Previzualizare foto – fotografie originală aici

Tarraco Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Grigore Moisil, 28-30, Sector 2, zona Tei, București

Mai detaliat despre blocul

str. Grigore Moisil, 28-30, Sector 2, zona Tei, București (Tarraco Residence)
4 etaje
Indisponibil
tr. 3 2018
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Tarraco Residence pe hartă București

str. Grigore Moisil, 28-30, Sector 2, zona Tei, București

Documente ale obiectului

Autorizație de construire

Stadiul construcției Tarraco Residence

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — ianuarie 2020

Stadiul construcției Tarraco Residence - Spot 1, ianuarie 2020
Spot 1
ianuarie 2020
Stadiul construcției Tarraco Residence - Spot 2, ianuarie 2020
Spot 2
ianuarie 2020
Stadiul construcției Tarraco Residence - Spot 3, ianuarie 2020
Spot 3
ianuarie 2020

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, boxe
🟧 Încălzireîncălzire prin pardoseală
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente6
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+2+3Er
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe58 – 140 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ideal localizat

Complexul de locuințe „Tarraco Residence” se află amplasat pe strada Grigore Moisil, la numerele 28-30 în zona Tei din sectorul 2 al municipiului București. Locuințele sunt perfect poziționate în vecinătatea Lacului și Parcului Tei. Și în apropiere de blocul rezidențial se află Facultatea de Construcții, este centrul comercial „Promenada Mall” și zona de birouri Barbu Văcărescu.

În proximitatea complexului rezidențial sunt stații de autobuze și tramvai și la o distanță de circa 5 km față de complexul de locuințe „Tarraco Residence” se află Piața Uniri din București, până la Gara de Nord sunt de parcurs 4,7 km și la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se ajunge parcurgând 13,2 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt aproximativ 8 km.

Prezentarea complexului locativ

Proiectul rezidențial „Tarraco Residence” este o comunitate locativă de tip – Boutique, unde este prezentat un bloc rezidențial proiectat exclusivist. Aspectul imobilului este elegant și foarte atractiv și clădirea este proiectată într-un stil de design modern cu utilizarea ideilor arhitecturale inovaționale. Blocul de apartamente are un regim relativ mic de înălțime cu Subsol plus Parter plus 2 Etaje de apartamente și plus etajul 3, ce este construit Retras. La realizarea proiectului locativ au fost folosite cele mai bune materiale de construcții, eficiente din punct de vedere termic și fonic. Blocul de apartamente dispune de o structură constructivă formată din cadre din beton armat și este construit în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare. Fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă și ferestrele instalate la clădire au profil calitativ de culoarea gri – antracit și geam termopan. Toate spațiile comune din casa de apartamente sunt finisate și datorită faptului că în bloc locuiesc puțini rezidenți, cheltuielile vor fi minime pentru întreținerea spațiilor comune. Complexul de locuințe dispune de sistem de intrare cu control efectuat prin intermediul interfonului.

Toate locurile de parcare din complexul rezidențial sunt organizate subterane și pentru depozitarea obiectelor de folosire rară sunt oferite 6 boxe de depozitare subterane.

Loc de parcare garaj subteran închis 14.000 eur + TVA

Boxă garaj subteran 1.100 eur + TVA / mp

Apartamente

Complexul rezidențial „Tarraco Residence” dispune de un număr limitat de unități locative și este prezentat cu doar șase proprietăți locative. În vânzare sunt oferite apartamente cu o cameră de tip – Stidio, apartamente cu 2 și 3 camere și locuințe de tip Duplex. Locuințee au spații generoase și pereți calitativ izolați fonic și au spații generos vitrate. Suprafața locuințelor începe de la 58 mp și cel mai spațios apartament este proiectat cu mărimea de 140 mp.

Toate locuințele sunt prezentate în vânzare în versiune de finisare – „la cheie” și au utilizate finisaje de clasă Premium cu aspecte rafinate și moderne. Toate tavanele sunt tencuite și vopsite, precum și toți pereții interiori sunt nivelați și vopsiți alb, iar pereții din camerele de baie și parțial in bucătării sunt placați cu faianță. Pardoselile sunt finisate cu gresie și parchet. Obiectele sanitare sunt dotate și instalate în camerele de baie. Locuințele sunt disponibile cu sistem de încălzire autonom instalat prin pardoseală și fiecare proprietate locativă dispune de câte o centrală termică individuală. Complexul de locuințe este racordat la utilități și în fiecare apartament este apă curentă, gaz, electricitate și este branșament la sistemul de canalizare, plus sunt instalate apometre și contoare de gaz și curent electric.

Ansamblul imobiliar „Tarraco Residence” este dezvoltat de către compania „Your Next Home Invest” și cumpărătorilor sunt oferite cele mai profitabile soluții de finanțare de la banca – partener a Dezvoltatorului.

Pentru mai multe informații și alte detalii despre finisarea apartamentelor, despre metodele de plată acceptate, pozele și schemele locuințelor și pentru contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, vă invităm, să treceți pe web pagina oficială a complexului locativ „Tarraco Residence”.

Acest proiect mai este numit și Tarraco Residence Moisil.

Unde se află Tarraco Residence?

str. Grigore Moisil, 28-30, Sector 2, zona Tei, București.

Termen de finalizare Tarraco Residence?

Tarraco Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Tarraco Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Tarraco Residence din București?

Dezvoltătorul Tarraco Residence este – Your Next Home Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC