99 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Complexul locativ „Topazului Residence” este amplasat în zona Campus din orașul Constanța. Blocul locativ este situat retras de la gălăgia bulevardelor din apropiere: B-ul Aurel Vlaicu și B-ul Tomis. În apropiere de blocul locativ la doar 100 de metri se află Penny Market și pentru copii funcționează școala nr. 29. La o distanță de maxim 1 km se află hypermarket-ul Carrefour, este Vivo Mall, stațiunea Mamaia și până la Campusul Universitar sunt de parcurs nu mai mult de 700 metri.

Prezentarea complexului

Ansamblul locativ „Topazului Residence” se formează dintr-un bloc de apartamente, care dispune de doar 3 etaje și oferă rezidenților intimitate și o viață confortabilă la liniște. Chiar dacă clădirea de apartamente este dotată cu un ascensor modern și fiabil. Structura de rezistență a imobilului este formată din cadre de beton armat și dispune de compartimentări realizat din blocuri din beton celular autoclavizat. Pentru un nivel înalt de eficiență energetică, clădirea este izolată termic din exterior cu un sistem cu grosimea de 10 cm din polistiren. În incinta ansamblului rezidențial sunt oferite locuri de parcare pentru transportul rezidenților atât terestre cât și terestre acoperite.

Descrierea apartamentelor

Proiectul imobiliar „Topazului Residence” se prezintă cu apartamente cu 2 și 3 camere și dispune de un număr total de doar 14 unități locative. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între 68,88 mp și 82,03 mp, iar locuințele cu 3 camere sunt proiectate și construite cu suprafața de la 89,36 mp până la 98,36 mp. Apartamentele au instalate ferestre cu geamuri bicamerale (tripane) de la Saint Gobain cu grosimea de 44 mm și sunt efectuate cu profil PVC de la Salamander. Fiecare apartament are instalată la intrare ușă din metal. Dezvoltatorul a prevăzut pentru toate apartamentele câte un sistem de încălzire autonom prin pardosea și cu centrală termică proprie. Locuințele se predau locatarilor cu pardoseală turnată la nivel de șapă și cu pereții interiori prelucrați și finisați la nivel de glet. Tavanele din locuințe sunt realizate din rigips și sunt vopsite cu var lavabil de culoare albă. La apartamente sunt branșate toate utilitățile: este curent electric, apă, sistem de canalizare și gaze naturale.

Pentru a afla mai multe informații despre blocul locativ și pentru a alege cea mai bună metodă de achitare a unui apartament nou fără comisioane de la dezvoltator, vă rugăm să accesați pagina web a complexului locativ „Topazului Residence”.

Unde se afla Topazului Residence?

str. Topazului, zona Tomis Nord, Consțanta.

Termen de finalizare Topazului Residence?

Topazului Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Topazului Residence.

Cine este dezvoltatorul Topazului Residence în Constanța?

Dezvoltator Topazului Residence – Topazului Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC