Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Zborului 11
în București

Prețul / m2
de la ‍3 204 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Zborului, 11, zona Unirii, sector 3, București

Schițe și prețuri în Zborului 11

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 13 mai
2 camere79–82 m2de la ‍3 299 € +TVA / m2de la ‍260 600 € +TVA
3 camerede la 206 m2de la ‍3 204 € +TVA / m2de la ‍660 000 € +TVA
Penthouse-uride la 275 m2prețul se clarifică

Zborului 11 pe hartă București

str. Zborului, 11, zona Unirii, sector 3, București

Etape dezvoltare

Zborului 11
în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţipe strada Zborului, pozitionata central, te poti bucura de toate facilitatile vietii urbane.
Încălzire incalzire in Pardoseala
Liftda
Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
Număr apartamente18
Număr clădiri1
Parcareparcare subterană
Regim inalțimeP+6
Structură rezistențăstructura de rezistenţ este proiectata antiseismic, in conformitate cu prevederile legale
Tip imobilbloc apartamente
Zidurizidarie din caramida si rigips
Сurte închisăAcces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisaje moderne
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente79–275

Informații despre Ansamblul rezidențial

Centralizat localizat

Ansamblul rezidențial „Zborului 11” are o amplasare privilegiată în centrul capitalei și locuințele noi sunt dezvoltate pe strada Zborului, la numărul 11, în zona Unirii din sectorul 3 al municipiului București. Locatarii acestui complex beneficiază de toate facilitățile vieții urbane din centrul orașului, unde se află cele mai bune magazine, instituții de învățământ, organizații medicale și centre culturale. De la casa locativă sunt de parcurs 900 de metri până la hipermarketul Carrefour și 950 de metri până la Unirea Shopping Center, în apropiere de locuințele noi se află o mulțime de școli, grădinițe și colegii, este Colegiul Național „Spiru Haret”, Școala Gimnazială „Tudor Arghezi”, Colegiul Economic A. D. Xenopol și altele.

De la complexul locativ este acces facil către stațiile mijloacelor de transport în comun și sunt 950 de metri până la stațiile de metrou Universitate și Piața Unirii. În 15 minute pietonal se ajunge până în Piața Unirii din București parcurgând doar 1,3 km și circa 4 km până la Gara de Nord din capitală, sunt 17,5 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” și 10,8 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Complex locativ de Premium clasă

Ansamblul locativ „Zborului 11” reprezintă un bloc de apartamente modern, ce are un Subsol plus Parter și plus 6 Etaje. Imobilul este construit din materiale calitative cu respectarea tuturor normelor și standardelor în vigoare și dispune de un grad înalt de rezistență seismică, fiind realizat pe fundații continue din beton armat. Clădirea locativă dispune de o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat (pe diafragme, cu centuri și planșee din beton armat) și are toate închiderile exterioare și pereții interiori despărțitori zidiți din cărămidă termic și fonic eficientă, iar compartimentările interioare din apartamente sunt realizate din plăci duble din rigips carton cu umplutură din vată minerală cu grosimea de 12,5 cm. Sistemul termic exterior al imobilului este format din polistiren de 10 cm aplicat peste închiderile exterioare și toate fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă minerală de culoarea albă, ce este combinată cu placări de cărămidă. La casa scării este instalat un lift electric de ultimă generație, de un grad înalt de siguranță și cu funcționare rapidă și ultra silențioasă.

Locurile de parcare din complex sunt supraterane amenajate și accesul în incintă este securizat plus este instalat sistem de supraveghere video cu monitorizare.

Apartamente contemporane și confortabile

În total în blocul locativ „Zborului 11” sunt concepute 18 unități locative inteligent compartimentate, ce dispun de 2 sau 3 camere spațioase și încă disponibile sunt locuințe luxoase de tip Penthouse. Suprafața locuințelor variază între 79 mp și 275 mp și toate beneficiază de balcoane complet finisate, la care sunt instalate balustrade din sticlă. Se vând apartamentele finisate cu finisaje moderne și foarte calitative, în camerele de baie și în bucătării sunt placaje cu piatră naturală, toate ușile interioare sunt instalate (din lemn) și pardoselile camerelor sunt placate cu parchet triplu stratificat. Toți pereții sunt tencuiți și vopsiți și sistemele inginerești sunt complet realizate. În apartamente instalațiile sistemului de încălzire sunt montate prin pardoseală, iar sistemul de ventilație este cu recuperare de căldură NovingAir. Sistemul de iluminat are prize și întrerupătoare instalate, ce pot fi puse în funcțiune prin comande vocale, deoarece locuințele au instalat sistem Smart Home și sunt echipate cu senzorii, iar accesul în fiecare apartament se face prin sistem cu recunoaștere facială. La blocul locativ sunt racordate utilitățile și fiecare apartament dispune de apă curentă, gaze naturale, electricitate și este branșat la sistemul de canalizare.

Sunteți așteptați să veniți cu o vizionare la complexul rezidențial „Zborului 11” pentru a vă alege apartamentul dorit. Pentru programări și pentru alte detalii despre locuințe, vă invităm să treceți pe site-ul web al complexului rezidențial „Zborului 11”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Zborului 11?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Zborului 11?

str. Zborului, 11, zona Unirii, sector 3, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Zborului 11 în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în Zborului 11?

Metru pătrat în acest complex costă de la 3204 € +TVA.

Termen de finalizare Zborului 11?

Zborului 11 – undefined.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC