Previzualizare foto – fotografie originală aici

Black Sea Luxury
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
zona Mamaia Nord, Năvodari, Constanța

Mai detaliat despre blocul

Mamaia Nord, Constanța (Cladire)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Black Sea Luxury pe hartă Mamaia-Sat

zona Mamaia Nord, Năvodari, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăfundația și structura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, aer condiționat inclus
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire prin pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente40
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe50–86 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locația complexului

În stațiunea turistică Mamaia Nord se află amplasat minunatul ansamblul rezidențial „Black Sea Luxury” și acesta are o așezare foarte confortabilă - imediat pe malul Mării Negre la aer sănătos și cu vederi formidabile. Locuințele oferă mult confort și relaxare la maxim, cu plajă, yachting și clubbing. Complexul locativ are acces rapid și ușor la mijloacele de transport în omun.

Prezentarea complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Black Sea Luxury” este prezentat cu două blocuri locative, fiecare din care dispune de câte un parter și are câte 5 etaje locative. Imobilele includ doar câte 20 de locuințe, fiecare. La ambele blocuri este instalată tâmplărie de ultima generație cu profil din aluminiu cu geam tripan. Casa scării și toate spațiile comune sunt cu atenție finisate cu materiale de cea mai bună calitate. Clădirile sunt dotate cu câte un lift. În interior va funcționa sistemul de interfon. Este asigurat iluminatul stradal și căile de acces sunt asfaltate.

Ansamblul rezidențial „Black Sea Luxury” dispune de un număr total de 40 de unități locative, unde sunt oferite apartamente cu o cameră și apartamente cu 2 camere, care sunt împărțite în trei tipuri. Suprafața construită a apartamentelor este cuprinsă între 50 mp și 86 mp și locuințele sunt proiectate cu spații inteligent compartimentate. Toate apartamentele se vând în versiune de finisare - „la alb”, unde pardoselile sunt turnate cu șapă elicopterizantă, iar pereții sunt prelucrați și vopsiți cu vopsea lavabilă albă. Sistemul de încălzire a apartamentelor este - prin pardoseală și este individual pentru fiecare locuință, care este dotată cu câte o centrală termică proprie. Apartamentele dispun de toate utilitățile și sunt contorizate individual la gaze, electricitate și au apometre pentru controlul consumului de apă. Este CATV, internet și telefon. Absolut toate apartamentele complexului locativ sunt proiectate cu un amplasament ideal pentru a avea vederi irepetabile asupra Mării Negre. Pentru a cumpăra o locuință de odihnă sau un apartament ideal pentru o viață de pe malul Mării negre direct de la Dezvoltator, sunteți invitat cu o vizită pe pagina web a ansamblului rezidențial „Black Sea Luxury”, unde găsiți mai multe detalii și informații depline despre complex.

Acest proiect mai este numit și Black Sea Luxury Residence.

Unde se află Black Sea Luxury?

zona Mamaia Nord, Năvodari, Constanța.

Termen de finalizare Black Sea Luxury?

Cladire – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Black Sea Luxury în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Black Sea Luxury din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul Black Sea Luxury este – Turnuri Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC