Previzualizare foto – fotografie originală aici

Tarraco Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Grigore Moisil, 28-30, Sector 2, zona Tei, București

Mai detaliat despre bloc

Tarraco Residence
4 etaje
Totul e vândut
3 tr. 2018
Finalizat in 3 tr. 2020

Tarraco Residence pe hartă București

str. Grigore Moisil, 28-30, Sector 2, zona Tei, București

Документы объекта

Autorizatie de construire

Evoluția construcției Complexului Tarraco Residence

Noi facem fotografii în timpul constucției Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală a lucrărilor și dinamica construcției.

Ultima actualizare — ianuarie 2020

Evoluția construcției Complexului Tarraco Residence - Punct 1, ianuarie 2020
Punct 1
ianuarie 2020
Evoluția construcției Complexului Tarraco Residence - Punct 2, ianuarie 2020
Punct 2
ianuarie 2020
Evoluția construcției Complexului Tarraco Residence - Punct 3, ianuarie 2020
Punct 3
ianuarie 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiinterfon, boxe
🟧 Încălzireîncălzire prin pardoseală
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente6
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+2+3Er
🟧 Tip imobilbloc boutique

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente58 0 140 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ideal localizat

Complexul de locuințe „Tarraco Residence” se află amplasat pe strada Grigore Moisil, la numerele 28-30 în zona Tei din sectorul 2 al municipiului București. Locuințele sunt perfect poziționate în vecinătatea Lacului și Parcului Tei. Și în apropiere de blocul rezidențial se află Facultatea de Construcții, este centrul comercial „Promenada Mall” și zona de birouri Barbu Văcărescu.

În proximitatea complexului rezidențial sunt stații de autobuze și tramvai și la o distanță de circa 5 km față de complexul de locuințe „Tarraco Residence” se află Piața Uniri din București, până la Gara de Nord sunt de parcurs 4,7 km și la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se ajunge parcurgând 13,2 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt aproximativ 8 km.

Prezentarea complexului locativ

Proiectul rezidențial „Tarraco Residence” este o comunitate locativă de tip – Boutique, unde este prezentat un bloc rezidențial proiectat exclusivist. Aspectul imobilului este elegant și foarte atractiv și clădirea este proiectată într-un stil de design modern cu utilizarea ideilor arhitecturale inovaționale. Blocul de apartamente are un regim relativ mic de înălțime cu Subsol plus Parter plus 2 Etaje de apartamente și plus etajul 3, ce este construit Retras. La realizarea proiectului locativ au fost folosite cele mai bune materiale de construcții, eficiente din punct de vedere termic și fonic. Blocul de apartamente dispune de o structură constructivă formată din cadre din beton armat și este construit în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare. Fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă și ferestrele instalate la clădire au profil calitativ de culoarea gri – antracit și geam termopan. Toate spațiile comune din casa de apartamente sunt finisate și datorită faptului că în bloc locuiesc puțini rezidenți, cheltuielile vor fi minime pentru întreținerea spațiilor comune. Complexul de locuințe dispune de sistem de intrare cu control efectuat prin intermediul interfonului.

Toate locurile de parcare din complexul rezidențial sunt organizate subterane și pentru depozitarea obiectelor de folosire rară sunt oferite 6 boxe de depozitare subterane.

Loc de parcare garaj subteran închis 14.000 eur + TVA

Boxă garaj subteran 1.100 eur + TVA / mp

Apartamente

Complexul rezidențial „Tarraco Residence” dispune de un număr limitat de unități locative și este prezentat cu doar șase proprietăți locative. În vânzare sunt oferite apartamente cu o cameră de tip – Stidio, apartamente cu 2 și 3 camere și locuințe de tip Duplex. Locuințee au spații generoase și pereți calitativ izolați fonic și au spații generos vitrate. Suprafața locuințelor începe de la 58 mp și cel mai spațios apartament este proiectat cu mărimea de 140 mp.

Toate locuințele sunt prezentate în vânzare în versiune de finisare – „la cheie” și au utilizate finisaje de clasă Premium cu aspecte rafinate și moderne. Toate tavanele sunt tencuite și vopsite, precum și toți pereții interiori sunt nivelați și vopsiți alb, iar pereții din camerele de baie și parțial in bucătării sunt placați cu faianță. Pardoselile sunt finisate cu gresie și parchet. Obiectele sanitare sunt dotate și instalate în camerele de baie. Locuințele sunt disponibile cu sistem de încălzire autonom instalat prin pardoseală și fiecare proprietate locativă dispune de câte o centrală termică individuală. Complexul de locuințe este racordat la utilități și în fiecare apartament este apă curentă, gaz, electricitate și este branșament la sistemul de canalizare, plus sunt instalate apometre și contoare de gaz și curent electric.

Ansamblul imobiliar „Tarraco Residence” este dezvoltat de către compania „Your Next Home Invest” și cumpărătorilor sunt oferite cele mai profitabile soluții de finanțare de la banca – partener a Dezvoltatorului.

Pentru mai multe informații și alte detalii despre finisarea apartamentelor, despre metodele de plată acceptate, pozele și schemele locuințelor și pentru contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, vă invităm, să treceți pe web pagina oficială a complexului locativ „Tarraco Residence”.

Unde se afla Tarraco Residence?

str. Grigore Moisil, 28-30, Sector 2, zona Tei, București.

Termen de finalizare Tarraco Residence?

Tarraco Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Tarraco Residence.

Cine este dezvoltatorul Tarraco Residence în București?

Dezvoltator Tarraco Residence – Your Next Home Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC