Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Vlaicu 313
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 175 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
bd. Aurel Vlaicu / str. Agatului, zona Tomis Nord, Constanța

Schițe și prețuri în Vlaicu 313

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 27 octombrie 2022
2 camerede la 69 m2de la ‍1 188 € +TVA / m2de la ‍82 000 € +TVA
3 camerede la 93.65 m2de la ‍1 175 € +TVA / m2de la ‍110 000 € +TVA

Vlaicu 313 pe hartă Constanța

bd. Aurel Vlaicu / str. Agatului, zona Tomis Nord, Constanța

Etape dezvoltare

Vlaicu 313
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Vlaicu 313

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente32
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubetarană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente41–93 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Perfect localizare cu toate punctele importante învecinat

Ansamblul de locuințe „Vlaicu 313” este amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu la colț cu strada Agatului în zona Tomis Nord din orașul Constanța. În imediata apropiere de blocul locativ se află supermarketurile Profi și Penny Market, nu departe funcționează magazinele: Dedeman, Selgros, JYSK, LEMS, Decatlon, Brico Depot și este hipermarketul Carrefour, iar până la centrul comercial „Vivo Mall” sunt de parcurs nu mai mult de 2 km. Pentru copii, în apropiere de complexul rezidențial sunt instituții de învățământ și organizații educaționale, sunt 900 de metri până la Universitatea Ovidius Campus, 800 - 900 de metri până la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” și Liceul Teoretic „Decebal”, la doar 400 de metri se află Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” și la 350 de metri față de imobilele noi funcționează Grădinița Nr. 12 „Amicii”. În proximitatea blocului locativ sunt frizerii, saloane de înfrumusețare, sucursale bancare, funcționează diverse cafenele, restaurante, pizzerii și taverne și sunt de parcurs doar 900 de metri până la Parcul Tăbăcăriei și numai 1,9 km până la litoralul Mării Negre.

Nu departe de apartamentele noi sunt stații de transport public și de la ansamblul rezidențial „Vlaicu 313” sunt de parcurs 5 km până în centrul orașului Constanța, Gara se află la 8 km, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la 31 km.

Prezentarea complexului locativ

Proiectul rezidențial „Vlaicu 313” dispune de un bloc elegant de locuințe confortabile și moderne. Imobilul este responsabil realizat din materiale calitative și dispune de un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 5 Etaje. Clădirea de apartamente este construită în conformitate cu toate normele, standardele și cerințele în vigoare pe cadre din beton armat și are toate închiderile exterioare și pereții interiori realizați din cărămidă Porotherm. Fațadele casei de apartamente sunt izolate termic cu polistiren de 10 cm grosime peste care este aplicat stratul de finisare format din tencuială decorativă siliconică. Imobilul are instalată tâmplărie exterioară de culoarea gri-antracit, ce perfect se evidențiază pe fațada casei și ferestrele sunt din profil PVC și au geam termopan de tip „four seasons” cu acoperire low-e. Spațiile comune din clădire sunt complet finisate cu bun gust, unde este folosit travertinul, balustradele instalate sunt din metal, iar sistemul de iluminat interior este pe senzori de mișcare și la casa scării este instalat un ascensor rapid, de producere germană, cu funcționare silențioasă și care dispune de un grad superior de siguranță. Și prin interfon Electra este controlat accesul în incinta locuințelor.

Câte un loc de parcare subteran este oferit gratis pentru fiecare apartament achiziționat și complexul rezidențial „Vlaicu 313” are organizate și parcări supraterane.

Apartamente, variante de finisare și echipare

Toate apartamentele din complexul de locuințe „Vlaicu 313” sunt foarte luminoase și primitoare. În total în blocul locativ sunt concepute 32 de locuințe cu scheme logic gândite cu 2 și 3 camere cu spațiile de la 41 mp până la 93 mp. Unitățile locative dispun de balcoane hidro izolate și placate cu travertin. Apartamentele se vând finisate în versiune – „La alb”, dar pentru persoanele interesate (opțional) unitățile locative se pot finisa și preda în versiune „la cheie” cu toate ușile interioare instalate, cu plăcile de gresie și faianță placate, cu parchet dotat, centrală termică instalată, obiecte sanitare dotate și cu toți pereții nivelați, tencuiți și vopsiți. Absolut toate apartamentele, indiferent de varianta de finisare aleasă se predau cumpărătorilor cu uși din metal antiefracție instalate la intrare. Toți pereții sunt mecanizat tencuiți și finisați cu un strat de glet. Toate instalațiile sanitare realizate sunt cu materiale de la Romstal, iar sistemul electric este montat cu doze de la Gewiss și la imobile sunt racordate toate utilitățile generale.

Pentru programări la vizionări, pentru contactele agenților de vânzări și pentru alte detalii despre apartamentele noi, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „Vlaicu 313”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Vlaicu 313?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Vlaicu 313 în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Vlaicu 313?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1175 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Vlaicu 313 în Constanța?

Modalități de plata în Vlaicu 313: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Vlaicu 313?

Vlaicu 313 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC