Previzualizare foto – fotografie originală aici

Arghezi 24 Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Tudor Arghezi, 24, Bucuresti

Mai detaliat despre blocul

str. Tudor Arghezi, 24, Bucuresti (Arghezi 24)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Arghezi 24 Residence pe hartă București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Încălzireclimatizare multisplit, centrală termică în condensație
🟧 Lift2 ascensoare marca Otis
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Tip imobiltip boutique

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 7‑camere
🟧 Suprafața locuințe48–187 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ultracentral localizat cu istorie îmbibat și de frumuseți înconjurat

Ansamblul rezidențial „Arghezi 24 Luxury Apartments” se află localizat în Centrul Vechi al capitalei și este amplasat pe strada Tudor Arghezi, la numărul 24, în zona Piața Universității din sectorul 2 în orașul București. Blocul de locuințe se învecinează cu Teatrul Național, cu Muzeul Național de Artă, Ateneul Român și cu o mulțime de puncte istorice și de interes turistic din Centrul Vechi al Bucureștiului. În apropiere de complexul rezidențial se află Parcul Grădina Icoanei, funcționează, restaurante și cafenele, sunt bănci, magazine și supermarketuri, funcționează farmacii, este Spitalul Clinic Colțea și centrul medical „Alexis”. La doar 350 de metri este Colegiul Național „Spiru Haret”, la 650 de metri este Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, sunt 700 de metri până la Școala Superioară Comercială Nicolae Kretzulescu și sunt 1,4 km până la Școala Gimnazială „Tudor Arghezi”.

În proximitatea complexului rezidențial sunt stații de mijloace de transport în comun și circulă autobuze și tramvaie, iar la numai 400 de metri față de casa locativă este stația de metrou Universitate până la care se ajunge pe jos în cel mult 5 minute. De la complexul rezidențial „Arghezi 24 Luxury Apartments” sunt de parcurs 1600 de metri până la Piața Unirii din București și sunt 2,8 km până la Gara de Nord, este o distanță de 16,9 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și sunt 10,2 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea proiectului imobiliar

Complexul rezidențial „Arghezi 24” apare prezentat în inima orașului București cu un bloc de apartamente deosebit de tip – Boutique, unde sunt prezentate apartamente inedite. Clădirea locativă este proiectată cu un regim de înălțime mic și are un Subsol plus Parter și plus 6 Etaje locative. Imobilul este construit cu o mare responsabilitate, cu atenție la toate detaliile și dispune de un grad înalt de rezistență și stabilitate la cutremure. Cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare, pe stâlpi și diafragme cu planșee și grinzi din beton armat este formată structura de rezistență a imobilului. Tâmplăria exterioară instalată la casa de apartamente este cu profil din aluminiu de la Reyners, la care sunt instalate triple sticle cu protecție solară și low-e. În incinta complexului rezidențial sunt instalate două ascensoare rapide de marca Otis cu funcționare sigură și silențioasă. Complexul rezidențial este gândit nu numai cu apartamente dar și la parterul și mezaninul clădirii sunt prevăzute spații de birou sau spații comerciale. Iar în subsolul blocului este ultramodern amenajată o parcare subterană, dar și există și parcări exterioare.

Despre calitatea finisajelor și confortul apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Arghezi 24” se compune din unități locative cu 2, 3 și 4 camere decomandate și din locuințe de tip Duplex cu scheme expresive și Penthouse unice cu 7 camere situate la ultimele etaje, de unde se deschid vederi spectaculoase asupra împrejurimilor din centrul capitalei. Disponibile în vânzare sunt apartamente cu suprafețele de la 35,28 mp până la 187 mp. Se livrează locuințele finisate absolut cu finisaje de lux. Camerele de baie și bucătăriile sunt finisate cu plăci de gresie și faianță de producere italiană de la firma Marazzi. Pardoselile holurilor, livingurilor și a dormitoarelor sunt placate cu parchet laminat triplu stratificat din lemn natural (stejar), cu grosime plăcilor de 16 mm. Special pentru apartamentele acestui proiect sun produse toate ușile de acces, acestea sunt din lemn și sunt blindate și toate ușile interioare instalate sunt din lemn masiv de la Marcoltz. Blocurile sanitare au instalate toate obiectele sanitare cu modele de design modern alese de la Grohe și toate sunt conectate la instalațiile sanitare. Instalațiile termice, de gaz și electricitate sunt complet realizate, inclusiv și este sistem de climatizare multisplit, câte o centrală termică personală cu funcționare în condensații este dotată pentru fiecare unitate locativă.

Vă invităm să treceți direct pe site-ul complexului locativ „Arghezi 24” de pe care vă puteți programa la o vizionare către apartamentele centralizat localizate.

Acest proiect mai este numit și Arghezi Residence, Arghezi 24 Luxury Apartments.

Unde se află Arghezi 24 Residence?

str. Tudor Arghezi, 24, Bucuresti.

Termen de finalizare Arghezi 24 Residence?

Arghezi 24 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Arghezi 24 Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Arghezi 24 Residence din București?

Dezvoltătorul Arghezi 24 Residence este – Arghezi 24.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC