Previzualizare foto – fotografie originală aici

The Corner Mosilor
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
Calea Moșilor 118, zona Moșilor, Sector 3, București

Mai detaliat despre bloc

The Corner Mosilor
4 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021

The Corner Mosilor pe hartă București

Calea Moșilor 118, zona Moșilor, Sector 3, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Facilităţispații comerciale
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Număr apartamente24
🟧 Număr clădiri2
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilblocuri boutique

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare ultracentrală

Ansamblul rezidențial „The Corner Moșilor” este amplasat în centrul capitalei și se află pe strada Calea Moșilor, la numărul 118 în zona Armenească – Moșilor din sectorul 3 în municipiul București. Clădirile noi se învecinează cu o mulțime de puncte istorice, monumente, muzee, parcuri și sunt localizate nu departe de Universitate, de Piața Unirii și de Piața Romană. Dar totodată au acces imediat către punctele de interes cotidian și necesități zilnice, în apropiere sunt spitale și farmacii, funcționează organizații educaționale și sunt diverse unități de învățământ. În proximitatea locuințelor sunt diverse magazine, buticuri, cafenele și restaurante.

De la blocurile „The Corner Armenească” este acces ușor și rapid către stațiile mijloacelor de transport public cu autobuze și tramvaie, iar până la stația de metrou Universitate se ajunge în maxim 9 minte pe jos parcurgând doar 650 de metri. De la locuințe până la Gara de Nord sunt circa 3 km și 17 km până la Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt 11 km.

Prezentarea proiectului

Complexul locativ „The Corner Armenească” este prezentat în inima capitalei cu două clădiri rezidențiale de tip „Boutique” de diferite destinații (cu apartamente și cu spații comerciale). Ambele imobile sunt construite cu câte un Parter și plus 3 Etaje și sunt proiectate într-un stil de design creativ cu elemente arhitecturale unice, unde armonios se îmbină elementele istorice cu cele moderne, astfel blocurile ideal se încadrează în sfera cartierului. Clădirile sunt construite la cele mai înalte standarde de calitate de confort și structura constructivă a blocurilor este formată din cadre din beton armat. Cu grosimea de 30 cm sunt zidiți toți pereții exteriori din cărămidă, la fel ca și toate compartimentările interioare, ce au grosimea de 12 cm. Clădirile au fațade termoizolate și sistemul de izolație exterioară termică a blocurilor este format din vată bazaltică, care dispune de calități superioare nu numai de izolare dar și este rezistență la foc. Toți pereții de la subsol sunt realizați din beton aparent. La locuințe sunt instalate ferestre cu trei foi de geam termopan instalat în profil din aluminiu. La casa scării din bloc este instalat câte un ascensor de ultimă generație, ce are capacitatea de transportare a 7 persoane. Ansamblul rezidențial este video monitorizat și la intrare sunt instalate video și audio interfoane. Accesul către locurile de parcare din garaj se face prin poartă automată acționată prin telecomandă.

Prezentarea apartamentelor

În incinta complexului locativ „The Corner Armenească” sunt concepute 27 de unități locative excepționale și mega confortabile. Prevăzute sunt apartamente cu o cameră de tip Studio, locuințe cu 2, 3, 4 camere și Duplexuri, ce au suprafața de la 54,7 mp și până la 155,5 mp, toate acestea beneficiază de balcoane, logii și terase impecabile. Se vând imobilele complet finisate și se predau „la cheie”. Toate apartamentele dispun de plafoane suspendate din gips-carton și au pardoselile placate cu parchet triplu stratificat de trafic înalt și în încăperile umede sunt sunt placate cu plăci ceramice plus sunt montate plinte de decor de culoare albă din MDF laminat. Obiectele sanitare dotate în camerele de baie sunt alese de cea mai înaltă calitate de la furnizori din Italia și Spania. Sistemul de încălzire al imobilelor este proiectat să fie centralizat și se compune dintr-o cascadă de centrale termice și apartamentele au încălzire cu instalații montate prin pardoseală, iar temperatura poate fin reglată independent pentru fiecare cameră. Locuințe sunt racordate la sistemul multisplit de climatizare (unități interioare de perete) și temperatura în fiecare cameră la fel poate fi controlată separat și individual. Toate utilitățile generale sunt racordate la complex și apartamentele sunt asigurate cu apă curentă, au gaze naturale, electricitate și sunt branșate la canal.

Pentru alte informații vă rugăm să treceți pe pagina web a Dezvoltatorului complexului „The Corner Moșilor”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla The Corner Mosilor?

Calea Moșilor 118, zona Moșilor, Sector 3, București.

Termen de finalizare The Corner Mosilor?

The Corner Mosilor – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul The Corner Mosilor.

Cine este dezvoltatorul The Corner Mosilor în București?

Dezvoltator The Corner Mosilor – Urban Housing.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC